حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی تصریح کرد: تفکر امام برای سال‌ها و نسل‌های دیگر راهگشا است.

به گزارش خبرآنلاین در مراسم بیست و سومین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) که با حضور شخصیت‌های لشکری و کشوری و میهمانان خارجی برگزار شد، پس از قرائت قرآن و مرثیه‌سرایی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی به سخنرانی پرداخت.
در حین سخنرانی سیدحسن خمینی، جمعی از حاضران بارها شعارهایی از قبیل «مرگ بر ضد ولایت فقیه»، «خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست»، «ما اهل کوفه نیستیم امام تنها بماند» و «این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده« سر دادند و سخنرانی نوه امام (ره) چندین بار به همین دلیل قطع شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی ضمن تسلیت سالروز ارتحال امام(ره) با اشاره به آیاتی از سوره شعراء گفت: «رَبِّ هَبْ لی‏ حُکْماً وَ أَلْحِقْنی‏ بِالصَّالِحینَ وَ اجْعَلْ لی‏ لِسانَ صِدْقٍ فِی الْآخِرینَ» دعای حضرت ابراهیم است، که حضرت لسان صدق در میان آیندگان را از خداوند طلب می‌کنند.

وی افزود: برخی در بیان تفسیر این آیه معتقدند، حضرت ابراهیم خواستار جاودانگی نام نیک خود در میان آیندگان است و برخی دیگر معتقدند صدق یعنی آنچه به عنوان یکی از پیامبران خداوند مأمور شده است، نام من را در میان نسل‌های آینده جاودان کن. با اشاره به آیه‌ای از قران کریم گفت: طبق آیه‌ای از قرآن کریم، حضرت ابراهیم(ع) از خداوند می‌خواهد که او را جزو صالحین قرار دهد و لسان صدق به او عطا کند و نام نیک او را در میان آیندگان باقی بگذارد.

وی افزود: امام خمینی(ره) یکی از مصداق‌های این آیه است؛ چراکه امروز در 14 خرداد با وجود اینکه امام در میان ما نیست، اما بی‌شک دعای حضرت ابراهیم در مورد ایشان صدق می‌کند و خداوند او را جزو صالحین قرار داده و نام نیک او را در میان آیندگان باقی گذاشته است و حرف‌ها و اندیشه‌های امام در میان نسل‌های بعد از او باقی مانده و خواهد ماند.

نوه امام(ره) با بیان اینکه "امام خمینی(ره) خط بطلانی بر اندیشه‌های ماتریالیستی کشید"، تصریح کرد: دین قبل از انقلاب در جامعه ظهور و بروزی نداشت اما یکی از کارهای امام این بود که دین را در اجتماع و حکومت دخالت داد و این اندیشه متعالی امام(ره) در آن دوران درخشید.

سیدحسن خمینی با اشاره به آیه دیگری از قرآن کریم مبنی بر اینکه حکومت به دست صالحان خواهد رسید، خاطرنشان کرد: اگر خداوند بخواهد کسی را ذلیل کند، کسی نمی‌تواند به او عزت دهد و اگر به کسی عزت دهد، کسی نمی‌تواند او را خوار کند. امام همواره نزد بسیاری عزیز بوده، هست و خواهد بود و نام نیک او در میان آیندگان باقی خواهد ماند؛ کما اینکه فریادش باقی مانده است.

وی با طرح این پرسش که "چرا باید حکومت به دست صالحان برسد؟" گفت: "مستضعف" یکی از واژه‌‌های هویت‌دار در فرهنگ سیاسی ماست و مستضعف یعنی کسی که دچار ضعف شده و جامعه موظف است به او یاری برساند. استضعاف تنها یک واژه در حوزه اقتصادی نیست بلکه در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی و تربیتی نیز معنا دارد. بنابراین در فرهنگ دینی این صالحانند که باید تلاش کنند تا استضعاف ریشه‌کن شود و جامعه باید مشکلات پیش آمده را برطرف کند و این با حضور صالحان در مسند حکومت امکان‌پذیر است.

حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در پایان، از حضور گسترده مردم که از سراسر کشور در سالروز ارتحال امام (ره) حضور داشتند و نیز از حضور مسئولان لشکری و کشوری و میهمانان خارجی تقدیر و تشکر کرد.

/2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 217988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 20
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۴
    افسوس از این تندرویها
    • سيدجلال IR ۲۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
      2 43
      حتماً بايد هزينه هاي حضور سيدحسن را در سياست و نظام مردم بدهند تا شما بفهميد كه اين شعارها ربطي به تندروي ندارد؟!؟
  • بدون نام US ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۴
    حرمت شکنان دشمنان ایران و این مملکت هستند با تشکر از سخنان زیبا و پرمحتوی نوه محترم امام
  • بدون نام IR ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۴
    چی بگم ...هر چی الان بنویسم که منتشر نمیشه ...فقط میتونم بگم متاسفم
  • مهدی IR ۱۷:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۴
    یکبار دیدم که امام خمینی توی تلویزیون با عباراتی شبیه این مضامین میگفت: حتی اگر من خمینی از راه انقلاب منحرف شوم همین ملت که طرفدار من هستند من رو به پایین خواهند کشید. حالا چی شده که وقتی همین ملت به نوه خمینی شعارهای انقلابی را یادآوری میکنند که حواست باشد از راه امام و انقلاب منحرف نشوی بعضیا برنمیتابند و آشفته میشوند و متاسف می شوند؟ من احترام زیادی به سیدحسن قائلم و هنوز او را در خط رهبری و انقلاب میدانم اما دلیل نداره که بازتاب اعتراض مردم به انحرافات ایشان را چیز بدی بدانم! همین آگاهی ملت نشانه بزرگ بودنشون هست! سیدحسن هروقت نظر صریح خودش رو راجع به امثال موسوی و کروبی و خاتمی اعلام بکنه اونوقت حرف صریح ملت رو هم خواهد شنید !!! ملت به کسی باج نمیدهند !!!!!
    • بدون نام IR ۰۱:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۵
      برادر عزیز مشکل اینجاست که مصادره کردن راه انقلاب این روزا باب شده .......برای مظلومیت خاندان خمینی ره جداً متاسفم
    • راه امام IR ۰۲:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۵
      گروه اندک و سازماندهی شده رو نگو ملت. اره ملت به 11 روز خونه نشینی و انحرافیون باج نمیده .
    • ارش IR ۰۹:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۵
      با تندروی مشکلات حل نمیشه .
    • بدون نام IR ۱۶:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۵
      105 6
      ملت که معترض نبود، مساله وجود معدودی از افراده که سال گذشته چشمشون رو به عکس العمل رهبر معظم بستن و دوباره همون بساط رو راه انداختن. از اون جدی تر مساله موجود مسوولینی است که گویا قصد ساکت کردن این افراد رو نداشتن!
    • حقیقت گو IR ۲۲:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۵
      84 6
      آقا مهدی، شما میدونی روز 14 خرداد چه مراسمی برگزار شده و سخنرانی حسن آقا برای چی بوده؟ ایشون هر وقت میتینگ برگزار کردند، شما برید شعار سیاسی بدید و انحرافات سیاسی ایشون رو بهشون گوشزد کنید!!!
    • بدون نام IR ۱۲:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۶
      88 3
      به نمرات منفب نظرت نگاه کن متوجه میشی ملت چه میگن و چه می خوان بردار من!!
  • بدون نام IR ۰۲:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۵
    هر چه اسلام می کشد از این قوم تندروست. این قوم بزرگترین خطر برای نظامند.
    • بدون نام IR ۲۰:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
      1 26
      برادر عزيز تسويه حساب شخصي نيست حرف حرف ملت است
  • حسین IR ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۵
    شرمنده ام شرمنده که در روز سالگرد امام(ره)عده ای میان برای تسویه حساب شخصی.قداست امام(ره) بیش از اینهاست و با این کارها نمیتوان آن را شکست
  • بدون نام IR ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۵
    62 12
    زمانی که سلسه قاجارها دست به جمع اوری نیرودر مازندران میزدند برای بدست گرفتن حکومت انسانهای ابادگری به نظر می رسیدند مثل پل محمدحسن خان جد قاجار در بابل که بعد 250 سال کامیون از رویش رد می شود با چند ده تن بار و هنوز جواب می دهد بعد که قدرت را گرفتند فقط به فکر عیش و نوش افتادند و عیش و نوش زیاد مستلزم هزینه زیاد و در نتیجه فشار بسیار به مردم بود برای همین ظلم قجرها به بی نهایت رسیده بود و چاپلوسان هم به خود شیفتگی قجرها کمک زیادی کردند و سخنان شیخ فضل الله که که قانون شریعت را می خواست مورد توجه خواص قرار نگرفت و کسی از او حمایت نکرد چونکه مردم به حداقلی بسیار راضی بودند و تبلیغات منفی تحجر گرایی هم از طرف روشنفکران غرب زده زیاد بود
  • بسيجي IR ۱۶:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۵
    من هر 3 سال گذشته آنجا بودم سال89 رهبر بعد سيدحسن از هوشياري مردم تقدير اما از تندروي ناراضي بود سال90 قبل از سخنراني سيد حسن يكي از دفتر اقا اومد و از مردم خواست شعارهاي بي مورد و غيره ندهند و احترام مجلس را حفظ كنند سال91 هم مانند 2سال قبل بعضي شعار دادند آنها برخي يا سازمانيافته بودند يا متوجه نبودند يا بي بصيرت بودند يا خائن من فقط سال 89 شعار دادم تا داستان دست سيدحسن بياد وقتي نماينده اقا اومد گفت شعار نديد و خود آقا گفت تندروي نكنيد حالا بعضي به نام آقا و ولايت ضد ولايت عمل ميكنند كجاست ولايت پذيري بعضي ها؟
  • بدون نام IR ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    24 1
    جالب اینجاست که تو سخنرانی بعضی از آقایون اگر اعتراضی بشه ، افراد معترض میشن عناصر ضد انقلاب
    • بدون نام IR ۱۹:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۳
      3 0
      دقیقا!
  • بدون نام IR ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    9 2
    آقا مهدیاز خواب بیدار شو ببین در چه زمانه ای داری زندگی می کنی ؟
  • بدون نام US ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    28 6
    همه میگن تندروها ؟!! یکی نمیگه چه کسی این تندروها را ساپورت میکنه ؟!!! ... اینها از جای مطمئنی حمایت میشن که از همه قانون میگذرن ، قانون را زیر پا له میکنند هیچکس جرأت حرف زدن نداره . این مملکت با این وضع درست شدنی نیست . تا قانون برای همه یکسان عمل نشه هر روز بدتر از دیروز