۰ نفر
۱۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۰

معروف ترین غذای بدون ماهی گیلان.

مواد لازم:

بادمجان قلمی: یک کیلو گرم

گوجه فرنگی: 500 گرم

سیر: یک بوته

تخم مرغ: 2 عدد

کره: 50 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه
 

روش تهیه:

بادمجان ها را کباب کنید، پوست بکنید و سپس ساطوری کنید. برای آنکه باقیمانده پوست که به سختی به گوشت بادمجان چسبیده است نیز کنده شود، بادمجان‌های کبابی شده را زیر شیر آب بشویید.

گوجه فرنگی ها را 3 دقیقه در آب جوش بگذارید، سپس بیاندازید در آب سرد تا پوستشان براحتی جدا شود. بعد آنها را هم خرد کنید. فراموش نکنید گوجه و بادمجان باید خیلی خرد شوند. یعنی قطعه درشت در آن یافت نشود.

همه را جداگانه در تابه تفت دهید. سیر ها را هم رنده کنید و با مقداری روغن در تابه تفت دهید و مقداری زردچوبه به آن بیافزایید. گوجه، بادمجان را به آن اضافه کرده کاملا با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید با شعله کم، ریز جوش، نیم ساعت جابیفتد. آماده که شد با تخم مرغ و کره تزئین کنید. در تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا تخم مرغ سفت شود. پس از این غذای شما آماده است.

نکته: اگر میرزا قاسمی تند مزه تر دوست دارید، سیر غذا را بیشتر کنید.

4747

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 205649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مصطفی IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    0 2
    برادر (یا خواهر) چیزی رو که بلد نیستی رو درست نکن...من خودم شمالی هستم..باور کن اون چیزی که اون بالا گذاشتی هر چیزی ممکنه باشه جز میرزا قاسمی