فردا اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با مسئولان نیروی انتظامی نشستی خواهند داشت تا در این نشست درباره روز 13 آبان و وقایع آن به گفت‌وگو بنشینند.

سپیده سعیدی: فردا اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با مسئولان نیروی انتظامی نشستی خواهند داشت تا در این نشست درباره روز 13 آبان و وقایع آن به گفت‌وگو بنشینند و مسئولان نیروی انتظامی کشور گزارش عملکرد خود در این روز را به سمع و نظر اعضای کمیسیون امنیت ملی برسانند. به نظر می‌رسد که در این نشست قرار است برنامه‌هایی برای روزهای آتی تدوین شود. اما محمد‌اسماعیل کوثری نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اظهار می‌کند که قرار است در این روز از عملکرد نیروی انتظامی و بر‌قراری نظم در خیابان‌های تهران در این روز (13آبان) تقدیر و تشکر به عمل آید.

 قرار است مسئولان نیروهای انتظامی فردا در مجلس حاضر شوند، تا تنها درباره روز 13 آبان جلسه‌ای برگزار شود. به نظر شما در این روز عملکرد نیروی انتظامی چگونه بود؟
متأسفانه باز هم در این روز با یک جنگ روانی مواجه شدیم و در این روز بسیاری از افراد که از طرف رسانه‌های بیگانه هدایت می‌شوند به خیابان‌ها آمدند. جلوی سفارت روسیه و چین تجمع کردند و بر علیه نظام شعار دادند که خوشبختانه نیروی انتظامی توانست آنها را به بهترین شکل در کوچه‌ها متفرق کند و نیز کمترین تبعات را برای مردم به جا گذارد، چرا که در این میان بسیاری از افراد هستند که ربطی به ماجرا ندارند و بی‌جهت در این اوضاع درگیر می‌شوند.

گویا در این روز بیش از 100 نفر از شهروندان دستگیر شدند؟ 
 بسیاری از این افراد به سرعت آزاد شدند و البته کسانی هم بودند که می‌خواستند برای اهداف دیگر به خیابان‌ها بیایند و آمدند و بعد از دستگیر شدن آنها هدفشان مشخص شد.

مگر چه هدفی در ذهن آنهاست؟
بسیاری از این افراد با تذکر نیروهای امنیتی و انتظامی متفرق نشده‌اند و سماجت ورزیده‌اند. این افراد می‌خواستند تا با سماجت دستگیر شوند. اصلاً هدف آنها همین است که دستگیر شوند و برای آنها پرونده‌ای تشکیل شود بعد بروند و برای خود از بیگانگان پناهندگی بگیرند و در کشورهای بیگانه به زندگی بپردازند. این افراد می‌خواهند برای آمریکا و رسانه‌های بیگانه عرض اندام کنند که از بین دیگران به سرعت جدا و آزاد شدند بدون آنکه برای آنها بخواهند پرونده‌ای تشکیل دهند. اما در این بین بسیاری هم بودند که مشکلات بیشتری داشتند. این افراد هم به قوه قضائیه سپرده می‌شوند تا به کار آنها رسیدگی کند.

 در این روز بسیاری از دستگیرشدگان را خانم‌ها تشکیل می‌دادند، چرا این بار خانم‌ها را بیشتر دستگیر کردند و بعد هم خیلی زود آنها آزاد شدند؟
به نظر می‌رسد این بار خانم‌ها بیشتر در این اغتشاش حضور داشتند که این هم از ترفند‌های هدایت‌کنند‌گان این مسیر است. در این رابطه باید بگویم که کسی نباید به آن خیابان‌ها می‌آمد. حالا که حضور دارد پس امکان دستگیری‌اش هم می‌رود، چرا که حضور آگاهانه بوده است.

 اما در آن روز راهپیمایی دیگری هم مقابل سفارت سابق آمریکا بر‌قرار بود مانند سال‌های گذشته.
بله اما بعد از دستگیری به سرعت می‌توان تشخیص داد که چه کسی به چه قصد ومنظوری به خیابان آمده است. به هر حال تجمعات 200 نفری داشتیم که در میان آنها افراد را دستگیر کرده‌اند.

 باز هم مناسبت‌هایی وجود دارد که افراد به خیابان‌ها بیایند مانند راهپیمایی 22 بهمن؛ آیا کمیسیون امنیت ملی و نیروی انتظامی برای این روزها تدابیری در نظر دارد؟
به نظر من بهترین تدبیر برای کنترل این فعالیت‌ها علیه نظام دستگیری سران و هدایت‌کنندگان آن است ‌که در این رابطه 100 نفر از نمایندگان مجلس شکایت‌نامه‌ای را علیه آنها تنظیم کرده‌اند و باید قوه قضائیه اقدام کند.

 اما مسئولان قوه قضائیه اظهارکرده‌اند که شکایت نمایندگان مجلس شفاهی بوده است و کتبی فرستاده نشده است.
تا جایی که من در جریان هستم این شکایت به دادستان کل کشور غلامحسین محسنی‌اژه‌ای تحویل داده شده است

 چند روز است؟
بیش از بیست روز. به هر حال باید قوه قضائیه خودش رسیدگی کند و پاسخ دهد. این‌طوری که نمی‌شود مردم هر چند وقت یک بار دچار تنش باشند.

کد خبر 23791

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =