عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: قانون اساسی وحی نیست و اگر لازم باشد می‌توان اصول آن را با ساز و کار ارائه شده در قانون اساسی مورد تجدید نظر قرار داد همانگونه که در سال 68 مورد اصلاح قرار گرفت.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از دفتر روابط عمومی رئیس بنیاد امید ایرانیان،محمدرضا عارف در دیدار اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده برق دانشکده فنی دانشگاه تهران با اشاره به ایام سالگرد پیروزی انقلاب ،یاد و خاطره رهبر فقید انقلاب را گرامی داشت و گفت: انقلاب اسلامی حاصل تلاش و از خود گذشتگی عظیم ملت ماست. یکی از اهداف بزرگداشت دهه فجر که هر ساله برگزار می‌شود در حقیقت هشداری است که از اهداف و آرمان‌های اصیل انقلاب دور نشویم.

وی با تاکید بر اینکه وحدت رمز پیروزی انقلاب 57 بود،خاطرنشان کرد: در وحدت مورد نظرامام خمینی(ره)، منافع ملی و حیات طیبه نظام اسلامی مورد تاکید قرار می گیرد.تکثر اندیشه‌ها و نظرات، امام را آزرده خاطر نمی کرد بلکه آن را به عنوان نعمتی برای جمهوری اسلامی می‌دانست.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به بحران‌های مختلفی که انقلاب با وحدت و همدلی آحاد مردم و مسئولان تاکنون پشت سر گذاشته است،یادآور شد:در پیروزی انقلاب اسلامی ایران غیر از مردم که نقش ارزنده و اصلی داشتند، روحانیون و روشنفکران بوِیژه دانشگاهیان در روشنگری و آگاهی بخشی به جامعه نقش تاثیرگذاری داشتند .من متاسف می‌شوم گاهی می بینم افرادی که در انقلاب نقش چندانی نداشتند  و امروز تریبون‌دار شده‌اند شخصیت‌های برجسته و طراز اول این انقلاب را مورد هجمه قرار می دهند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره دکتر حسن حبیبی که در پیش نویس قانون اساسی نقش موثری ایفا کرد او  را فردی با انصاف و  معتدل نام  برد و گفت: امام خمینی(ره) بر اجرای تمام اصول  قانون اساسی تاکید داشت،امروز هم  برای برون رفت از مشکلات کشور قانون اساسی باید محور اجماع تمام گروه‌های سیاسی قرار بگیرد. البته قانون اساسی هم وحی نیست و اگر لازم باشد می‌توان اصول آن را با ساز و کار ارائه شده در قانون اساسی مورد تجدید نظر قرار داد همانگونه  که در سال 68 مورد اصلاح قرار گرفت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه جنبش دانشجویی ما در طول 6 دهه گذشته نقش ارزنده و بی بدیلی در صحنه ‌های  مختلف کشور ایفا کرد،گفت:جنبش دانشجویی در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی خود را رو در روی حکومت می‌دید و بعد از انقلاب در کنار حکومت قرار گرفت و گاهی نیز متاسفانه توجیه گر اقدامات دولت شد و این ایرادی است که به  جنبش‌های دانشجویی وارد است.

عارف با بیان اینکه برای حفظ ارزش‌ها و رشد انقلاب باید نگاه تنگ نظرانه‌ای که طی این سال‌ها بر جو دانشگاه حاکم بوده تغییر کند،به  برخی اعمال فشار‌ها بر وزارت علوم اشاره کرد و گفت:برای اینکه وزارت علوم به وظایف اصلی خود بپردازد نیاز به آرامش دارد و همه باید کمک کنند تا وزارت علوم علوم و دانشگاه ها بتوانند به برنامه های آموزشی و پژوهی خود با توجه به اهداف پیش بینی شده بپردازند.

 رئیس بنیاد امید ایرانیان تاکید کرد:فضای دانشگاه باید فضای باز و آرام باشد اما متاسفانه همچنان در برخی دانشگاه‌ها چماق کمیته انظباتی را روی سر دانشجو گذاشته‌اند ،این روش باید تغییر کند.

2929

 

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 336112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 16
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۴:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    28 0
    عارف مچکریم..............
  • بی نام IR ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    15 1
    ایول
  • بی نام A1 ۱۶:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    21 6
    بله مگر اصول قانون اساسی وحی منزل است که نتوان آن را تغییر داد؟
    • بی نام A1 ۱۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
      5 12
      اینهایی که منفی دادن حتمن به مسلمانی خودشون می بالند که کلام الله رو با نوشته های بشری یکی میکنند
  • علی IR ۱۶:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    20 2
    استقبال، استقبال ، استقبال
  • بی نام EU ۱۶:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    20 4
    لازمه دکتر جان... خیلی هم لازمه
  • بی نام RO ۱۷:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    7 32
    آقای دکتر عارف چرا ما باید اجازه بدیم یک قوه کشور در دست کسانی بیفتد که در سال 88 علیه نظام ما شعار دادند؟
    • بی نام IR ۰۵:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۵
      0 0
      ایول
  • بی نام RO ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    5 34
    آقای عارف شمایی که میخواستی رییس جمهور ایران بشی و باید رد صلاحیت میشدین هنوز نفهمیدین جناح به اصطلاح اصلاح طلب کارش خروج از نظام بود؟ ؟
  • شهروز US ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    8 0
    بله طبق فرمایش حضرت امام مجلس در راس امور هست ولی این در قانون اساسی نگنجانده نشده که باید لحاظ شود و نطارت همه جانبه مجلس بلا استثنا بر تمام ارگانها و نهادها و بعد بخش مربوط به آزادی مطبوعات و رادیو تلویزیون خصوصی واحزاب وقانون اساسی نوشته شودکه همه گیر باشد و ضمن اسلامی بودن حقوق دگر اندیش را به رسمیت بشناسد جرم سیاسی را تعریف کنه مانند قانون اساسی المان انرزی نو و اتمی را حق خود بداند و همچنین مانند قانون فرانسه باید اصالت معماری خودمان را بنای شهری بگنجانیم و اهمیت ویژه ای برای علوم زلزله قائل شویم چون همیشه با جان ما ایرانیان گره خرده و بعد مسایل اقتصادی و اجتماعی که حقوق حقه مردم هست.
  • علیرضا IR ۱۷:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    10 2
    احسنت
  • بی نام US ۱۷:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    29 1
    عارف چقدر گزینه ایده الی برای ریاست مجلسه...
  • بی نام A1 ۱۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    10 4
    شما صحنه را خالی کردید تا کسانی که هیچ نقشی در انقلاب نداشتند تریبون دار شوند و بر مردم ظلم کنند
  • بی نام A1 ۲۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    8 1
    این شمشیری دو لبه است قانون اساسی میثاق ملی است تغییرش نیازمند همه پرسی است نمی شود که هر کس رسید و دید منویات گروه و نظر او نیست دست به جراحی قانون اساسی بزند بلاخره این قوانین با پشتوانه ایی از کار کارشناسی و خواست ملی تنظیم شده است می شود نواقص اش را با همان ساز و کار آمده در خود قانون اصلاح کرد اما تغییر نباید معنای زیر و رو کردن مواد ان داشته باشد
    • بی نام A1 ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
      7 1
      دقیقا بر همین مبنا در دولت قبل به بهانه های مختلف از جمله دست و پاگیر بودن متمم ها یا اصلاح به نفع یک حرکت انقلابی می خواستند دست به جراحی قانون اساسی بزنند که نشد یعنی نباید هم این طور شود باید موادی را که ناقص حقوق ملی یا به عبارت بهتر دو پهلو است یا مطابق زمانه نیست اصلاح و ترمیم تنقیج تجدید و ... کرد نه این تغییر داد
  • سمنانی A1 ۱۴:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    10 1
    اصلاح طلب به این میگن.بابا حرف ملت هم همینه اصلاحات باید انجام بشه تا پیشرفت کنیم.فردا برادران تندرو میگن عارف و کواکبیان خائن هستن.حالا ببینید