نوبخت:در مذاکرات هسته ای به دنبال توافق نهایی هستیم/احیا سازمان مدیریت در آینده نزدیک

سخنگوی دولت تاکید کرد: هدف ایران از این دور از مذاکرات هسته ای این است که به توافق نهایی و دائم دست پیدا کنیم.

محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت بعد از پایان اولین نشست مشترک هیات دولت‌ و استانداران در مجموعه‌ حافظیه سعدآباد در پاسخ به سوالی درباره ی مذاکرات وین 6 که از آن به عنوان آخرین دور مذاکرات برای رسیدن به توافق نهایی نام برده می‌شود، گفت: در این دور از مذاکرات تلاش بر این است که به توافق نهایی و دائم دست پیدا کنیم.


وی با اشاره به اهمیت دستیابی ایران به حقوق خود از جمله چرخه کامل سوخت هسته‌ ای تصریح کرد: انتظار داریم دستگاه دیپلماسی و تیم مذاکره کننده کشورمان همانطور که تاکنون با هوشمندی از منافع ملی کشور دفاع کرده‌اند، در این مرحله نیز همینطور باشند تا ملت ایران از حقوق قانونی خود در ارتباط با این موضوع و پیشرفت کشور برخوردار باشند.

وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به توفیقات دولت در مهار نسبی تورم در طی چند ماه گذشته و عزم دولت برای خروج از رکود و افزایش رونق اقتصادی در کشور گفت: تهیه و تنظیم برنامه‌ی ششم توسعه در دستور کار دولت قرار گرفته و از آن سو و با توجه به این‌که جایگاه استان‌ها در رونق ملی دارای اهمیت بسزایی است از همه استانداران دعوت شد که در یک جلسه مشترک با اعضای هیات دولت حضور پیدا کنند.

وی ادامه داد: در ابتدای این جلسه استانداران مشکلات و معضلاتی را که طی چند ماه گذشته در استانهایشان باآن مواجه بودند را به هیات وزیران منتقل کردند واز سوی دیگر رئیس جمهور نیز سیاست‌ها و رویکردهای دولت تدبیر و امید را تشریح کردند تا یک ساماندهی مناسب برای مشارکت در امر رونق بخشی به اقتصاد و توسعه و پیشرفت کشور و هماهنگی در راستای تهیه و تدوین برنامه‌ی ششم بین هیات وزیران واستانداران شکل بگیرد.

سخنگوی دولت با بیان این‌که رئیس جمهور در این جلسه سیاست‌ها و رویکرد دولت در مورد رونق اقتصادی و اهمیت مشارکت استان‌ها در تهیه و تنظیم برنامه‌ی شش ساله را به آنها منعکس کردند، گفت: دراین جلسه بر چگونگی انجام اموری که باید برای پیشرفت کشور به آن توجه شود صحبت و توافق صورت گرفت و پیشنهاد شد که با حضور روسای کمیسیون‌های تخصصی دولت وزیر کشور ، معاونت نظارت و راهبردی و نمایندگان استانداران کارگروهی در هفته‌ی آینده تشکیل شود که از جمله مباحثی که در این کارگروه مورد بررسی قرار می‌گیرد پیشنهاد استانداران برای داشتن اختیارات بیشتر برای پیشبرد برنامه‌های دولت است.

افزایش اختیارات استانداران نخستین بار در تبلیغات انتخاباتی محمود احمدی نژاد در سال 84 مطرح شد. احمدی نژاد در دوران ریاست جمهوری اش این شعار را در مواردی اجرایی کرد.

اختيار واگذاري زمين و آب به سرمايه‌گذاران ، اجرایی کردن استخدام های دولتی در استانها و تصمیم گیری در مورد پروژه های نیم تمام استانی از جمله اختیاراتی بود که احمدی نژاد در دولت دهم آن را واگذار کرد.

حال ظاهرا قرار است این اختیارها افزایش یابد. نوبخت با اشاره به اصل« تمرکز زدایی در امور و استفاده از ظرفیت بزرگ استان‌ها برای پیشبرد امور»، گفت: استانداران نماینده‌ی عالی دولت هستند و باید رویکرد دولت در برنامه‌های کوتاه مدت وبلند مدت و همچنین برنامه‌ی ششم را با هم افزایی به پیش ببرند.

نوبخت تاکید کرد:«این جلسه نشان داد که ما نیازمند برگزاری جلسات بیشتر و هماهنگی بیشتر هستیم تا هم افزایی بیشتر فراهم شود.»
خبر دیگر نوبخت احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی بود. نوبخت زمان این رخداد را« آینده نزدیک» خوانده و گفته است: البته احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ممکن است با این نام نباشد و نام دیگری برای آن در نظر گرفته شود، ولی سازمانی برای برنامه‌ریزی کشور بر اساس برنامه‌ی ششم در کشور ایجاد و بازآفرینی خواهد شد.

با حذف سازمان مدیریت از ساختار اداری کشور ، نام آن به معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور تغییر کرد .
مخالفان این تصمیم معتقدند که دولت محمود احمدی‌نژاد به منظور حذف نظارت یک نهاد فرابخشی این تصمیم را اتخاذ کرده و این تصمیم به معنای حذف برنامه ریزی و نظارت در دولت بود.

سخنگوی دولت با اشاره به ادغام سازمان‌های مدیریت و برنامه ریزی استان‌ها در استانداری‌ها در سال 85 یادآور شد: در حال حاضر سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در استان‌ها برای ارزیابی پروژه‌ها و فعالیت‌های مرتبط با خود هیچ نهادی را در استان‌ها ندارد و این نهاد در آن زمان در وزارت کشور و استانداری تعریف شده است.

وی گفت: این کارگروه پیشنهادات اعلام شده را که در راستای آمادگی و چابکی بیشتر دولت مطرح شده مورد جمع بندی قرار می‌دهد و منعکس می‌کند.


دیگر اظهارات سخنگوی دولت به نقل از ایسنا به شرح زیر است:

اتفاقات اخیر عراق
*همانطور که وزارت خارجه و سخنگوی آن بیان کرده‌اند جمهوری اسلامی ایران با توجه به حساسیت موضوع به دقت رخدادهای عراق را زیر نظر دارد.
*امیدواریم که نمایندگان مردم فهیم و متدین عراق با توجه به حساسیتی که رخدادهای صورت گرفته در عراق برای منطقه دارد، و رژیم صهیونیستی برای تکه تکه شدن عراق لحظه شماری می‌کند با دقت و بصیرت کامل و این که قدرت‌های بزرگ به دنبال چه منافع و اهدافی هستند به منافع ملی مردم خود توجه کند.

*ما مراوده‌های صمیمی با مردم عراق داریم.دولت جدید عراق نیز برخواسته از نظر مردم است و با آن در جهت برخورد با تروریسم همکاری می‌کنیم.

*عزم دولت برای خروج کشور از رکود است. البته این نیاز به سرمایه‌گذاری مناسب در بخش‌های مختلف از جمله بخش صنعت و معدن و مسکن و کشاورزی دارد.

*دولت در طی مدتی که مسئولیت را بر عهده گرفته توانسته حدود 30 واحد تورم نقطه به نقطه را کاهش بدهد واین نرخ تورم را در خرداد ماه به میزان 14.7دهم برساند و این سیاست موفقی بوده که قطعا محصول تصادف نیست بلکه محصول سیاست‌های سنجیده از جمله سیاست‌های پولی و مالی و تعادل بودجه‌ای است.


مهلت سه ماهه دولت، برای تعیین دهک‌ها برای دریافت رایانه نقدی

*در تبصره 21 بند " و " هیچ ضرب و عجلی برای دولت در این ارتباط تعیین نشده و بیان شده که یارانه نقدی باید به خانواده‌های نیازمند داده شود. دولت در این راستا اعلام کرد که خانواده‌هایی که نیازمند دریافت یارانه هستند ثبت نام کنند و آنهایی که ثبت نام کردند مدعی هستند که نیازمند یارانه هستند.

* با توجه به پایگاه‌های اطلاعاتیمان از همان ابتدا شروع به بررسی‌های لازم برای تامین دهک‌ها کردیم البته خیلی مقتضی و مناسب ندیدیم که دائم بیان کنیم که قراراست یارانه یک سری از افراد غیر نیازمند حذف شود چراکه به محض این که چنین سخنی را بیان کنیم افراد کم درآمد دچار استرس می‌شوند.

* ما در حال حاضر از منابعی که حاصل افزایش قیمت‌های حامل انرژی و همچنین 11 هزار و 300 میلیارد تومانی که قانون اجازه داده که از خزانه برداشت کنیم برای پرداخت نقدی یارانه‌ها استفاده می‌کنیم البته در کنار پرداخت نقدی یارانه ها طرح تحول سلامت را اجرا کرده‌ایم.

* همان طور که از ابتدا گفته بودیم دولت در صدد نیست که از محل افزایش قیمت حامل‌های انرژی‌ برای دولت و کسری بودجه منابعی را بیافریند، بلکه ما قصد داریم از این محل و خزانه دولت به آن میزان که قانون اجازه داده برای ارائه خدمات به مردم استفاده کنیم. از جمله ارائه خدمات درمانی بهتر به مردم.

 

/212 212

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 363271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    1 1
    آقای وزیر و آقای رییس جمهور، شما در زمستان پارسال به صورت مستقیم مردم رو به سرمایه گذاری در بورس دعوت کردید و از آینده روشن این بازار به مردم گفتید... لطفا توضیح دهید چرا پس انداز مردمی که با پیشنهاد شما وارد این بازار شده باشد در عرض 6 ماه کمتر از نصف شده باشد؟؟ وزیر اقتصاد چه شاگرد اول باشد و چه بهترین اقتصاد دان باید این مهم رو توضیح بده...
  • بی نام A1 ۱۴:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    0 2
    خودم به روحانی رای دادم ولی دولت روحانی بسیار کند است و به جز طرح جامع سلامت و پیشرفت کمی در پروژه های نفتی و گازی و امور خارجه تقریبا بقیه وزرا و وظایفشان با رکود مواجه است۰۰۰ با این که هزاران غلط و اشتباه اساسی در دولت احمدی نژاد بود ولی سرعت در کارهایش بد نبود۰۰۰
  • زهرا خ پارس آباد مغان IR ۱۷:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    0 0
    سلام خدمت آقای نوبخت و مسئولان محترم سازمان هدفمندسازی یارانه ها با توجه به اینکه در فروردین ماه امسال که زمان ثبت نام مرحله دوم یارانه ها بوده حادثه دلخراشی که برای یکی از اقوام ما پیش آمد باعث شد خانواده مادر پیر و 79 ساله و بیمارم که 10 سال پیش سکته مغزی کرده و زمین گیر شده به همراه فرزندش که ایشان هم بصورت مادرزادی عقب مانده کامل ذهنی معلول ذهنی هست که اکثر عمر خود را در بیمارستانها بستری می شود، نتوانستند در موعد مقرر در مرحله دوم یارانه ها ثبت نام کنند و از ثبت نام یارانه مرحله دوم جاماندند و با توجه به اینکه پدر خانواده نیزدر سال 1375 فوت کرده و سرپرستی هم ندارند از شما مسئولان محترم خواهشمندیم شرایطی فراهم کنید تا مادر و برادر بیمارم بتوانند ثبت نام کنند. با تشکر