۱۴ نفر
۸ دی ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۳

وزارت بازرگانی آئین نامه جدیدی تدوین کرده است که بر اساس آن فعالیت های شرکت های هرمی،از جمله گلدکوئست قانونی شد.

دولت به فعالیت شرکت های بازاریابی شبکه‌ای تن داد.سرانجام پس از گذشت حدود یک دهه از فعالیت شرکت‌های هرمی در کشور تحت نام بازاریابی شبکه ای و جذب هزاران جوان جویای کار و درآمد در این شبکه ها، وزارت بازرگانی با تصویت آئین نامه ای‌،ساماندهی شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای را با هدف جلوگیری از فعالیت‌های هرمی و گسترش اقتصاد زیرزمینی با همکاری دستگاه‌های انتظامی و اطلاعاتی کلید زد.

بر اساس این آئین‌نامه که 18 آذر ماه به تصویب معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت بازرگانی رسیده است، شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای بر اساس ضوابطی مشخص و صرفاً با دریافت مجوز از مرکز امور اصناف و بازرگانان کشور (زیرمجموعه وزارت بازرگانی) می‌توانند به فعالیت بپردازند.

این آئین نامه به زودی با همکاری وزارت اطلاعات، دادستان کل کشور، نیروی انتظامی و مرکز امور اصناف و بازرگانان به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.

رادمرد،‌ رئیس مرکز اصناف و بازرگانان وزارت بازرگانی می‌گوید:«فعالیت رو به تزاید بازاریابی‌های شبکه‌ای به عنوان پدیده‌ای نوین در چرخه داد و ستد و نظام توزیع کالاهای داخلی و وارداتی، ضرورت ساماندهی، نظارت و قانونمند کردن آنها را ایجاب کرده است و آئین نامه مذکور نیز در همین راستا تهیه و تدوین شده است.»

این آئین نامه شامل تعاریف و مقررات ناظر بر نحوه تأسیس و فعالیت بازاریابی شبکه‌ای است و می‌تواند برای علاقه مندان به فعالیت در بازاریابی‌های شبکه‌ای که برخی از آنها پیش از این در دام شرکت‌های هرمی گرفتار شده و سرمایه اندک خود را از دست داده‌اند،‌ معیار خوبی جهت تشخیص و تمییز فعالیت‌های سالم و استاندارد بازاریابی شبکه‌ای با فعالیت‌های سوداگرانه هرمی باشد.

متن کامل آئین نامه مذکور تحت عنوان «دستور‌العمل نحوه صدور مجوز و نظارت بر فعالیت بازاریابی شبکه‌ای» به این شرح است:

ماده 1) تعریف
1-1- بازاریابی شبکه‌ای: بازاریابی شبکه‌ای عبارت است از ارائه خدمات واسطه‌گری به صورت شبکه‌ای به نحوی که خریداران کالا نسبت به بازاریابی و جذب خریداران جدید اقدام کرده و درصدی از قیمت فروش کالا به وسیله بازاریابان زیرمجموعه شبکه متصل به خود را از صاحب کالا به عنوان پاداش یا پورسانت خدمات بازاریابی دریافت می‌کنند.

تبصره: کالاهای قابل عرضه توسط بازاریابان شبکه‌ای با اخذ تأییدیه کمیته نظارت می‌تواند از تنوع و تعدد برخوردار باشد.

1-2 بازاریاب: بازاریاب عبارت است از یک شخص حقیقی که به عملیات واسطه‌گری (دلالی) انواع کالاها از طریق تبلیغات و یا سایر طرق و وسایل قانونی به جذب مشتری و فروش آنها اشتغال دارد.

1-3- شرکت بازاریابی شبکه‌ای: شرکتی است که به فعالیت بازاریابی شبکه‌ای مطابق تعریف بند 1-1 برای خود یا به نمایندگی از صاحب کالا و یا از طرف نمایندگی رسمی فروش او اقدام می‌کند.

ماده 2) شرایط و ضوابط
2-1- ارائه طرح توجیهی تجاری و برنامه‌های عملیاتی پیش‌بینی شده شرکت متقاضی

تبصره 1: شیوه و ساختار فنی طرح تجاری شرکت باید شفاف، مستند، قابل ارزیابی و نظارت بوده و دارای توجیه اقتصادی باشد. طرح تجاری شرکت باید قبل از شروع فعالیت به تصویب کمیته نظارت برسد و هرگونه فعالیت برخلاف طرح تجاری مصوب کمیته نظارت ممنوع بوده و در صورت عدم توجه به تذکر کمیته نظارت مجوز فعالیت شرکت توسط مرکز امور اصناف و بازرگانان لغو یا ابطال خواهد شد.

تبصره 2:در صورت موافقت مقدماتی کمیته نظارت با طرح ارائه‌شده و پیش‌نویس اساسنامه و اظهارنامه ثبت شرکت، متقاضیان می‌توانند نسبت به ثبت شرکت اقدام کنند.

2-2- مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره شرکت باید حداقل دارای مدرک لیسانس یا معادل آن باشند.

2-3- شرکت‌های سهامی خاص که حداقل سرمایه آنها بیش از دویست میلیون ریال باشد در اولویت اخذ مجوز قرار دارند.

2-4- پرداخت پورسانت‌ها و پاداش‌ها به مشتریان و بازاریابان فقط در قبال فروش و ارائه محصولات امکان‌پذیر است و پرداخت هرگونه وجه یا محصولی باارزش دیگر به مشتریان و بازاریابان و یا تعهد آن که در طرح تجاری شرکت (که قبلا به تصویب کمیته نظارت رسیده) پیش‌بینی نشده باشد، ممنوع است.

2-5- میزان پرداخت پاداش و یا پورسانت، تعداد سطوح دریافت‌کننده و محدودیت‌های آن باید ضمن درج در طرح تجاری، کاملاً شفاف و قابل سنجش باشد.

2-6- نسبت کفایت سرمایه شرکت که بعداً توسط کمیته نظارت اعلام خواهد شد باید مورد رعایت قرار گیرد.

2-7- قیمت محصولات ارائه‌شده نباید بیش از محصول مشابه در بازار باشد و در مواردی که مشابهی وجود ندارد تابع سایر قوانین و مقررات خواهد بود.

2-8- گسترش شبکه انسانی و صرفاً جذب توزیع‌کنندگان کالا و پول‌گردانی و ارائه محصولات موهومی، خرید و فروش جایگاه در نمودار درختی و یا محصولاتی که تولید آنها محتمل باشد، ممنوع است.

2-9- ارائه تعهدنامه کتبی تعیین حسابرس و بازرس شرکت از میان فهرست مورد تأیید کمیته نظارت و ارائه گزارش مالی ماهانه و سالانه به کمیته مذکور و همچنین حضور نماینده کمیته در مجامع عمومی شرکت.

تبصره 1: نرم‌افزار حسابداری مورد استفاده این شرکت‌ها باید مورد تأیید کمیته نظارت باشد و امکان تأمین اطلاعات مورد نیاز کمیته نظارت را به صورت لحظه‌ای داشته باشد. شرکت باید امکان دسترسی کامل جهت رؤیت کلیه اطلاعات مالی و استخراج آمار مورد نیاز کمیته نظارت را به صورت بدون وقفه فراهم کند.

تبصره 2: در قرارداد منعقده بین شرکت و بازرسان و حسابرسان منتخب، آنها باید موظف به نظارت لحظه به لحظه بر عملیات مالی شرکت شوند و باید بویژه مواد زیر را مرتباً تحت نظر قرار داده و به محض تخطی از آنها توسط شرکت موظفند مراتب را به کمیته نظارت اطلاع دهند:

- نظارت بر عدم انحراف از اساسنامه شرکت و طرح تجاری مصوب کمیته نظارت
- نظارت بر رعایت نسبت‌های مالی و ذخیره‌های اعلامی از سوی کمیته نظارت
- نظارت بر صحت عملکرد نرم‌افزار حسابداری، نرم‌افزار اعلام پاداش‌ها و یا پورسانت‌های مشتریان و بازاریابان و عدم تغییر نرم‌افزار مصوب
- نظارت بر صحت حساب‌های مهم و نیز ارقام بااهمیت
- نظارت بر رعایت کامل مقررات الزام‌آور برای شرکت‌های موضوع این دستورالعمل
- همچنین حسابرسان قانونی موظفند نسبت به تحلیل‌های آینده‌نگر مطابق با درخواست‌های کمیته نظارت اقدام و نتایج آن را به کمیته مذکور ارسال کنند.

2-10- دریافت هرگونه وجه یا معادل آن تحت عنوان حق عضویت، سپرده‌گذاری و یا قبول نمایندگی جهت هرگونه فعالیت اقتصادی سودآور دیگر ممنوع است.

2-11- کمیته پرداخت‌ها و دریافت‌های مربوط به مشتریان و بازاریابان باید الزاماً از طریق حساب‌های بانکی در بانک‌های دارای مجوز از بانک مرکزی در داخل کشور صورت گیرد و شرکت حق افتتاح و یا تخصیص اعتبار به صورت مجازی و در محیط اینترنت را نخواهد داشت. اطلاع‌رسانی تعهدات شرکت (اعم از وجه نقد و کالا) به مشتریان، مشروط به همخوانی آن با سیستم حسابداری و اطلاعات بانک بلامانع است.

شرکت باید دارای دفاتر قانونی و صورت‌های مالی شفاف باشد و کلیه عملیات مالی خود را (درآمدها، پرداخت پورسانت‌ها، خرید محصولات و...) از طریق حساب‌های مشخص و قابل نظارت صورت دهد.

2-12- در صورت فعالیت مجازی، متن نرم‌افزاری اطلاع‌رسانی درختواره‌های مشتریان (شبکه) و وجوه واریزی به حساب آنان باید قبلاً به تصویب کمیته نظارت رسانده شود. سامانه اینترنتی مزبور باید در شرکت‌های میزبان داخلی راه‌اندازی شود و به روزرسانی آن بدون مجوز کمیته ممنوع است.

2-13- شرکت بازاریابی، حق جذب مشتری از خارج کشور را خواهد داشت لیکن حساب‌های مربوط به مشتریان مذکور باید به صورت جداگانه در دفاتر حسابداری نگهداری شود.

شرکت حق پرداخت وجه به مشتریان خارجی را از محل وجوه مشتریان ایرانی ندارد. در صورت نیاز به خروج ارزهایی به خارج از کشور که قبلاً از مشتریان خارجی دریافت شده، موضوع قبلاً باید به تأیید حسابرس رسیده و گزارش آن به کمیته نظارت نیز ارائه شود.

2-14- فعالیت شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای که محل تأسیس آن در خارج کشور و یا مناطق آزاد تجاری، صنعتی و اقتصادی باشد مشروط به تأسیس و ثبت نمایندگی و یا شعبه در داخل کشور با رعایت کلیه مقررات این دستور العمل و سایر قوانین و مقررات مربوط به ثبت نمایندگی‌های خارجی و ارائه تضمین‌های مالی معتبر بلامانع است.

2-15- اسامی شرکت‌های دارای مجوز از طریق سایت اینترنتی اطلاع‌رسانی مرکز امور اصناف و بازرگانان و سایر روش‌های مناسب به اطلاع عموم خواهد رسید.

تبصره: فهرست شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای فاقد مجوز و نیز شرکت‌های هرمی توسط کمیته نظارت به مرکز امور اصناف و بازرگانان اعلام شده و از طریق مراجع ذی‌صلاح از فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد.

شرایط ادامه فعالیت شرکت
2-16- شرکت موظف است حداکثر ظرف 10 روز پس از درخواست مشتریان، وجه یا کالای مورد تعهد را تأمین کند و حق ندارد مشتریان یا بازاریابان را مجبور کند پاداش مورد تعهد را از کالایی خاص انتخاب کنند مگر آن‌که این موضوع قبلاً در طرح تجاری شرکت صراحتاً قید شده باشد. کمیته نظارت می‌تواند پس از دریافت اولین شکایت در مورد عدم پرداخت پاداش یا تحویل کالای مورد درخواست مشتری یا بازاریاب نسبت به بررسی موضوع اقدام و در صورت تأیید آن، اخطاریه‌ای پنج روزه را از طریق مرکز امور اصناف و بازرگانان برای شرکت مورد نظر صادر کند. در صورت بی‌توجهی شرکت به اخطاریه صادره، مرکز امور اصناف و بازرگانان می‌تواند نسبت به توقف فعالیت آن اقدام کند.

تبصره: در صورتی که مشتریان یا بازاریابان داوطلبانه نسبت به دریافت وجوه یا کالای مورد تعهد شرکت در موعد مقرر اقدام نکنند هیچ‌گونه سود یا خسارتی علاوه بر تعهد شرکت به آنان پرداخت نخواهد شد.

مدارک مورد نیاز
2-17- اصل و فتوکپی برابر اصل آگهی تأسیس، اساسنامه و روزنامه رسمی ثبت شرکت و آخرین تغییرات در هیأت مدیره آن و فتوکپی برابر با اصل مدارک ثبت نمایندگی یا شعبه شرکت‌های خارجی در ایران به همراه ترجمه مدارک ثبت و اساسنامه شرکت اصلی در کشور مبدأ.

تبصره: فعالیت بازاریابی شبکه‌ای باید صرفاً به عنوان تنها فعالیت مجاز شرکت در اساسنامه آن قید شده باشد.

2-18- اصل و فتوکپی برابر با اصل شناسنامه و کارت ملی، آخرین مدرک تحصیلی و شش قطعه عکس مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره شرکت و همچنین سایر اعضای دارای حق امضا در هیأت مدیره به اضافه کارت پایان خدمت نظام‌وظیفه و یا معافیت دائم آنها و در مورد اتباع خارجی فتوکپی برابر با اصل گذرنامه به همراه شماره اختصاصی اتباع خارجی و روادید اقامت معتبر.

2-19- گواهی عدم سوء پیشینه مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره و سایر اعضای دارای حق امضا در هیأت مدیره شرکت.

ماده 3) صلاحیت امنیتی و تخصصی متقاضیان عضویت در هیأت مدیره، مدیرعامل و مدیر مالی شرکت‌ها باید قبل از انتصاب توسط کمیته نظارت تأیید شود. در صورتی که هر یک از اشخاص فوق در ادامه فعالیت شرکت به هر دلیل فاقد یکی از صلاحیت‌های مزبور شوند، مراتب به شرکت اعلام می‌شود. در این صورت شرکت باید ظرف 10 روز نسبت به برکناری فرد فاقد صلاحیت اقدام کند.

ماده 4) کمیته نظارت مسئولیت صدور تأییدیه برای موافقت مقدماتی با متقاضیان دریافت مجوز بازاریابی شبکه‌ای را عهده‌دار است.

ماده 5) صدور مجوز فعالیت بازاریابی شبکه‌ای

مرکز امور اصناف و بازرگانان مسئول صدور موافقت مقدماتی و همچنین مجوز فعالیت بازاریابی شبکه‌ای پس از تأیید کمیته نظارت است.

ماده 6) مراحل صدور مجوز فعالیت
6-1- متقاضیان تأسیس و دریافت مجوز فعالیت بازاریابی شبکه‌ای درخواست کتبی خود را به همراه مدارک مندرج در ماده 2 این دستورالعمل به مرکز امور اصناف و بازرگانان ارائه می‌کنند.

6-2- مدارک ارائه‌شده توسط متقاضیان جهت رسیدگی به کمیته نظارت تحویل می‌شود.

6-3- کمیته نظارت نسبت به رسیدگی به مدارک واصله از مرکز امور اصناف و بازرگانان اقدام کرده و در صورت تأیید صلاحیت مراتب را جهت صدور موافقت مقدماتی به مرکز امور اصناف و بازرگانان اعلام می‌کند.

6-4- مرکز امور اصناف و بازرگانان پس از اخذ تأییدیه صلاحیت از کمیته نظارت نسبت به صدور موافقت مقدماتی برای متقاضیان اقدام می‌کند.

6-5- کمیته نظارت پس از بررسی و احراز شرایط و ضوابط لازم مندرج در ماده 2 توسط متقاضی، نسبت به ارائه تأییدیه جهت صدور مجوز فعالیت بازاریابی شبکه‌ای به مرکز امور اصناف و بازرگانان اقدام می‌کند.

6-6- مرکز امور اصناف و بازرگانان بر اساس تأییدیه دریافتی از کمیته نظارت مجوز فعالیت متقاضیان را صادر کرده و رونوشت آن را به کمیته نظارت ارائه می‌کند.

ماده 7) کمیته نظارت
کمیته نظارت بر مراحل صدور مجوز و نحوه فعالیت شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای متشکل از نمایندگان وزارت اطلاعات، وزارت بازرگانی، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و دادستانی کل کشور بوده و دبیرخانه آن در مرکز امور اصناف و بازرگانان مستقر است.

ماده 8) کلیه شرکت‌های دارای مجوز فعالیت از مرکز امور اصناف و بازرگانان مجاز به فعالیت در چارچوب اساسنامه و طرح تجاری مصوب کمیته نظارت خواهند بود و اجازه تأسیس دفتر، تبلیغات و برگزاری سمینارهای تبلیغی با رعایت سایر قوانین و مقررات کشور را خواهند داشت.

ماده 9) مرکز امور اصناف و بازرگانان می‌تواند شرکت‌های دارای مجوز را بر اساس معیارهایی که توسط کمیته نظارت تصویب و به اجرا گذاشته خواهد شد، رتبه‌بندی کرده و نتایج آن را به اطلاع مردم برساند.

ماده 10) بررسی تخلفات شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای
کمیته نظارت مسئول بررسی به شکایات واصله از مردم در ارتباط با شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای که دارای مجوز فعالیت از مرکز امور اصناف و بازرگانان هستند، خواهد بود.

تبصره: در مواردی همچون کم‌فروشی، گران‌فروشی و سایر تخلفات مرتبط با حوزه بازرسی و نظارت مرکز امور اصناف و بازرگانان جهت رسیدگی و اعلام نظر به سازمان مذکور و در صورت لزوم به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال می‌شود.

ماده 11) در صورت تکرار تخلفات متعدد از جانب یک شرکت و تأیید آن توسط کمیته نظارت، مرکز امور اصناف و بازرگانان می‌تواند نسبت به لغو یا ابطال مجوز شرکت مذکور اقدام کند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 33077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 60
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مجيد IR ۱۵:۲۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
    67 8
    پس چه شد اون همه شعار و استفتاء ؟ يادتان نيست كه كلي دليل آوردند و پول آن را غير شرعي و حرام دانستند ؟ كلاه شرعي است يا تازه فهميدن نتورك چيه؟ اما الان كه 500 هزار تومان آن سال ما، بخاطر اين سرو صداها و بگير و ببندها خورده شد . از اين همه نگاه سياسي كه به هر چيز ميشه حالم به هم مي خوره ...
  • مازیار IR ۱۵:۴۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
    23 9
    ورود qi قابل پیش بینی بود چون بیشترین رشد در ایران بوده و با دادن مالیات بیشتر کویست نتورک به دولت ایران ،دولت هم سود می کند
  • بدون نام IR ۱۷:۳۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
    15 2
    باج است مثلا
  • بدون نام IQ ۱۹:۵۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
    12 9
    با این قانون کار این شرکتها از لحاظ فنی غیر ممکن است روش کار آنها بهیچ عنوان نمیتواند با این قانون تنظیم گردد.
  • بدون نام IR ۲۰:۱۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
    15 7
    با سلام همین غروبی تو اخبار گفت که شایعه است و قانونی نشده .
  • ناصر IR ۲۰:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
    35 21
    درود بر همه ی نتورکر های باغیرت
  • محمدرضارضايي IR ۰۰:۳۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
    9 3
    از سايت شما بازدير كردم يه چيزايي هم با اجازه تون گرفتيم متشكرم
  • بدون نام IR ۰۳:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
    18 3
    خوب یا بد بودن کار به جای خود،امید است مجلس هم موضع خودشو شفاف مشخص کند،نه اینکه یکسال قانونی باشد یکسال غیر قانونی.
  • علی IR ۱۴:۱۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
    11 10
    اصلاامکان نداره این طرح اجرا شه این همه برضدش دارن تبلیق میکنن اون وخ بیان قانونیش کنن
  • بدون نام IR ۱۸:۳۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
    10 3
    بیشتر توضیح دهید
  • میلاد IR ۲۰:۱۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
    8 5
    اخبار 8.30 این خبرهاهای شما رو چند روز پیش تکذیب کرد
  • علی IR ۰۶:۰۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    16 26
    امیدوارم که هیچ وقت این شرکتها قانونی نشوند.
  • behzad IR ۱۲:۱۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    9 47
    واقعا متاسف شدم ! کلاه شرعی !!!!!!!!!!!!!!!!!! به لطف بعضی دوستانی که بر صندلی نشسته اند به زودی ماهواره هم آزاد میشه ! راستی یادم رفت بگم دیسکو و کازینو در دست مطالعه و بررسیه پس فتواهای روحانیت چی ؟ روحانیت یعنی بزار دم کوزه آبشو بخور !!!!؟؟؟ اینها توهین به اسلامه.مردم ما هوشیار باشید. اقتدار ما ایرانیان تظاهرات روز بعد از عاشورا. اسلام زنده است.
  • بدون نام IR ۱۲:۲۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    7 10
    پس این چیه؟ http://www.khabaronline.ir/news-33477.aspx
  • بدون نام IR ۱۳:۴۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    29 13
    درود بر همه نتورکرهای شجاع بالاخره دولت کم آورد از اولش هم که توی تهران نمایندگی داشت این کار قانونی بود دردشون درد مالیات گرفتن بود
  • یک نتورکر موفق IR ۰۵:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۱
    18 9
    سلام من یکسالی هست که در شرکت کوئست اینترنشنال به عنوان بازاریاب مشغول به فعالیت هستم. و پیش بینی میشد که کوئست در ایران قانونی بشه چون نتورک کار میکرد نه هرمی . و الان هم که نتورکرهای شرکت کوئست در ایران از مرز 1 میلین نفر گذشته باید قانونی میشد . و الان من واقعا خوشحالم و به همه نتورکرها تبریک میگم .
  • رامین IR ۱۶:۰۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۱
    4 14
    واقعا متاسفم هم برای ایران هم صویب کنندگانش. لابد بعد هم نوبت به قانونی شدن کاشت و فروش خشخاش میرسه!
  • ye nafar IR ۱۷:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۱
    5 9
    mikhan javoona roo ye modati sargarm konan
  • بدون نام IR ۲۲:۵۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۳
    5 10
    سلام من می خواهم بگویم که شما مردم را چه چیزی فرض میکنید یک احمق یا یک حیوان شاخدار مردم بعد از این همه کلابرداری که شرکت های حرمی کردند باید به اراجیف شما گوش بدهند فکر کاری دگر باشید
  • بدون نام IR ۰۷:۳۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۴
    6 8
    وای به روزی که بگندد نمک..قربانیان بیچاره این آشغال کوئیست و امثالهم منتظر باشند .اژدهای مزخرف کوئیست دهنشو باز کرده. واقعا جای تاسف داره
  • ح.ح IR ۰۸:۰۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۶
    3 13
    با سلام.با تمام وجود از تمام نت ورکر ها و .... بیذارم چون زندگی مشترک من سر همین جریانات به هم ریخت .
  • madar shokoh IR ۱۶:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۴
    10 2
    سلام بر همه - اگه کوئست اینتر ناشینال مشکل داره پس نت ورک مارکتینگ هم که شیوه ای از فروش محصولات در سطح جهانه مشکل داره در حالیکه خیلی از محصولات ایران به کشورهای دیگه یا تو همین ایران از طریق بازاریابی اینترنتی انجام میشه - تازه اگه مشکل داره پس چرا حوالی سال 79-81 دفتر نمایندگی تو میدان مادر خ وزیری پور داشت لااقل آثارش رو پاک میکردن بعد ...
  • madar shokoh IR ۱۶:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۴
    11 6
    سلام بر همه راستی خیلی ها هنوز فرق بین هرمی با بازاریابی شبکه ای را نمیدانند هرکی اطلاعاتی داره بفرسته تا هفته بعد من اطلاعات علمی و دقیق همراه با معرفی کتابهایی که الان تدریس میشه را بدم - تا بعد
    • specialized A1 ۲۱:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
      4 1
      چه عجب یه باسواد پیدا شد ☺
  • حسن IR ۰۶:۳۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    11 3
    یه عمره ما سر کاریم.با حیونم اینطور رفتار نمیکنن که اینا با ما میکنن.تا کی میخاین مردم بیچاره رو مسخره و خار کنین.
  • ali IR ۱۲:۳۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۸
    3 12
    bekhoda hamash barnamast vase tigh zadane mardom akhe in cherto perta chiye polo migiran bahash hich karey nemikonan hala ye tike talayer mozakhrafam midan 2 ya 3 barabare gheymat vase inke dahane mardomo bebandano began emrozi beshid .....
  • علی IR ۲۲:۲۹ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۲
    13 1
    دوستان لطفاً بیشتر در مورد نتورک مارکتینگ و طرح های هرمی مطالعه کنند تا تفاوت بین سیستم های سالم و ناسالم را تشخیص دهند. البته جای بسی تأسف است که فردی که ظاهراً کمترین اطلاعاتی در مورد این تفاوت ها ندارد به این سادگی دست به تحلیل و تفسیر در مورد این قانون می زند و مطلب او در این سایت منتشر می شود.
  • بدون نام IR ۰۹:۳۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
    4 4
    آقا مجید اگر در شرکت سالم نتورک مارکتینگ سرمایه گذاری(خرید)می کردید این اتفاق براتون نمی افتاد. ضمنا شرکت کیو ای(کوئست اینترنشنال)با توجه به عدم توانایی خودش در تطبیق با قوانین ایران هرگز قانونی نخواهد شد.شک نکنید. یادتون باشه اگه قراره به چیزی پول بدید و بخرید حتما باید قیمتش از بازار ایران و جهان کمتر(بخاطر رقابتی بودن) یا برابر باشه!این یعنی نتورک مارکتینگ
  • خفن بتركون IR ۱۰:۳۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۷
    3 5
    كوئست آلت جرم است . مي توني كلاه برداري كني . مي توني كار،كار،كار كني ، پول در بياري .
  • بدون نام IR ۱۴:۰۹ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۷
    24 11
    کوئست رفاقت 6ساله ی من ودوستم را به هم زد.لعنت به کوئست اینتر نشنال وتمام یوزرهاش
  • محسن IR ۰۹:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۹
    2 0
    به نظر من اين سايت هم يه جوراي از اين شرکت هاي هرمي و...... خط ميگيره ...... تو يه مطلبش مينويسن به گفته فلان وزير ممنوع هستش اين ها شايعس تو يه صفحه هم مينويسن که اين شرکتها مثلا گلد کوئست که اين همه تو سال هاي قبل قرباني سرمايه هاي هم وطنانمون رو داده حالا ميگن قانوني شده من متاسفم واسه کسايي که نشستن اون بالا و خودشون رو همهکاره اين مملکت ميدونن ولي هيچ کاري در امر بهبود دادن اين نابساماني ها نميکنن....وسلام
  • بترکون IR ۰۹:۵۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۱
    5 2
    حله میترکونیم ما همون راننده های تراکتوریم که یه روزایی مردم با بیل میزدنشون یه روزاییم میرسه که قدر ماهارو بدونن.
  • علی بامزی IR ۱۹:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
    7 10
    افرادی که فقط ادعامیکنند.کافیست با یه نه امتحانشان کنید.من این کار راکردم.صمیمیترین دوستم حالا شده دشمن درجه یکم.
  • سپيده IR ۰۶:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
    7 18
    سلام خدمت دوستان محترمم من اصلا به اين حرفا اعتقاد ندارم به نظر من هر كسي كه واسه درآوردن پول زحمت ميكشه و عرق مي ريزه پولش حلاله
  • majid IR ۲۰:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۵
    13 12
    گلد كوئست همان كاشتن پول پينوكيو توسط گربه ننه و روباه مكاره ، قبول نداري امتحان كن .
  • فرشاد IR ۰۷:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۶
    2 5
    نمیدونم مردم رو چی فرض کردید که این دروغ ها رو در مورد قانونی شدن شرکت کیو آی می نویسید. درضمن شرکت کیوآی بدلیل عرضه محصولات بی ارزش دربازار به قسمت چند صدبرابر قسمت بازار شرکت هرمی است.
  • نتورکر......... IR ۰۷:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۶
    5 5
    اگرشرکتی محصولات را با قیمتی بسیار بیشتر از ارزش واقعی آن دربازار توزیع کند هرمی است.قیمت محصولات qiرادرایران ودبی و... بگیریدخودتون میفهمید. قابل توجه دوستی که ادعامیکرد qiهرمی نیست
  • مال باخته IR ۱۸:۵۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    14 9
    خدا لعنتتون کنه امیدوارم به روزگار سیاه بشینید که همه رو با حقه بازی بدبخت میکنید
  • فیت فیت IR ۱۹:۴۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
    11 15
    گول نخورید همش دروغ است بدبخت بیچارهها دست میگذارن رو نقطه ضعفتون ومختون رو می زنن
  • man IR ۰۶:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۹
    16 16
    دوستان عزيز مواظب باشيد مغزتان راشستشو ندهند كوئست كار هر كسي نيست آدم بي وجدان مي خواهد
  • پولم رفته IR ۱۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    14 12
    من عضو كلد كوئيست بدم تقربيا 5سال پيش شهرستاني بودم در تهران براي كاري امده بودم كه سر از گلد كوئيست دراوردم مغزم شستشو داده بودند فقط مگفتم زندگي گلد كوئيست تورا خدا گول اينجور ادمها نيفتيد خيلي بي وجدان بودند پولم رفت ولي خوشحالم كه حالا زندگي راحتي دارم
  • علیرضا IR ۰۷:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
    5 5
    گولدکوییست خوبه؟ولی دولت نه به فکر جوونهاست.که اززنگی عقب افتادن مثل(ازدواج-بیمه-کار-مسکن)الان بیشتر ماها توجیبمون پولم نداریم.شرایط جوری که کار نیست.باین همه توروم.اگه کویست جمع نمیشد .ماها وضع زندگیمون خوب بود.مثل الان یارانه تو میگیری.بیشتر فکرکنید.ممنون میشم
  • مهر A1 ۱۷:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۹
    4 5
    چه خوب مردم رو گول میزنن همش دروغه هر کی بره بدبخت میشه مواظب این دروغ های خیالی باشید دوستان.
  • مونس IR ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۵
    5 10
    بچه ها من خودم کلی تحقیقات کردم و از طرفدارای بازاریابی شبکه ای بودم همون شرکت هایی که دارید می گید هرمی نیستن و فروش کالا دارن و وزارت بشون مجوز داده، همه تون دارید خودتونو گول می زنید من تو جلسه هاشون رفتم باور کنید اینا همون گنده های گلد کوییست هستن که سرمایه شونو از دست دادن و حالا برای جبران پشت فروش محصول و مجوز قایم شدند. این کارها حدددقل برای نماز خون ها نیست بنده پول و زر شدن به چه قیمتی اخه. گول تبلیغات و پولدار شدن اینا رو نخورید هرمی اسمش رو خودشه بر پایه اینه که اونی که اون بالاست هر روز گنده و چاق تر و پولدار شه به قیمت سوزوندن وقت و عمر تو. گولشونو نخورید خواااهش می کنم. منم جوونم مثل خودتون ولی نیاید بنده پولی شید که نه اسایش براتون داره و نه ارمش
    • بی نام A1 ۰۱:۲۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
      8 0
      سلام. من نتورك كار كردم و همه مشكلات و بدبختي هايي كه متوجه ما مردم ميشه از طرف دولت هست نه نتورك ماركتينگ. هميشه چيز خوب براي مردم بد بوده و هست.
  • خلیل A1 ۰۵:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۵
    3 2
    شاکر جان این آگهی مربوط به سال 88 و شایعه ای بیش نبود. گلدکوئست یا همون کیونت امروزی مجوز نداره و غیر قانونی هست و اطلاعات شدیدا برخورد میکنه باهاشون. ما که دار و ندارمون رفت
  • biz A1 ۲۰:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۳
    11 5
    در حال حاضر که در سال نود و چهار هستیم سیزده شرکت بازاریابی شبکه ای مجوز دارند. نتورک بهترین کار دنیاست پیشنهاد میکنم با یک کمپانی مشغول به کار بشید تا زندگی خودتون و اطرافینتون رو عوض کنید. یا علی
    • بی نام A1 ۲۳:۰۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۱
      10 3
      سلام تبریک میگم به نتورکرهای عزیز بهتر از این نمیشه
  • بی نام IR ۲۳:۰۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    8 3
    من سکه خریدکردم سال 2005حالا سکه ام را چطور بگیرم کمکم کنید سند هم دارم
  • بی نام A1 ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۵
    2 0
    ﺳﻨﺪ ﭼﯽ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﮕﻮ ﺗﺎ ﺑﮕﻢ
  • mostafa A1 ۲۱:۴۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۶
    1 0
    در ایران نباشه
  • احسان A1 ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
    4 0
    دروغ سیزده هست؟ خخخخخ
  • مهدی A1 ۲۱:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۰
    6 5
    سلام این شرکتهای بازار یابی شبکه ای که میگید واقعا بنظرتون درسته بخدا اینا همش برنامه ریزی شده واسه نابودی مملکت واقتصاد اگه این خوب بود الان باید ی کشوری مثل چین ی نتورک را مینداخت ملتشو کیف میکردن نه اینکه کل بازار دنیارو تو دستش بگیره این یعنی نتوورک نه اینکه اینا را انداختن فقط دارن مارو مصرف کننده میکنن راست میگید ی صتعت بیارید تو جامعه جوونارو ببرید سرکار ، اینا همش کار دشمن که نمیتونه غالب بشه میگه با پول ی کاری میکنم تو جوونا تموم بیان تو این کار نا خودشون تیشه به اقتصاد مملکت بزنن
    • بی نام A1 ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۱
      3 0
      بازاريابي شبكه اي در 50 ايالت آمريكا مجاز هستش
  • بی نام A1 ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
    2 3
    درموردشرکت های بازاریابی میخواستم بدونم تا چه حد قابل اعتمادن
  • بی نام A1 ۰۱:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۹
    3 5
    باسلام حمیدم ازنورابادروستای گلگون سال 88 دعوت شدم به کوعست به من گفتن ده میلیون بده ماهی شصت میلیون بگیر خدا لعنت کنه جهانشیر.... و جواد..... ایناسرماکلاه گذاشتند الان هفت سال گذشته هنوز حتی شصت ریال هم گیرم نیامده شماهم کمک کنید بجان این دو ظالم خدا نشناس گلکوعستی نفرین کنید
  • بی نام A1 ۰۶:۳۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
    7 0
    من چطوری باید بیام تواین شرکتها سرمایه گذتری کنم
  • ایوب A1 ۲۰:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۰
    1 0
    سلام.من چجوری تورهای خریداری شده رو میتونم فعال یا پولشونو بازپس بگیرم.لطفا کمکم کنین.
  • یه دختر A1 ۰۵:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۱
    5 1
    سلامممم.قولشونو نخورید بیچاره داداش من دانشجو بود داشت درسشو میخوند ....دوستش برد اونجا....پولش هم از دستش گرفتن18میلیون ...الانم اونجاس
  • بی نام IR ۲۱:۴۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
    3 1
    محصولی که خریده ام چگونه تحویل بگیرم ،سال1388 ساعت خریده ام