۰ نفر
۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۴:۵۵

بهار نوشت:

هم ساکت بودند، هم ساکن. صدا ازشان درنیامد. هیچ‌کسی آن‌ها را حتی در حال راه رفتن در مجلس هم ندید. سر جایشان نشسته بودند و گاه با خودشان، با اعضای فراکسیون زنان مجلس حرف می‌زدند. خیلی‌ها در چهار روزی که برای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی حسن روحانی در مجلس گذشت، حرفشان را زدند؛ چه پشت تریبون رسمی مجلس چه پشت صندلی‌ و با صدای بدون میکروفن. همه اما مرد بودند، از نطق زنان نماینده خبری نبود. آن‌ها حتی درباره کلیات کابینه یا پیگیری ایجاد وزارت زنان که روحانی در برنامه‌هایش قول ایجاد آن را داده بود، حرفی نداشتند که بزنند.

شبکه خبر سیما بارها و بارها آن‌ها را نشان داد که نشسته بودند پشت صندلی‌های همیشگی‌شان و فقط به صداهای مردانه پیچیده در مجلس گوش می‌دادند؛به نظر می‌رسد نمایندگان زن مجلس نتوانستند در گرفتن وقت از موافق و مخالف که نامشان به قرعه درآمده بود زرنگی به خرج دهند، اما در رعایت نکردن نوبت برای انداختن رای خود به صندوق این زرنگی را به کار بستند.» او اما درباره تذکر ندادن هیچ‌یک از این زنان حرفی نزد و شاید توضیح در این‌باره را به خود آن‌ها واگذار کرد.

تعدادشان در مجلس نهم 9 نفر است. تعدادیشان جدیدند و تعدادیشان قدیمی. حالا دو سال می‌شود که بر صندلی‌های مجلس تکیه زده‌اند و همین دو سال کافی بوده که انتقادهای زیادی را از سوی فعالان حقوق زنان متوجه خود کنند؛ انتقادهایی که بیشتر به طرح‌هایی بازمی‌گردد که برای زنان داده‌اند یا حمایت‌هایی که از لوایح بحث‌برانگیز دولت دهم داشته‌اند. آخرین انتقاد را اما فقط فعالان حقوق زنان مطرح نکرده‌اند.

 می‌گویند همه‌شان اسمشان را دوشنبه صبح برای گرفتن وقت سخنرانی چه به عنوان موافق چه مخالف به هیات‌رییسه مجلس داده‌اند اما اسمشان از صندوق‌های قرعه‌کشی درنیامده؛ می‌گویند که از این بابت متاسفند ولی چندان هم غیرطبیعی نبود که اسمشان از صندوق درنیاید چون آن‌ها 9 نفرند و مردها 275 نفر. شهلا میرگلو بیات، یکی از نمایندگان زن مجلس و سخنگوی فراکسیون زنان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یکی از آن‌هاست. او  می‌گوید روز دوشنبه برای موافقت و مخالفت با پنج وزیر پیشنهادی ثبت‌نام کرده‌ اما نامش به عنوان ذخیره برای مخالفت با یکی از وزرا از صندوق درآمده است: «همه اعضای فراکسیون زنان برای سخنرانی ثبت‌نام کردند ولی متاسفانه نامشان از صندوق درنیامد.»

او می‌گوید نام یکی از زنان نماینده به عنوان مخالف یکی از وزرا از صندوق قرعه‌کشی بیرون آمد ولی چند نماینده مرد با او رایزنی کرده و او را راضی کردند که نوبتش را به آن‌ها بدهد: «نوبت سخنرانی برای یکی از زنان نماینده به عنوان مخالف از صندوق بیرون آمد ولی متاسفانه دو نماینده مرد مجلس به او گفتند که این نوبت در حوزه تخصصی او نیست و بهتر است نوبت را به آن‌ها بدهد و او هم قبول کرد.

از طرف دیگر اسم من به عنوان ذخیره مخالفان یکی از وزرا از صندوق بیرون آمد و من هرچه با یکی از نمایندگان مخالف رایزنی که نوبتش را یا قسمتی از وقتش را برای نطق به من بدهد او قبول نکرد و بعد از آن دیدیم همان نماینده که قرار بود به‌عنوان مخالف حرف بزند تحت‌تاثیر صحبت‌هایی، وقتی پشت تریبون قرار گرفت موافق صحبت کرد.»

بیات می‌گوید نرسیدن نوبت به زنان نماینده به دلیل اشکال آیین‌نامه داخلی مجلس است: «اعتراضم را دراین‌باره به هیات‌رییسه هم اعلام کردم. تعداد زنان نماینده در مجلس کم است و نوبت به آن‌ها نمی‌رسد در حالی که ما دیدیم افرادی مانند آقایان رسایی و قاضی‌پور سه بار به عنوان مخالف صحبت کردند. ما خواهان اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس در این‌باره هستیم.»

سخنگوی فراکسیون زنان مجلس فعال نبودن زنان در جلسات رای اعتماد را قبول ندارد و در پاسخ به این سوال که چرا زنان نماینده هیچ تذکری را هم در این چند روز در مجلس مطرح نکرده‌اند، می‌گوید: «مردان نماینده هم اگر توانستند تذکر بدهند، با داد‌و‌بیداد و فریاد این کار را کردند. ما زنان به دلیل مسائلی نمی‌توانستیم مانند آن‌ها و بدون میکروفون داد بزنیم و اعتراضمان را اعلام کنیم. ما اگرچه در صحن صحبت نکردیم ولی رایزنی‌هایی را با دیگر نمایندگان داشتیم و مطالبمان را به آن‌ها گفتیم تا آن‌ها مطرح کنند.»

بیات معتقد است تا زمانی که تعداد نماینده‌های زن در مجلس به این اندازه کم است و آیین‌نامه داخلی مجلس هم سهم ویژه‌ای برای آن‌ها در‌نظر نمی‌گیرد، انتظار چندانی نمی‌توان از آن‌ها برای سخنرانی در چنین جلسات مهمی داشت. بیات می‌گوید اگر هم نوبت نطق به او می‌رسید برنامه‌ای برای صحبت درباره وضعیت زنان و حضور نداشتن زنان به‌عنوان وزیر در کابینه نداشته است. او درباره سه وزیر باقیمانده کابینه هم می‌گوید روحانی می‌تواند به‌راحتی یکی از وزرای علوم یا آموزش‌وپرورش را از میان زنان انتخاب کند. مهناز بهمنی، نماینده سراب و یکی دیگر از اعضای فراکسیون زنان مجلس هم  منفعل‌بودن زنان را در چهار روز گذشته به‌شدت رد می‌کند: «من برای موافقت و مخالفت با هشت نماینده ثبت‌نام کرده بودم ولی چون قرعه‌کشی‌ها براساس شماره صندلی انجام می‌شود، نه جنسیت نماینده‌ها، متاسفانه نوبت به من نرسید. نام یکی از زنان هم از صندوق درآمد، که او هم متاسفانه از سخنرانی انصراف داد. من از آقایانی مانند رجب رحمانی خواستم وقت سخنرانی‌شان را به من بدهند که او با این درخواست من مخالفت کرد.»

او هم مانند شهلا بیات ایراد این موضوع را آیین‌نامه داخلی مجلس می‌داند: «من روز پنجشنبه اعتراضم را دراین‌باره به آقای لاریجانی اعلام کردم و او هم به من جواب داد که زن و مرد برای مجلس فرقی نمی‌کند ولی من از او خواستم اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس را در دستور کار قرار دهد و خودم هم در اسرع وقت این موضوع را دنبال می‌کنم. ما نمی‌گذاریم که مردان نماینده بیش از این جلو فعالیت زنان نماینده را بگیرند.»

او درباره تذکر ندادن زنان نماینده به دیگر نمایندگان هم می‌گوید محمدرضا باهنر در این‌باره به او گفته است که اگر بخواهیم به شما برای تذکر وقت بدهیم باید به همه وقت دهیم. این عضو فراکسیون زنان هم مانند بیات به حسن روحانی پیشنهاد می‌دهد که لااقل یکی از وزرای باقیمانده هیات وزیران را از بین زنان انتخاب کند. لاله افتخاری، نماینده تهران و عضو دیگر فراکسیون زنان مجلس اما نظرش با دیگر همکارانش در این فراکسیون فرق می‌کند.

او  با این‌که می‌گوید نمایندگان زن وقت تذکر گرفته بودند ولی به آن‌ها نوبت ندادند، با پیشنهاد اصلاح آیین‌نامه مجلس در این‌باره مخالف است: «با این‌که نوبت سخنرانی و تذکر به زنان نماینده نرسید ولی این دلیل نمی‌شود که سهمیه ویژه‌ای برای سخنرانی زنان در جلسات رای اعتماد در نظر گرفته شود. همه ما نماینده ملتیم و زن و مرد بینمان مطرح نیست. درست است که نوبت سخنرانی به ما نرسید ولی اگر قرار بود همه صحبت کنند، ما تا روز شنبه هم کارمان در مجلس تمام نشده بود.»

مجلس شورای اسلامی اما روزهایی را به یاد دارد که با این‌که تعداد نمایندگان زن در مجلس با تعداد آن‌ها در مجلس نهم چندان فرقی نمی‌کرد و به تعداد سه چهار نفر از آن‌ها بیشتر بود ولی این زنان نماینده بودند که صدایشان در جلساتی مانند رای اعتماد به کابینه شنیده می‌شد.

فاطمه راکعی، نماینده مجلس ششم، یکی از زنانی است که همیشه نقش فعال زنان در این مجلس را در حرف‌هایش می‌آورد. او می‌گوید از این‌که در جلسات رای اعتماد به وزرای پیشنهادی حسن روحانی، زنان ساکت بودند، بسیار متاسف است: «این موضوع برای همه و به‌ویژه برای جامعه زنان این سوال را پیش آورد که چرا در چنین جلسات مهمی اصلا صدای آن‌ها شنیده نشد. زیرا اگر این عقیده وجود دارد که زنان نباید در مراکز تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی نقشی داشته باشند، پس همین 9 زن هم در مجلس چرا حضور دارند.»

راکعی می‌گوید اگر نمایندگان زن مجلس نهم دغدغه مهمی هم برای سخنرانی نداشتند، لااقل برای این‌که حضورشان را در مجلس به رخ بکشند، باید با دیگر نمایندگان مذاکره می‌کردند و از آن‌ها برای سخنرانی وقت می‌گرفتند. او ادامه می‌دهد: «خواسته دیگر ما از این زنان این است که از آقای روحانی درباره حضور نداشتن زنان بین هیات وزیران پاسخ بخواهند. ما فعالان حقوق زنان معتقدیم خود این زنان هستند که باید جو مردانه مجلس را بشکنند و تقصیر را فقط گردن آن‌ها نیندازند.»

47301

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 308648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 13 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 30
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • خانم LT ۰۶:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    84 12
    یادش یخیر خانم کولایی و حقیقت جو و... زنهای توانا رد صلاحیت میشن و این خانومها رو میفرستن اونجا
    • مسعود رضوانی A1 ۰۷:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      31 2
      اگه این حاشیه سازی ها و جنگ روانی ها درست بود چرا خانم بیات مثل گروه فمن لباس و چادرش رو درنیاورده و نرفته جلوی هیأت رئیسه و اعتراض کنه؟!! چرا در هنگام گخش تلوزیونی یک صدایی یا اعتراضی از خودشون بروز ندادن. در ثانی ما هم این حرفها را قبول نداریم و می دانیم خلاف واقع است.
    • بانو RS ۰۷:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      50 2
      صندلی پرکن های مجلس بودن بانوان نماینده این چند روز!
    • بیسواد IR ۰۴:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۸
      13 1
      وقتی هیچ نطق مخالف یا موافقی ندارن ینی آدمای خنثی ، اونوقت خانم ها می گن : زنان از حقوق نابرابر در کشور برخوردارن . خوب وقتی از سنگ صدا در می یاد از زنان مجلس هیچی ، چه انتظاری هست ؟ مردم هم بهشون رای دادن ، شدن نماینده مجلس همینجوری بی دعوت هم نیومدن که . به همین دلایل زنان ایرانی مدیر نخواهند شد .
    • یه زن که بلده صداشو ببره بالا. A1 ۱۷:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۸
      14 1
      والا منم تمام مدت که از تلوزیون مجلس رو تماشا میکردم داشتم حرص میخوردم.مدام میگفتم کاش من جای اینا اونجا بودم! خانومای محترم!شما اگه بلد نیستی به وقت و ضرورت صداتو ببری بالا یا حقتو بگیری بیخود شدی نماینده یه شهر که نیمی از جمعیتش مردن و نیمی زن.خب میذاشتی یه مرد جات میرفت که بلد باشه حرف بزنه. خودتونو سفت پیچیدین تو چادراتون و نشستین اونجا نه یه تذکری.نه یه حرفی.نه یه مخالفتی.فرض که بدشانس بودین و اسمتون در نیومد.انقدر تو این دو سال رو همکارانتون نتونستین تاثیر بذارین که مثلا یکیشون 5 دقیقه از وقتش رو به شما بده؟!!یا نمیتونستین از رئیس مجلس بخواهین یه لطفی کنه به خاطر بدشانسی و تعداد کم خانومها یه حق ویژه بهتون بده؟! اعتراض هم نتونستین بکنین؟!! مطمئنم اون ممتنع ها کار خودتون بود.
  • بانوی ایرانی IN ۰۶:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    75 7
    حالا شماها که نماینده ما خانمها در مجلس هستید چه گلی به سرمان زدید که یکی مثل شما هم بیاید و در کابینه آقای روحانی بخواهد بزند؟!هر چه مصوبه بر ضد حقوق زنان طی این چند سال تصویب شده خود شما زنان نماینده، جزو موافقان آن بودید!نه عزیزان!هیچ خانمی در این مملکت به حضور شما چند زن در مجلس نه دل خوش کرده و نه امیدی بسته.نماینده مجلس باید در درجه نخست عرضه گرفتن حق خودش از همکارانش را داشته باشه بعد بیاد مدافع حقوق چند میلیون زن دیگر شود...خبر خواهشا سانسور نکن
    • بی نام EU ۰۷:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      16 3
      بانوی ایرانی!! دیگه قرار نیست کسی مثل قبلی ها چه زن چه مرد بیاد سر کار
  • زهرا IR ۰۶:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    42 6
    واقعا این زنان را با زنان نماینده مجلس ششم و هفتم مقایسه میکنیم . آدم در حیرت می ماند که آیا واقعا این زنان اسم نماینده میتوانند روی خود بگذارند دریغ از یک کلمه صحبت یا حتی اعتراض به آقایونی که کلمات ب و الفاظ بی ادبانه در صحبت های بکار میبردند که :" آقایون خجالت بکشید در جایی که چند نماینده خانم وجود دارد این چه طرز صحبت کردن است مودب باشید"
    • مجید میرحیدری A1 ۰۷:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      20 3
      مثل همیشه داستان سرایی در افکار این زنان به چشم می خورد. به نظر شما اگر این حرفها راست بود آیا اینها نمی توانستند چند نفری جمع شده و روبروی سخنران تحصن کنند. مثل هنگامی که آقای قاضی پور سخنرانی کرد و چند نماینده برای اعتراض به جلو آمده تا ایشان عذرخواهی نمود؟
  • مجید10 IR ۰۶:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    30 6
    با تمام احترام برای خانومها!!!من موندم برای چی میرن توی مجلس؟؟؟؟؟که توی خونه بیکار نباشن؟؟؟؟بابا چرا شما حرف نمیزنید تو مجلس ؟؟؟چرا اعتراض نمیکنید ؟؟؟چرا نظر نمیدید؟؟؟فقط اومدید که باشید؟؟؟؟؟
  • میلاد حمیدی A1 ۰۶:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    56 57
    همین تعداد نماینده زن هم در مجلس برای هفت پشت ملت کافی هستند. به قول خودشان همین 9 تا رایزنی کردند. وای به حالی که تعدادشون بیشتر هم بشه انشالله مردم انقدر بیدار بشوند که حتی یک زن نه در دولت و نه در مجلس و نه در هیچ پست اجرایی و حتی شغلی نباشد و آرامش مجددا به خانواده ایرانی بازگردد.
    • یه خانم IR ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
      14 3
      آقای میلاد حمیدی میخواید خانم ها کلا از روی کره زمین محو بشن تا شما راحت زندگی کنید؟مگه تو عصر ناصرالدین شاه داری زندگی میکنی که میگی بشینن تو خونه؟خانم ها مدیرهای خوبی هستن تو زندگیشون و عرصه های دیگه اگه امثال شماها بزارن.اون ها هم علایق خودشون رو دارن.یه این علایق احترام بزارید،بشینن تو خونه چون شما دوست ندارین.دنیا رو نگاه کن ببین خانم ها چه پستهای مهمی دارن.حتی شغل هم نداشته باشه؟؟؟اگه شغل نداشته باشه که دیگه آقایون تنها از پس خرج زندگی بر نمیان الان دو نفریش کار میکنن کم میارن.یعنی تا این حد شخصیت زن ایرانی رو پایین میدونید؟واقعا متاسفم. زن ایرانی حق داره همون جوری که دوست داره زندگی کنه همون جور که آقایون تو ایران میتونن.
    • بی نام IR ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۸
      11 3
      یعنی زنها نباشن آرامش برقرار میشه،آخه تو حرف نزنی میگن لالی
    • بی نام A1 ۱۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۸
      13 3
      میلا خان دیدن میگم شما بیمارین؟چرا قبول نمیکنی برادر؟!! خجالت هم چیز خوبیه. فقط نمیدونم اگه در هیچ شغلی زن نباشه شما آدم متحجر بیمار!زنت رو وقتی بیماری داره میبری پیش دکتر متخصص زنان و زایمان مرد؟!!یا خانومت برای کارهای ارایشی و پیرایشی میرن سالن مردونه؟!!یا دخترت رو معلمهای مرد بهش درس میدن؟!!یا ......!! واقعا برات متاسفم.دیگه بیش از حد زن ستیزی میکنی.
  • صدای جوانان A1 ۰۶:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    8 7
    من با اين جمله سطر اول كه گفتي : هیچ‌کسی آن‌ها را حتی در حال راه رفتن در مجلس هم ندید / مشكل دارم چون خودم يه چند بار ديدم يه چندتاشون در حالت ايستاده در راهروهاي مجلس در حال صحبت با نماينده هاي مرد بوده و يا در حال راه رفتن بودن
  • آناهیتا IR ۰۶:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    29 4
    «مردان نماینده هم اگر توانستند تذکر بدهند، با داد‌و‌بیداد و فریاد این کار را کردند. ما زنان به دلیل مسائلی نمی‌توانستیم مانند آن‌ها و بدون میکروفون داد بزنیم و اعتراضمان را اعلام کنیم. ما اگرچه در صحن صحبت نکردیم ولی رایزنی‌هایی را با دیگر نمایندگان داشتیم و مطالبمان را به آن‌ها گفتیم تا آن‌ها مطرح کنند.»!!!!!!!!!!! خنده داره. خانم محترم اگه کسی براش دفاع از حق مهم باشه و به موکلینش احترام بذاره دیگه میکروفون و داد و بیداد نمیشناسه. قبلا بودند خانمهایی که از شما شایسته ترند برای این مهم.
  • سما EU ۰۶:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    30 3
    خیلی منفعل بودن. قد یه دو دو کردن هم یعنی نمیشد راه نداشت اعتراض کنید!!! بماند که چندتاشون کلا علیه منافع بانوان در اجتماع اقدام می کنند!!
  • مجید A1 ۰۷:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    18 5
    خیالتون راحت. تا بیست سال دیگه بیشتر از 70 درصد کابینه زن نشد من اسمم رو عوض می کنم
  • سهیلا A1 ۰۷:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    27 3
    باز هم مثل همیشه مظلوم نمایی. ناتوانی خودتون را با داستان سرایی توجیه نکنید.
  • بی نام IR ۰۷:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    18 27
    انتخابات بعدی به خانوما رای ندین
  • تقوی IR ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    22 6
    من به شخصه از زمانی که پخش مستقیم مجلس رو دیدم تصمیم گرفتم تو انتخابات مجلس شرکت نکنم،اگر واقعا اینا نماینده مردم هستند بدا به حال ما در جایی که قانون وضع میشه حداقل انضباط رعایت نمی شه رای ممتنع نمی دونم چه صیغه ای است،به عنوان نماینده وظیفه دارند تحقیق کنند یا وزیر رو رد کنند یا رای مثبت بدن.نه اینکه فقط بشینن دور هم و خوش بگذرونن واقعا افتضاح بود
    • بی نام EU ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      20 2
      اتفاقا این یعمی مسئولیت من و شما در انتخاب کسانی که بیشترین تاثیر را بر زندگیمون دارند باید رای بدیم تا شاهد برخی مسائل پیش اومده نباشیم
  • زحمتکش IR ۰۷:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    15 26
    خداییش سری بعد به هیچ زنی رای ندید! آخه یه زن چه کاری از دستش بر میاد میون اون همه مرد!
    • سايه IR ۱۹:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      16 4
      قوانين ومصوباتى كه مربوط به حيطه خانمهاست فقط يك زن اشراف داره بايدخانمى باشه كه به پرسشهاى اين جنس پاسخ بگه تانتيجه نهايى براى اين مسائل حاصل بشه
  • یک زن ایرانی IR ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    19 28
    خوشحالم از اینکه آقای روحانی هیچ وزیر زنی را انتخاب نکرد ضمنا فقط پول حرام می کنند من یک زن هستم و به جرات میگم واقعا زنان لیاقت کارهای اینچنینی را ندارند گذشت آن زمان که دلسوزانه کار میکردند الان بی عرضه تر از این حرفها هستند دهه 60 و 70 یادش به خیر!!!!!!!!!
    • لیلا A1 ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۸
      15 3
      خجالت داره واقعا!! یه تکونی به خودت بده ببین چند تا زن توی این جامعه هستن که از 1000 تا مدیر مرد بهتر کار میکنن؟؟ خودت نشستی خونه خبر از دوروبرت نداری؟ الان مشکل ما دقیقا زنهایی مثل شمان که اعتماد به نفس رو از همه میگیرن.
  • رضا IR ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    12 10
    آخه این نماینده های زن به جز مسائل مربوط به زنان حرف دیگه ای بلد نیستند بزنند. مردم دنبال تورم و صلاحیت وزرا برای اصلاح مشکلات هستند ولی این فراکسیون زنان در این وضعیت به دنبال وزیر زن و امتیازات مدیریتی زنان هستند! آیا مشکل اصلی ما در کشور نداشتن مدیر زن است؟؟!! چرا هیچ زنی در موارد غیر مدیریتی مثل رفتگری که تحت انحصار کامل مردان است هیچ انتقاد و شکایتی نمی کند؟
  • سعید IR ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    16 9
    اولا خانم دکتر دستجردی اصلا حرف نداشت ازخود دولتیها خیلی بالاتر بود بخاطر همین دلسوزیها بیرونش کددن ازحق مریضهای بدبخت دفاع می کردمریضهایی که به علت گران شدن ارز و دارو ونیز نرسیدن دارو تو خانه ها وروی تخت بیمارستانها جان دادن وخانم دکتر چون اعتراض کرد انداختنش بیرون (اینهاراچه کسانی جواب خواهندداد)تمام اینها راروزقیامت سوال خواهندکرددوما دوما پس نمایندهای همدان را چرانمی گویید
  • سعید IR ۱۷:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    15 4
    اولا خانم دکتر دستجردی اصلا حرف نداشت ازخود دولتیها خیلی بالاتر بود بخاطر همین دلسوزیها بیرونش کددن ازحق مریضهای بدبخت دفاع می کرد مریضهایی که به علت گران شدن ارز و دارو ونیز نرسیدن دارو تو خانه ها و روی تخت بیمارستانها جان دادن وخانم دکتر چون اعتراض کرد انداختنش بیرون (اینهاراچه کسانی جواب خواهندداد)ازتمام این مسولین روزقیامت سوال خواهندکرد وبایدتک تک جوابدهند درضمن چرانمایندهای همدان را نمی گویید
  • بی نام A1 ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۸
    10 1
    خبرآن لاین چرا برخی کامنتها را سانسور می کنی؟