زمان انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۱/۱/۶ | نسخه چاپی

AFC قانون انتخاب بهترین فوتبالیست آسیا را تغییر می دهد/توپ طلا را به چهار بازیکن می دهند

فوتبال جهان - کنفدراسیون فوتبال آسیا قوانین انتخاب بهترین بایکن سال آسیا را اصلاح می کند.

به گزارش خبرآنلاین؛با تصمیمی که کنفدراسیون فوتبال آسیا گرفته است قرار است بهترین بازیکن آسیا بر اساس معیارهای جدید انتخاب شود.این اتفاق در حالی قرار است بیفتد که پیش از این اعتراض زیادی به این انتخابات می شد؛مثلا بازیکنی که نمی توانست در مراسم اهدای توپ طلا حضور داشته باشد از گردونه رقابت خارج می شد و هیچ شانسی برای تصاحب توپ طلا نداشت.
اما امروز و در نخستین جلسه کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا که چند مصوبه داشت اصلاح معیارهای کنونی انتخاب بهترین بازیکن سال آسیا در دستور کار قرار گرفت.
بر اساس این گزارش قرار است جایزه بهترین فوتبالیست آسیا به 4 دسته بهترین فوتبالیست آسیایی در آسیا، بهترین فوتبالیست آسیایی در خارج از قاره آسیا،بهترین فوتبالیست خارجی در قاره آسیا و همچنین بهترین بازیکن زن آسیا تقسیم شود.
اگر این اتفاق بیفتد بازیکنانی که در لیگ های دیگر فوتبال جهان هم توپ می زنند شانس دریافت توپ طلا را خواهند داشت.نکونام،دژاگه،شجاعی،خلعتبری و مبعلی لژیونرهای ایرانی هستند که با قوانین جدید می توانند به این افتخار دست پیدا کنند.
 

251 43

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
چناچه تمایل دارید بلافاصله پس از انتشار نظرتان، موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده شود مربع مقابل را علامت بزنید.
چنانچه تمایل دارید واکنش متنی کاربران دیگر به نظر شما بلافاصله پس از انتشار از طریق ایمیل به اطلاع شما رسانده شود مربع مقابل را علامت بزنید.
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 2 + 6

توجه!

خبرآنلاین نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند
اگرچه تلاش می شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر می شوند
ارسال نظر
205106
  • آخرین خبرها
  • دیگر خبرها
بیشتر...