ایسنا نوشت:

«وقتي نام استقلال و پاي اعتبار اين باشگاه و سربلندي هوادارانش در ميان باشد، ديگر درنگ جايز نيست. ضمن اينكه من امير قلعه‌نويي هرگز نمي‌توانم به استقلال و هوادارانش "نه" بگويم.» این جمله را امیر قلعه نویی بعد از انتخاب به عنوان سرمربی استقلال گفته است.

او در ادامه گفت:«من هرچه در زندگي‌ام دارم اول از لطف خدا و ائمه اطهار،‌دوم از دعاي خير مادر و خانواده و سپس از استقلال است. خدمت به اين تيم محبوب و مردمي را مايه افتخار خود مي‌دانم به همين دليل وقتي هيات مديره به من پيشنهاد همكاري داد به تنها چيزي كه فكر كردم، استقلال بود.»
قلعه‌نويي با بيان اينكه براي موفقيت استقلال از ثانيه به ثانيه زمان باقي مانده استفاده مي‌كنم، گفت:« من براي موفقيت استقلال روي حمايت رسولي نژاد رييس هيات مديره و ساير اعضا، تلاش بازيكنان و همراهي هواداران حساب باز كرده‌ام و از همين امروز وظيفه خود مي‌دانم به صورت شبانه‌روزي تلاش كنم و حتي براي استفاده از ثانيه به ثانيه زمان باقي مانده برنامه و هدف داشته باشم.»
4141

کد خبر 216851

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =