ایسنا نوشت:

وزیر آموزش و پرورش از تغییر کاربری برخی از مدارس به واحدهای تجاری و اداری خبر داد.

دکتر علی‌اصغر فانی در گردهمایی روسای ادارات حقوقی، املاک و حمایت قضایی آموزش و پرورش سراسر کشور، اظهار کرد: طبق احکام در بودجه ۹۳ بعضی از مدارس که در موقعیت تجاری قرار دارند، با تغییر کاربری قانونی به واحدهای اداری و تجاری تبدیل می‌شوند.

وی ادامه داد: این طرح در قالب لایحه در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است و وزارت آموزش و پرورش از طریق قانونی و با همکاری بخش‌های حقوقی اختیار این تغییر کاربری را دارد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اجرای این طرح سبب ایجاد یک سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش است، تاکید کرد: درآمد حاصل از فروش این املاک صرف فضاسازی آموزشی شود و تحت هیچ شرایطی صرف هزینه‌های جاری نشود.

فانی در ادامه همکاری کارشناسان، استفاده از تخصص و توانمندی واحدهای حقوقی را لازمه اجرای موفق این طرح دانست و افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی حقوقی به منظور فراگیری حداقل اطلاعات حقوقی ویژه یک میلیون فرهنگی باید حتما انجام شود.

وی با بیان اینکه بحث املاک یکی از مشکلات جدی وزارت آموزش و پرورش است، گفت: زمین تعداد زیادی از مدارس توسط خیران اهدا شده اما سندی از این مدارس در آموزش و پرورش ثبت نشده و بررسی و بهبود شرایط موجود از اقدامات مهم آموزش و پرورش است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ظرف دو سال آینده استان‌ها مشکلات و بلاتکلیفی‌های املاک را از نظر ریالی برآورد کنند و طبق تعاملی با سازمان ثبت موضوعات را به صورت جدی پیگیری می‌کنیم.

فانی با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های آموزش و پرورش توسعه مشارکت است، اضافه کرد: خیلی به دنبال توسعه ساختار سازمانی نباشیم بلکه چگونگی مدیریت بخش‌های حقوقی از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی یکسان بودن ساختار ادارات حقوقی تمام استان‌ها را مشکلی جدی عنوان کرد و گفت: ساختار سازمانی ادارات حقوقی باید متناسب با مشکلات و به ویژه وسعت استان‌ها شکل گیرد.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: طبق گزارش و همکاری‌های کشوری عزم ملی و مدیریت جهادی در بسیاری از ارگان آموزش و پرورش وجود دارد که امیدواریم با استفاده از این پتانسیل بتوانیم برای تربیت نسل‌های آینده گام موثر برداریم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: سیاست توسعه فرهنگی باید به سایر سیاست‌های آموزش و پرورش اضافه شود.

به گزارش ایسنا، فانی همچنین در حاشیه گردهمایی روسای ادارات حقوقی، املاک و حمایت قضایی آموزش و پرورش سراسر کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به نامگذاری سال به «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» و تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد و فرهنگ، سیاست توسعه فرهنگی باید به چهار سیاست اصلی آموزش و پرورش افزوده شود.

وی توسعه مدیریت آموزشگاهی، توسعه مشارکت، عملیاتی کردن توسعه و ساماندهی نیروی انسانی را چهار سیاست اصلی آموزش و پرورش برشمرد.

فانی خاطرنشان کرد: در راستای افزودن سیاست توسعه فرهنگی به سایر سیاست‌های این وزارتخانه کمیته‌ای در آموزش و پرورش فعال شده است که تا ۱۰ اردیبهشت برنامه‌هایی در جهت تقویت و توسعه فرهنگی پیشنهاد خواهد کرد.

پذیرش دانشگاه فرهنگیان امسال بر مبنای بوم‌هاست

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اجتماع هر چند منطقه در آموزش و پرورش یک بوم تعریف می‌شود، اظهار کرد: امسال فرآیند جذب و پذیرش دانشگاه فرهنگیان بر اساس بوم‌های تعریف شده درآموزش و پرورش انجام می‌شود.

وی ادامه داد: پذیرش از میان متقاضیان هر بوم و برای همان بوم صورت می‌گیرد.

فانی خاطرنشان کرد: طبق مصوبه دولت به‌کارگیری هرگونه نیرو در آموزش و پرورش ممنوع اعلام شده است.

وزیر آموزش و پرورش به ابلاغ بخش‌نامه ساماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: اقدامات در این خصوص از چهار ماه گذشته انجام شده و طی جلساتی که در سه روز گذشته داشتیم نقایص موجود شناسایی شده و در حال بررسی است.

اعتماد فرهنگیان سرمایه اصلی آموزش و پرورش است

وزیر آموزش و پرورش گفت: اعتماد فرهنگیان یک سرمایه اجتماعی و سرمایه اصلی آموزش و پرورش است.

فانی همچنین در مراسم افتتاح زائرسرای مهر فرهنگیان شهرستان خمینی‌شهر در مشهد ، اظهار کرد: با به کارگیری از اعتماد فرهنگیان تحت عنوان سرمایه‌ اصلی آموزش و پرورش می‌توانیم آموزش و پرورش را در ابعاد آموزشی، رفاهی، معیشتی و به ویژه منزلت معلم بهبود بخشیم.

وی افتتاح هتل مهر فرهنگیان خمینی‌شهر در مشهد را اقدام بسیار خوب و مفیدی دانست و ابراز امیدواری کرد: بتوانیم از تجربه اداره آموزش و پرورش خمینی‌شهر برای اجرای این طرح در سایر شهرستان‌ها بهره‌مند شویم.

فانی به دیدار خود با استاندار خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: طبق گفت‌وگوی انجام شده با استاندار خراسان رضوی قرار شده است که با مجوز شهرداری مشهد زمین‌هایی برای ساخت زائر‌سرا‌های ویژه فرهنگیان اختصاص داده شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نامگذاری امسال با نام «اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی» خاطرنشان کرد: عزم بزرگ، مردمی و فرهنگی شهرستان خمینی شهر حاکی از یک مدیریت جهادی و فعالیت اقتصادی برای فرهنگیان است.

وی به همکاری اداره کل آموزش و پرورش در ساخت زائرسرا ویژه فرهنگیان سایر استان‌ها اشاره کرد و افزود: در صورت کسری اعتبار نیز این اداره کل در جهت ساخت زائرسرا در مشهد به استان‌ها کمک خواهد کرد.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در نوروز ۹۳ اعتبارات آموزش و پرورش برای اسکان مدارس ۶ برابر افزایش یافت و در این مدت به ۱۴ میلیون نفر شب خدمات رفاهی ارائه شد.

 

45503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 349463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • استاک A1 ۰۶:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
    3 0
    نیازی به تغییرکاربر مدارس نیستشما کمی همت کنید و مقداری از محوطه حیاط این مدارس که به خیابان مشرف است را به واحد های تجاری تبدیل کنید مشکل بودجه اکثر مدارس حل خواهد شد.البته من این پیشنهاد را سال گذشته به وزیر واز طریق اعلان نظرات ارائه داده بودم.
  • بی نام IR ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
    8 9
    واقعا متاسفم كه يك نهاد آموزشي كه هدفش آموزش بچه هاي مردم است،به فگر در آمد و كاسبي كردن افتادهه،از مجلس مي خوام برخورد كنه
  • سروش IR ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
    3 0
    این نورد که مکان مدرسه جای خوبی است دلیلی نمی شود ما فکر می کردیم تعداد مدارس دولتی افزایش می یابد تا هزینه های تحصیل کاهش پیدا کند و مدارس غیر انتفاعی کم شود در عمل می گویید افزایش فضای آموزشی ولی اعتمادی به شما نیست هزینه های تحصیلی هم بالااست چه می خواهید بکنید هزینه های تحصیل بالاست اصلا به فکر هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • دانش آموزدبیرستانی IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
    2 1
    بی نام این صحبت هارانکن تاازنظراقتصادحرف اول زده نشود آموزش به خوبی صورت نمی گیرد تمام مشکلات الان آموزش وپرورش بچه ها همین اقتصاداست که هرچه دراین زمینه کارشود پیشرفت بیشتری خواهیم داشت
    • بی نام IR ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
      2 1
      ناراحتي من اينه كه به اين بهانه يك مدرسه را خراب مي كنند ،ميكوبونند و به جاش يك برج مي سازند و وقتي آن وقت دوباره ما چند سال ديگر كمبود مدرسه داريم،الان زمين گران شده و همه زمين ها دارند آپارتمان ميشن ،اون وقت ديگر زمين براي مدارس غير انتفاعي هم نداريم چوت همه ساخته شده و اون آپارتمان ها هم احتياج به مدرسه دارند
    • بی نام IR ۱۱:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
      1 0
      عزيزم ميدوني كه چقدر سو استفاده توش خواهد شد،زمين بعضي مدارس صد ها ميليارد مي ارزند،مثل مجتمع رازي كه بر خيابان ولي عصره،اين مدارس دارند كلي سرويس به منطقه ميدهند،چند هزار دانش آموز داره،حالا اگر توش برج ساخته بشه تكليف چيه
  • بی نام A1 ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
    5 0
    یک مرجع مشخص باید بیاید پاسخگو باشد که وقتی ساخت مدرسه انهم در تهران نیاز نیست اولا" چرا اعتبارات را به مناطق محروم با مدارس کاه گل و چادر نمیدهند و دوم اینکه چرا افراد خیر را به مسخره گرفتته اند و پول و اقدامات وقفی این افراد را برای کسب و کار میفروشند؟
    • بی نام IR ۱۱:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
      2 0
      اولا شما داريد زمين مدرسه هاي دولتي را واگذار مي كنيد كه توش برج ساخته بشه،خوب يعني همه را مجبور مي كنيد كه برن مدرسه غير انتفاعي
  • بی نام IR ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
    3 0
    ما به روحاني راي داديم كه جلوي اين برنامه ها و سو استفاده ها گرفته بشه
  • بی نام A1 ۱۵:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
    3 0
    بابا صبح به خیر بیدار شدید . دست به ترکیب اموزش وپرورش کذشته زدید که کار خراب شده .وجامعه را به این روز انداختین . فقط دست از سر اموزش وپرورش بردارید وبه روال گذشته باشد همه چیز درست میشه .