سایت انتخاب نوشت:

ساعاتی پیش خبری در «انتخاب» تحت عنوان «اثبات جعلی و فتوشاپ بودن مصافحه‎ی احمدی‎نژاد با مادر چاوز + پوزش از جناب احمدی نژاد» منتشر شد که نظر یک خبرنگار «انتخاب» بدون ملاحظه سردبیر، تیتر نخست و به عنوان نظر تحریریه «انتخاب» منتشر شده است!

خبر منتشره در «انتخاب» حاکی از جعلی بودن عکس معروف احمدی نژاد و مادر هوگو چاوز بود. در آن مطلب ، عکسی از پیرمردی شبیه البرادعی به جای مادر هوگو چاوز نشانده شده بود.

خبرنگار انتخاب ، با مشاهده عکس احمدی نژاد و پیرمرد ، بر این باور شد که عکس اصلی همین است و عکس رئیس جمهور و مادر چاوز ، فتوشاپ و جعلی است و با تصور اینکه کشف مهمی انجام داده، بدون اطلاع مسئولین رسانه، آن را به تیتر نخست و نظر «انتخاب» منتشر کرد.

خبرنگار انتخاب در خبر مذکور، اصل را بر برائت گذاشته و در یادداشتی احمدی نژاد را مبرای از این عمل مخالف شرع مقدس دانسته و از سر حریت و شجاعت ، عذرخواهی کرد.

با این حال ، صبح روز جاری ، کارشناسان فنی انتخاب اقدام به بررسی کارشناسی دو تصویر کردند که نهایتاً مشخص شد که متأسفانه عکس احمدی نژاد و چاوز ، صحت داشته و آنچه فتوشاپ بوده ، عکس احمدی نژاد و پیرمرد است!!

خبرنگار «انتخاب» در این اقدام عجولانه متوجه نشده که اولاً منبع اولیه تصویر «رویترز» است و نه دیلی تلگراف . ثانیاً در تصویر دوم که مدعی «جعل» بودن شده، توجه نکرده که آقای البرادعی (آنهم با آن حد از قد و قواه که مشخص است جعلی است) در آغوش جناب رییس جمهور چه می کند!

 

در واقع ، آنچه رخ داده ، شگرد حامیان دولت است که کوشیدند با تولید یک عکس جعلی و ارسال آن به رسانه ها ، از حسن نیت فعالان رسانه ای مستقل سوء استفاده کنند غافل از این که حتی اگر برای اندک زمانی چند خبرنگار دارای حسن ظن را تحت تأثیر قرار دهند، در نهایت این روسیاهی است که به جاعلان می ماند.

متاسفانه در این میان، برخی رسانه های دولتی از جمله سایت روزنامه ایران با برجسته سازی این اتفاق، به خیال خود اقدام اخیر احمدی نژاد در برخورد با مادر چاوز را پایان یافته تلقی کرد! و حقیقت امر نیز آن بود که به قول یک سایت خبری دیگر ، «مهندسی معکوس: پیرمرد گمنام را با فتوشاپ به جای مادر چاوز گذاشتند!»

... و در خاتمه، با همان جسارتی که خبرنگار «انتخاب» (البته بدون اطلاع تصمیم گیران سایت) اقدام به عذرخواهی از آقای احمدی نژاد کرد، این بار از مخاطبان عزیز پوزش طلبیده و مجدداً اعلام می کنیم که تصویر آقا یاحمدی نژاد و مادر چاوز کاملاً واقعی است و فتوشاپی در کار نیست!

1717

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 281470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهرشاد عقیلی IR ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    0 7
    سلام مقایسه عکس با فیلم آقای احمدی نژاد و مادر چاوز دقیقا جعلی بودن عکس را نشان می دهد و نیاز به توجیه شما و دفاع شما و پس گرفتن عذرخواهیتان نیست.حتی از متخصصین کامپیوتر که طرفدار ایشان هم نیستند بررسی کردند و اظهار داشتند جعلی است.ای شگرد بی بی سی بود و شما هم به جای خدمت به بی بی سی و رسانه های خارجی بهتر است به ملت ایران و ایجاد آرامش در کشور کمک کنید. البته پیام ایشان در رجعت چاوز بسیار اشتباه و چالش برانگیز بود و در دور دوم ریاست جمهوری اشتباهات زیادی داشتند.