حمیدرضا مقدم فر معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت و گوبا خبرگزاری خبرآنلاین در واکنش به اینکه برخی از فرماندهان سابق نظامی بیان می کنند که هنوز ناگفته هایی از جنگ تحمیلی وجود دارد، گفت:در این باره باید بین بخش سیاسی و هنری تفکیک قائل شد. هنوز بسیاری ازحقایق در این زمینه وحود دارد که در قالب هنر و ادبیات باید به نسل های جدید منتقل شود. چرا که خیلی از این خاطرات مکتوم است و متاسفانه هنر درخدمت دفاع مقدس به طور کامل قرار نگرفته است. ما هنوز گنجینه نهفته ای داریم که آشکار نشده است.
وی در این زمینه افزود: اما در بخش سیاسی در خصوص ادامه دفاع، توقف جنگ و پذیرش قطعنامه 598 به نظر نمی رسد ناگفته ای باقی مانده باشد. بسیاری ازموضوعات مربوط به جنگ، در این سالها از سوی کسانی که به طور مستقیم در آن سالها مسئولیت داشتهاند ،بیان شده است.
مقدم فر در این خصوص تاکید کرد: البته نقص هایی درمیان بعضی از تحلیلهایی که از سالهای دفاع مقدس بیان می شود، وجود دارد.
معاون فرهنگی سپاه پاسداران در خصوص ارزیابی اش از پیگیری بندهای مختلف قطعنامه 598 در دولتهای مختلف و اینکه آیا اکنون زمان مناسبی برای پیگیری این مساله است، اظهار داشت: صحنه امروز عراق و مشکلاتی که همچنان این کشور با آن دست و پنجه نرم می کند، شاید ظرفیت پیگیری این امر را نداشته باشد.
وی با بیان اینکه مردم مظلوم عراق بعد از خروج اشغالگران هم هنوز با ناامنی دست و پنجه نرم می کنند، گفت:درست است که از نگاه حقوقی، از عراق طلب داریم ولی آرمانها و اعتقادات ما اجازه نمی دهد بدون توجه به شرایط کنونی و مظلومیت مردم عراق و آنچه آمریکایی ها برای آنان بوجود آورده اند، حقوق قطعی خودمان را پیگیری کنیم.
مقدم فر، تصریح کرد: عراق امروز هم پیمان ما است و دوستی استراتژیک با جمهوری اسلامی ایران دارد. شاید مصلحت این باشد که پیگیری موضوع دریافت غرامت از عراق به آینده موکول شود.
معاون فرهنگی سپاه پاسداران همچنین در پاسخ به برخی اظهار نظرها درباره حضور سپاه در اقتصاد کشور و رقابت با بخش خصوصی، اظهار داشت: سپاه به هیچ پروژه ای که بخش خصوصی توان حضور در آن را داشته باشد، وارد نمی شود.
وی با بیان اینکه استراتژی سپاه حضور در یک سطح کلان، ملی و استراتژیک است، خاطر نشان کرد: از این جهت، رقیب سپاه شرکت های خارجی هستند. در همه دولتهای گذشته هم سپاه بر اساس ضرورت و نیاز با درخواست دولتها وارد پروژه های اقتصادی شده است. نتیجه آن هم موفقیت های پی در پی در عرصه ملی و بازگشت سرمایه به داخل کشور است به جای ریختن آن به جیب شرکتهای خارجی.
/29212
نظر شما