مهر نوشت:

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه استیضاح کنندگان با وزیر علوم گفت: لاریجانی در این جلسه اعلام کرد که اعتدال واژه کشداری است که باید درست معنا شود علاوه بر این در موضوع بورسیه‌ها اصل بر صحت است و همچنین خواستار عدم معاشرت وزیر علوم با برخی عناصر مسئله‌دار شد.

قاسم جعفری در خصوص جلسه رئیس مجلس با استیضاح کنندگان وزیر علوم گفت: در این جلسه نمایندگان تاکید داشتند که فضای عمومی دانشگاه‌ها نباید به باشگاه سیاسی تبدیل شود که متاسفانه امروز این روند وجود دارد و موجب دغدغه مقام معظم رهبری شده است.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحث درباره اعتدال در این جلسه گفت: لاریجانی معتقد بود که اعتدال واژه کشداری است و هرجور بخواهیم می‌توانیم معنا کنیم. باید معنای درست اعتدال در نظر گرفته شود، مقام معظم رهبری هم همین توضیح را دادند که به بهانه اعتدال نباید جریان‌های انقلابی و مومن را کنار زد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات اظهار داشت: بازگشت دانشجویان ستاره دار به دانشگاه‌ها از مباحث جدی در این جلسه بود که مقرر شد آنچه وزارت اطلاعات ابلاغ کرده اعمال شود.

جعفری با اشاره به بررسی موضوع دانشجویان بورسیه در این جلسه گفت: لاریجانی اعلام کرد در بحث بورسیه‌ها اصل بر صحت کاری است که در گذشته انجام شده مگر آن که ثابت شود قانون را مراعات نکرده‌اند که در این صورت از مجاری قانونی باید بررسی شود.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در بحث انتصابات نیز لاریجانی معتقد بود باید افرادی سر کار بیایند که به معنای واقعی معتدل باشند.

وی ادامه داد: متاسفانه بعضا شاهد محیط‌های تنش‌زا در دانشگاه‌ها هستیم که باید از ادامه این روندها جلوگیری شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات با اشاره به بررسی موضوع نحوه انتخاب روسای دانشگاه‌ها گفت: اصلاح کنندگان معتقد بودند روندی که برای انتخاب روسای دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده اشتباه است، البته رئیس جمهور هم خواستار توقف این روند شده بودند، وزیر علوم اعلام کرد که این روش به گونه‌ای است که من به طریقه الکترونیکی مشاوره می‌گیرم.

وی افزود: یکی از استیضاح‌کنندگان اعلام کرد وقتی شما رای می‌گیرید یا باید نظر را اعمال کنید که در این صورت دانشگاه را در مقابل شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار می‌دهید و یا اعلام نمی‌کنید که در نتیجه نیازی به مشاوره نیست.

جعفری تاکید کرد: استیضاح کنندگان معتقد بودند جایگاه رسمی شورای عالی انقلاب فرهنگی در تصمیم‌گیری در مورد انتخاب روسای دانشگاه‌ها باید از طریق وزارت علوم به رسمیت شناخته شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات اظهار داشت: رفت و آمد برخی مسئولان شناخته شده و حساسیت‌زا در وزارت علوم که معروف به کارهای سیاسی هستند نیز مورد انتقاد نمایندگان بود زیرا این افراد تاثیرات منفی در وزارتخانه دارند، لاریجانی خطاب به وزیر علوم در این خصوص گفت، اگر بعضی از افراد با شما نباشند مثلا دنیا خراب می‌شود.

جعفری عنوان کرد: خواسته‌های استیضاح کنندگان بر مدار قانون و منطقی بود و آقای ابوترابی نیز در این خصوص تاکید کرد که خیلی از دغدغه‌های استیضاح کنندگان در راستای دغدغه‌های مقام معظم رهبری است.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات همچینن از بخشنامه محرمانه معاونت فرهنگی وزارت علوم به دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: در این بخشنامه تاکید شده که باید جلوی تنش‌ها گرفته شود، کرسی‌های آزاد اندیشی و دانشگاه‌ها فعال شود، باید به سوی اعتدال واقعی حرکت کرد و به تشکل‌های دانشجویی اهتمام شود و برای نشریات به صورت قانونی با درایت و تعامل مجوز داده شود.

وی ادامه داد: این بخشنامه همچنین بر جلوگیری از حرکت‌های هنجارشکنانه مثل حرکت‌های قومی، تجزیه طلبانه و معاند نظام تاکید شده است.

 

23503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 364476

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
    30 0
    1 نماینده های که تا قبل میگفتند اصلا چیزی به نام دانشجوی ستاره دار وجود ندارد حالا چه شده که میگویند چرا دانشچویان ستاره دار برگشته اند؟ 2 در موضوع بورسیه ها اصل بر صجت است؟ رانت خواری عده ای و دریافت بورس با معدل های 1213 که حتی در دانشگاه آزاد و پیام نور هم جایی ندارند در بهترین دانشگاه های دنیا با پول مملکت افشا شده معنی اصل بر صحت چیست؟ مثل این است که بگوییم در اختلاص 3000 میلیاردی هم اصل بر صحت است و کلن کسی دزدی نکرده وزیر علوم باید نام این دانشجویان را اعلام کند تا مردم بفهمند که چرا نماینده گان خودشان را به آب و آتش میزنند تا وزیر استیضاح شود
  • حميد IR ۱۲:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
    66 2
    به انتخاب مردم احترام بگذاريد. اكثريت قريب به اتفاق راي دهندگان به آقاي روحاني دانشجويان بودند و خواسته آنها دقيقا هميني است كه وزير محترم عمل مي كند.
  • امین A1 ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
    70 2
    من ، یک عضو از جامعه دانشجویان این مملکت ، از مواضع آقای فرجی دانا حمایت میکنم...
  • یک دانشجو A1 ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
    54 1
    فرجی دانا بسیار هم خوب عمل کرده است، به عنوان عضو کوچکی از بندنه دانشگاه از او حمایت می کنم.
  • بی نام IR ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
    20 0
    خوشم مي آيد هيچ چيز قانوني براي مخالفت با وزير ندارند چون ما از فلان اقا خوشمان نمي آيد پس نبايد رئيس دانشگاه شود. كاش وزير محترم كمي مصلحت را كنار گذاشته و در جواب مي گفتند ، مي خواستيد در انتخابات رياست جمهوري متحد باشيد تا امروز بتوانيد خودتان رئيس انتخاب كنيد . اصلا"‌ هدف غايي برگزاري انتخابات در نظامات دمكراتيك اين است كه هميشه حرف يك نفر نباشد .
  • بی نام A1 ۱۳:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
    47 1
    واقغا اقدامات دکتر فرجی دانا و توفیقی در مقابله با بی قانونی های گذشته تحسین برانگیز است
  • محمدقاسمی IR ۱۴:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
    22 0
    امیدوارم همیشه قانون رعایت بشه.جلوی انتصابات بیهوده گرفته بشه.اما من مانده ام که چطور از سال84 تا 92 اتفاقات به مراتب بدتری میافتاد اما کسی کاری نمی کرد.