ایسنا نوشت:

استاندار تهران با بیان اینکه در سال گذشته مالیات پرداخت شده توسط مردم این استان ۱۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود اظهار کرد: در سال ۹۳ بر اساس بودجه این رقم به ۲۵ هزار میلیارد تومان افزایش یافته که باید به عنوان مالیات به خزانه واریز شود.

سید حسین هاشمی در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران که با حضور مدیران دستگاه‌های دولتی استان، نمایندگان مجلس، معاونت نظارت راهبردی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: سال گذشته ۱۶ جلسه مربوط به برنامه‌ریزی در استان تهران برگزار شد و در سال جاری باید با توجه به توان و مدیریت جهادی خود این جلسات را افزایش دهیم.

وی موضوع آلودگی و ترافیک هوای تهران را بسیار نگران‌کننده دانست و بیان کرد: در ارتباط با موضوع آلودگی هوای تهران نخستین جلسه کمیسیون بررسی مشکلات کلانشهرها با حضور ۱۱ وزیر برگزار شد که شهردار، استاندار و رئیس شورای شهر نیز در این کمیسیون حضور داشتند و وزیر کشوربه عنوان رئیس این کمیسیون انتخاب شد.

استاندار تهران در ادامه بخش آب کشاورزی و برق را اولویت این استان خطاب کرد و گفت: نباید در سال جاری خبری مبنی بر اینکه در جنوب تهران کشت صیفی‌جات با آب آلوده داشته باشیم.

هاشمی در خاتمه استفاده از نیروهای کارآمد و متخصص در استانداری را الزامی دانست و عنوان کرد: دولت فراجناحی است و از تمامی گروه‌های مختلف در آن حضور دارند اما کسی که تفکر سیاسی را در امور کاری دخالت دهد نمی‌پذیریم.

 

17503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 349440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۶:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
    4 0
    باید پرسید که پرداخت این همه مالیات چه تاثیری بر زندگی مردم داشته همین چیزها باعث میشه مردم از یارانه انصراف ندهند
  • محمد A1 ۰۶:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
    0 0
    یکی ازدلایل انفجار قیمت ها اجرای غلط مالیات بر ارزش افزوده میباشد.که فعلا بصورت مالیات بر فروش از هر فعال اقتصادی در زنجیره تولید و توزیع و واردات گرفته میشود.البته سازمان مالیاتی هم از این وضعیت کمال استفاده را برده ودرآمدهایش بصورت غیر واقعی وتحمیلی چندین برابر شده است .حال اگر کالاها گران شود میتوان تقصیر را گردن دیگری انداخت. سیستم اقتصادی ایران مثل کشورهایی نیست که سالها قبل این کار را شروع کرده اند.این قانون برای اجرا در سیستم سنتی بازار واقتصاد ایران باید با رعایت بسیاری از مسایل اجرا شود. مسایلی که خاص این کشور است در غیر این صورت باعث مسایلی چون تعطیلی بسیاری از واحدهای اقتصادی خرد و کلان میشود.اجرای درست این قانون هم بر سازمان مالیاتی وهم بر فعالان اقتصادی واجب است نه بزور جریمه