ایسنا نوشت:

مدیرکل دفتر حقوقی و املاک وزارت آموزش و پرورش با اعلام اینکه حدود 110 مدرسه حکم تخلیه دارند گفت: همکاران ما در استان‌ها در تلاشند تا با مالکان این املاک توافق کنند. بخشنامه‌ای برای پیگیری این موارد به استان‌ها ابلاغ شده است.

فریدون واسعی با بیان اینکه در سال‌های قبل آمار مدارس دارای مشکل بالای 900 مورد بود، گفت: امسال حدود 110 مدرسه حکم دارند و حدود 115- 110 مورد هم هستند که شکایتی نداشتند اما مدرسه به اسم شخص دیگری است.

او گفت: همکاران ما در استان‌ها در تلاش‌اند تا با مالکین این املاک توافق کنند. بخشنامه‌ای برای پیگیری این موارد به استان‌ها ابلاغ شده است و امسال هیچ مدرسه‌ای تخلیه نمی‌شود.

مدیرکل دفتر حقوقی و املاک وزارت آموزش و پرورش در واکنش به تغییر اسم مدارس بدون اجازه خیرین مدرسه ساز گفت: اگر فرد خیر شرطی گذاشته باشد، ما حق نداریم خلاف شرط عمل کنیم. بنابراین اگر مالک شرط کرده باشد باید نامش روی مدرسه باقی بماند. در همین رابطه دو بخشنامه هم صادر کردیم که یکی از آنها را اخیرا وزیر ابلاغ کرد و همکاران ما باید به آن پایبند باشند.

واسعی گفت: اما اگر ملکی مازاد باشد، چون نگهداری آن ملک هزینه دارد با توجه به مجوزهای قانونی این حق برای ما وجود دارد که آن املاک را اجاره دهیم یا به فروش برسانیم. به استناد قانون درآمد حاصله نیز صرف توسعه سایر فضاهای آموزشی خواهد شد.

به گفته او، بیشترین تعداد مدرسه‌های مازاد در منطقه 12 تهران است. بر اساس اولین شرط برای اجاره و یا فروش این است که آن فضا مورد نیاز نبوده و دانش‌آموز نداشته باشد.


47231

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 371229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۷:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۳۱
    1 0
    اهایی نمایندگان مجلس چرا برای مدرسه ها فکری نکردید .چرا قانونی برای اینها صادر نمیشه خونه ها مال کیه از ما بهترون .ادم معمولی خونه نداره اندازه ی یک مدرسه چرا یقه بانک ها را نمی گیرید که پول اختلاس ها را پس بدهند .تا مردم بچه هاشون را با سرویس به یک شهر دیگه نفرسند برای تحصیل .بورسیه بگیر های توپ