لوبیا چشم بلبلی زیاد در غذا ها دیده نمی شود. اما حالا پیش روی شما یک دیس چشمان کوچک شما را نگاه می کند.

مواد لازم:
برنج: چهار پیمانه
لوبیا چشم بلبلی: دو پیمانه
شوید تازه: چهار پیمانه 
سینه مرغ: 1 عدد

روغن جامد: 2 قاشق سوپ خوری 

کره: 100 گرم

پیاز: یک عدد 

آب مرغ: 2 پیمانه 

دارچین: یک قاشق چای خوری

آب جوش، زعفران دم کرده، نمک و فلفل

 

روش تهیه:
برنج را بپزید و آبکش کنید. لوبیا را برای چند ساعت بگذارید خیس بخورد بگذارید با آب بپزد. در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کنید. لوبیا ها را آبکش کنید. پیاز را با کمی کره تفت دهید. ادویه و مرغ را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.

روغن را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی حرارت قرار دهید. داغ که شد ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بگذارید. حالا به ترتیب و لایه لایه برنج و مواد را داخل قابلمه بریزید. مقداری از برنج سفید را هم برای زعفرانی کردن و تزیین کنار بگذارید.

مخلوط آب داغ و یک پیمانه آب مرغ را دور تا دور برنج بریزید و بگذارید روی شعله تند تا دم بدهد. بعد حرارت را ملایم کرده بگذارید کاملا دم بکشد. در مرحله نهایی آب مرغ را با مابقی کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پلو بریزید.

4747

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 205582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =