عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان می گوید دنبال رأی حلال هستم چون از رأی حرام کار حلال در نمی‌آید.

به گزارش خبرآنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین پورمحمدی در دیدار با اعضای صنف حمل و نقل درون‌شهری و جاده‌ای و اعضای هیئت‌های ورزشی استان قم از وابستگی اقتصاد کشور به نفت انتقاد کرد و گفت: اقتصادی که وابسته به نفت باشد، معیوب است. همه دیدیم که در جریان تحریم چه اتفاقی پیش آمد. بی‌تدبیری بر مشکلات ناشی از تحریم افزوده شد و این‌گونه شد که قیمت ارز نابسامان گردید. وی افزود: این‌که می‌گوییم به نفت متکی نیستیم دروغ است. اگر وابستگی به نفت کم شد، پس چرا این‌همه مشکلات به‌وجود آمد.
پورمحمدی با اشاره به اقدامات توسعه‌ای که انجام شد، گفت: نفت با میانگین 100 دلاری را فروختیم و با پول آن شهر و ساختمان و اتوبان درست کردیم. آن وقت هر کدام از شهردار و وزیر و رئیس جمهور قیافه می‌گیرند و می‌گویند ما چه کردیم و چه کردیم. این که جای افتخار نیست. این پول نفت بود که این‌ها را ساخت. همین کاری که در کشورهای عربی و عربستان انجام می‌شود.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: من به حمل و نقل و ورزش توجه جدی دارم. اما اگر فردا مسئول شوم، اول به اشتغال و تولید فکر می‌کنم. اگر این را درست کنیم، بقیه کارها بهتر حل می‌شود. وی خطاب به حاضرین در جلسه گفت: اگر مشکلات گرانی و اشتغال فرزندان شما حل شود، بیشتر راضی هستید یا فقط مشکل مربوط به صنف شما.
پورمحمدی ادامه داد: من صحبت‌های همه طیف‌های اجتماعی را گوش می‌کنم، اما تحت تأثیر قرار نمی‌گیرم. وی در توضیح بیشتر این مطلب گفت: یک زمانی با آقای احمدی‌نژاد به این شهر و آن شهر می‌رفتیم و هر کس هرچه می‌گفت نیاز داریم، ایشان می‌گفتند درست می‌کنیم، می‌سازیم. مثلاً در یک شهر می‌گفتند: بیمارستان، در جایی دیگر می‌گفتند: پتروشیمی و در منطقه‌ای دیگر می‌گفتند: ورزشگاه و... همه را می‌گفتند: باشد، می‌سازیم یا بودجه‌اش را می‌دهیم. برای همین اگر به یک استان کمک می‌کردیم و به بقیه استان‌ها نمی‌کردیم می‌گفتند پس چرا به آن استان‌ها و شهرها کمک کردید و به ما نکردید. به‌خاطر همین برخی وقت‌ها به ما می‌گفتند: شما که این‌همه مصوبه در استان‌ها تصویب می‌کنید چطور می‌خواهید آن را اجرا کنید. هر جا رفتند یک کلنگ زدند و کارها نیمه‌کاره ماند. به هر حال باید به‌گونه‌ای عمل کرد که کارها طبق برنامه و بر اساس منابع موجود پیش برود.
پورمحمدی در بخش دیگر سخنان خود، در خصوص مسایل و مشکلات بخش حمل و نقل و هیئت‌های ورزشی استان قم گفت: حجم خدماتی که در قم ارایه می‌شود، با حجم جمعیت این شهر متناسب نیست. قم یک شهر تولیدکننده کالاهای فرهنگی است و مسئله این است که عادت کردیم هزینه این کالاهای مهم را نپردازیم. وی افزود: کشور را همیشه نمی‌شود با بگیر و ببند و... اداره کرد. فکر و تربیت و اخلاق و فرهنگ می‌خواهد و برای این‌کار باید کالای فرهنگی مناسب تولید شود.

پورمحمدی گفت: قم یک جمعیت مهاجر دارد که صاحب درآمد بالایی نیستند تا شهرداری را تأمین کنند. اقشار طلبه‌ای که در قم زندگی می‌کنند، وضع زندگی‌شان مشخص است. به هر حال حجم حمل و نقل در سطح شهر قم و نیز در سطح کشور، مقوله بسیار حساس و مهمی است و پایین‌آوردن نرخ حمل و نقل نیز یک سیاست کشوری است و یک فرهنگ است. ولی از نظر مبنایی باید این فرهنگ تغییر یابد.
پورمحمدی خاطرنشان کرد: زحمت‌کش‌ترین و پایین‌ترین صنف جامعه از نظر درآمدی صنف حمل و نقل درون‌شهری یا برون‌شهری است و به این قشر باید حمایت‌های ویژه شود.
پورمحمدی در پاسخ به مشکلاتی که هیئت‌های ورزشی استان قم در خصوص رشته‌های مختلف از جمله فوتبال مطرح کردند، گفت: نمی‌شود از فوتبال غافل شد. بیشترین طرف‌دار را دارد. فوتبال یک ورزش جهانی است و حتماً به آن باید بها داد. اما نباید به‌گونه‌ای باشد که از توجه به بخش‌های دیگر ورزش غفلت کرد.
پورمحمدی در پایان سخنان خود با بیان این‌که احساس می‌کنم یک دینی در گردن ما هست، گفت: دنبال رأی حلال هستم. چون از رأی حرام کار حلال در نمی‌آید. اگر رأی حلال شد کار و محصول با برکت و حلال تولید می‌شود. وی گفت: امکانات، منابع و سرمایه در کشور زیاد داشتیم اما برکت با آن نیامد. باید دنبالش را بگیریم و ببینیم ایراد کار از کجاست.
/27220

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 286276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
    135 4
    چهقدراین حذفهای قبل از اتنحابات قشنگ اسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • حاتم زاده مقدم IR ۰۶:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۳
    10 7
    این صحبت شما خودش عین بی تقوایی است آقای پور محمدی! اینکه زحمات را هرچند اندک نادیده گرفتن به دور از شان یک آدم در لباس روحانیت است / مطمئن باشید این رویکرد شما به محبوبیت شما نخواهد افزود جناب پور محمدی / شما حتماً به کشورهای عربی که بزرگشان عربستان است رفته اید؟ البته بنده توفیق اون را نداشتم که بروم ولی تحقیق کرده ام که با پولهای نفتشان چکار دارند می کنند / شما شهری آباد غیر از مکه و مدینه و ریاض در عربستان سراغ دارید؟ پس حتماً تحقیق کنید که 60 درصد مردم عربستان زیر خط فقرند و 35 درصد هم بیکارند / من به هیچ عنوان طرفدار دولت و یا شهرداری نیستم و دفاع هم نمی کنم ولی حرف حق رو باید گفت.در مورد شهرداری هم باید بگویم که این نهاد مردمی است و با بودجه دولت کارهای عمرانی نمی شود استاد!
    • فرهنگ IR ۱۶:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۳
      10 1
      عجب! طائف و جده و ... آباد نیستند؟
  • بدون نام IR ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۳
    22 6
    به هیچ عنوان یک روحانی را برای ریاست جمهوری انتخاب نمیکنیم
  • حامد IR ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۳
    13 1
    کجا بودی تا حالا برادر . . . بازی کردن نقش سیاهی لشکر کار آسانی است هنر آن است بدون تخریب حرفی برای گفتن داشت، والا این حرکات تکرار مکررات است برادر . . .
  • بدون نام ES ۰۹:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۳
    19 1
    عجب جمله ای گفتن !! "دنبال رأی حلال هستم چون از رأی حرام کار حلال در نمی‌آید". همه این جمله رو به خوبی درک می کنیم می دونید چرا ؟؟؟؟!!!!!!
  • لاله IR ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۳
    9 1
    تو دیگه کار اشتباه دیگران رو تکرار نکن عزیزم که دیگران را خراب کنی ازشون پله بسازی بشی ریس .خودت غضاوت کن .این بهارشه تازه خدا از زمستونش با این افکار بهخیر کنه
  • بدون نام IR ۱۲:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۳
    9 1
    البته به بالای 140 دلار هم رسید و اون موقعا عده ای میگفتن دیگه از 140 پایین تر نمیاد و عده ای هم به به و چه چه میکردن.
  • بدون نام IR ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۳
    17 3
    اگر با همین پول نفت کاری در این سالها انجام میشد و چیزی ساخته میشد باز هم خوب بود درد ما از اینه که کاری انجام نشد که هیچ با پول نفت اختلاس کردند.