در روزهای عید نوروز، کمی می توان ناپرهیزی کرد و غذای سنگین خورد. پس سری به آبگوشت می زنیم؛ البته آبگوشت بزباش.

آبگوشت بزباش، برخلاف آب گوشت معمولی، سبزیجات هم در خود دارد؛ تره و جعفری و کمی شنبلیله. حتی مرزه و ترخون. این غذا همچنین سبز رنگ است نه زرد. پس تلاش نکنید با زردچوبه و حتی زعفران بیش از حد، رنگ زرد به آن بدهید. 

 

 مواد لازم:
گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان و کمی دنبه (گوسفندی): 750 گرم

تره و جعفری و کمی شنبلیله: نیم کیلو

لوبیا قرمز یا چشم بلبلی: 150 گرم

لیمو امانی: 4 تا 5 عدد

روغن کنجد :3 تا 4 قاشق سوپ خوری

پیاز متوسط: یک عدد

سیب زمینی: 5 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه

 

روش تهیه:
آبگوشت پختن چندان کار سختی نیست؛ همه مواد را با هم داخل قابلمه می ریزید، چند ساعتی اجازه می دهید تا جوش بخورد و جا بیفتد و سپس نوش جان می کنید.

اما اگر به جزئیات پایبند هستید، این چند خط را بخوانید؛ گوشت را تکه تکه کنید، سپس با لوبیا و پیاز خرد شده، 5 تا 6 لیوان آب روی حرارت ملایم اجاق می گذارید. باید کمی گوشت بپزد. نیم ساعتی بعد، لیمو امانی ها را اضافه کنید؛ سبزی خرد شده را با روغن کمی سرخ و به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید. از هیمن حالا، یک ساعت و نیم باید صبر کنید تا زمان اضافه کردن سیب زمینی برسد؛ 10 تا 15 دقیقه به سیب زمینی ها اجازه آبپز شدن بدهید و سپس غذا را تناول کنید.

آبگوشت بزباش به دلیل داشتن سبزیجات، عطر خاصی دارد و البته از آبگوشت معمولی سبکتر و سالمتر است.

4747

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 204858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =