ایسنا نوشت:

در حالیکه حدود 30 درصد متقاضیان وام ازدواج هنوز وام خود را دریافت نکرده‌اند و از ماندن در صف‌های طولانی دریافت وام شاکی هستند اما مسوولان بانک مرکزی در مورد این موضوع دیدگاهی خوش‌بینانه داشته و پرداخت وام ازدواج را از اولویت های بانک مرکزی می‌دانند.

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با بیان اینکه پرداخت وام ازدواج از اولویت‌های بانک مرکزی است ، گفت: بر این اساس در سال 91 ، 934هزار و 734 فقره تسهیلات ازدواج پرداخت شده که نسبت به سال 90 روند کاهشی تقریبا 20 درصدی را داشته است.

 سیدعلی اصغرمیرمحمد صادقی با اعلام این خبر افزود: آمار پرداختی وام ازدواج از نظر مبلغ در سال 91 ، به میزان 29 هزار و 500 میلیارد ریال و درسال 90 ، 33 هزار میلیارد ریال‌ بوده است.

 وی افزود: بر این اساس در سال 90 یک میلیون و 253 هزار و654 فقره تسهیلات ازدواج از طریق 10 بانک به میزان 33 هزار میلیارد ریال پرداخت شده است .

 وی افزایش تکالیف بودجه ای مربوط به قرض الحسنه در سال 91 ، افزایش سقف وام ازدواج در فروردین ماه سال گذشته ، نرخ رشد کاهنده سپرده‌های قرض الحسنه و افزایش تکالیف دولتی را از دلایل عمده کاهش 20 درصدی پرداخت وام ازدواج در سال 91 برشمرد .

 مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی ادامه داد: در یک ماهه اخیر 16 هزار و 958 فقره وام جمعا به مبلغ 525 میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج از طریق بانکها پرداخت شده است.

 وی تاکید کرد: دستورالعمل قبلی در ارایه تسهیلات ازدواج به قوت خود باقی است و درصورت وجود منابع قرض الحسنه ، بانکها می توانند به متقاضیان وام ازدواج تا سقف پنج میلیون تومان اعطا کنند.

 سرفصل های پرداخت قرض الحسنه عبارتند از ازدواج ، اشتغال و اشتغال خانگی ، دیه زندانیان معسر ، افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی ، بیماری ، تحصیل و سایر موارد که به دلیل تعدد این سرفصل‌ها باید با مدیریت برخی اولویتهای مهم تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شود.

 میرمحمد صادقی با اشاره به این موضوع که در شش ماهه دوم سال گذشته به دلیل اینکه برخی بانکها نسبت تسهیلات به سپرده هایشان ، بالای صددرصد بود بانک مرکزی مجبور شد در سامانه ، ارایه تسهیلات آنها را غیرفعال کند، گفته بود: بر این اساس بانکهایی که در سامانه می توانستند به مردم خدمت ارائه دهند تعداد کمتری بودند و به این دلیل مردم مجبور به ماندن در صف انتظار بیشتری جهت اخذ وام ازدواج بودند، اما خوشبختانه با آمارهایی که اکنون در دست داریم پنج بانک ملی ، کشاورزی ، صادرات ، تجارت و ملت نسبت تسهیلات به سپرده هایشان زیر صد است.

3131

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 293608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۷:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۸
    11 0
    به نام خدا برادر بنده در دی ماه سال 1391 در سامانه وام ازدواج ثبت نام نمود و در بهمن 1391 در بانک ملت تشکیل پرونده داد که در بهمن 1391 به ایشان گفتند خرداد 1392 جهت دریافت وام به بانک مراجعه نماید. با این شرایط و اوضاع افتضاح اقتصادی جوانان و خانواده ها و فلاکت هایی که زوج های جوان با آن روبرو هستند چرا که باید در جامعه اسلامی نخستین و مهم ترین دغدغه نظام بحث ازدواج جوانان باشد نه این مبلغ ناچیز و بی مقدار وام و آن هم باید 4 ماه یا بیشتر باید انتظار کشید
  • بی نام A1 ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
    2 0
    اینجانب شرایط دریافت وام 5 میلیون تومانی ازدواج را دارم ولی هیچیک از بانکهای استان زنجان زیربار 5 میلیون نمیروند و میگویند منابع نداریم و هم اکنون در نوبت دریافت وام 3 میلیونی هستم.خدا میداند کی پرداخت خواهد شد!