یازدهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان صبح امروز در محل این مجلس آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرآنلاین آیت الله مهدوی کنی در آغاز این اجلاس با بیان این که به مناسبت حوادثی که در کشور داشتیم به جاست مطالبی را متذکر شوم تصریح کرد: در 6 ماه گذشته حادثه بزرگی در کشور های اسلامی رخ داد که به عنوان بیداری اسلامی و انسانی نام گذاری شد.
رئیس مجلس خبرگان با اشاره به دو رویداد بزرگ بهمن و اسفند ضمن یادآوری راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات مجلس در 12 اسفند این دو حرکت مردم را ستود.
گزیده سخنان آیت الله مهدوی کنی ر ادامه می آید:
هر دو حادثه بسیار بزرگ بود و دشمنان با تبلیغات فراوان چشم دوخته بودند ملت را از رهبری جدا کنند اما ملت آگاه و غیور ما مشت محکمی به تبلیغات آنها زدند و به تعبیر رهبری سیلی بزرگی به آنها نواختند.
تبلیغات دشمنان گاهی اثر گذارده بود که دوستان داخلی هم نگران شده بودند که مبادا مردم شرکت نکنند اما با راهنمایی رهبری و علما و مراجع تقلید بزرگان و علاقه مندان به انقلاب مسئله انتخابات بسیار با شکوه و با حضور گسترده مردم ما با سلامت برگزار شد.
این حماسه بزرگ انتخابات برای پشتیبانی نظام ما در تمام ادوار کارساز بوده در این موقعیت که ما گرفتار دشمنان خارجی بودیم حضور مردم پای صندوق های رای تمام این مسائل را خنثی کرد و این حادثه بسیار بزرگ باید برای ما درس و عبرت باشد و از آن استفاده کنیم.
طبق گزارش وزارت کشور حدود 64 درصد مشارکت بوده است و این آمار بسیار بزرگی است که بعد از تمام این تبلیغات و دشمنی ها حضور این مردم در انتخابات در کشورهای دیگر سابقه ندارد.
این حضور بسیار مهم است. بنده باید از طرف مجلس خبرگان از مردم تشکر کنم و می گویم با آنکه مشکلاتی در زندگی دارید همراه انقلاب هستید.
نمایندگانی که به مجلس می روند یا در انتخابات بعدی و وارد مجلس می شوند وظایفی دارند. به تعبیر برخی دوستان، مردم ما مردم باوفایی هستند و ما باید در برابر وفای آنها شکرگذار باشیم و نمایندگان حتما باید به فکر مردم باشند.
درباره وظایف نمایندگی مسئاله ای که اشتباه می شود این است که مردم فکر می کنند نماینده کار فرماندار یا استاندار را باید انجام دهد؛ البته خوب است که نماینده برای مشکلات حوزه خود کار کند اما طبق قانون اساسی، او نماینده تمام مردم است و باید نظرش نظر جمعی و کلی باشد.
نظارت بر کارها به عنوان یکی از وظایف نمایندگان بسیار مهم است. نماینده باید در اجرا قوانین کشوری ناظر بر تمام امور باشد و اگر نماینده حضور کاملی نداشته و مطالعاتی در اوضاع کشور نداشته باشد ناظر خوبی نیست. وظیفه دوم نماینده قانون گذاری است که در راستای آن مردم توقع دارند نمایندگان به این دو موضوع توجه اساسی کنند.
وظیفه سوم که همه باید توجه کننذ انتخابات با رقابت خوبی انجام شده گرچه ما به دنبال ائتلاف بودیم و فکر می کردیم اصولگراها ائتلاف می کنند اما رقابت نباید فاصله ها و دشمنی ها را زیاد کند و به قول رهبری که فرمودند رقابت ها تبدیل به رفاقت شود.
مجلس و دولت هم باید برخوردهای برادرانه‌ داشته باشند. باید به هدف نگاه کنند.
مردم گرفتاری دارند. وقتی در انتخابات شرکت می کنند، حضور عمومی مردم دلیل بر این نیست که مردم از همه چیز راضی هستند و مجلس و دولت باید به فکر مردم باشند.
مجلس خبرگان از دولت و مجلس می خواهد که با هماهنگی به فکر مردم باشند و همانطور که رهبری فرمودند مجلس قوانینی را وضع کنند که به سود مردم و قابل اجرا باشد.
در مسائل فرهنگی هم مشکلاتی وجود دارد و ما از رادیو و تلویزیون رعایت مسائل فرهنگی را خواستاریم.
در کشورهای اسلامی تعبیرهایی داشتیم و ملت ها حرکت کردند و این حرکت قابل توجه است از دولت های خارجی می خواهیم که به این مسائل توجه کنند. در افغانستان به قرآن توهین شد و امریکایی ها حضورشان غیر از توهین به مردم هیچ فایده ای نداشته است.
از برادران مسلمان می خواهیم که فریب نخورند به خصوص در کشورهایی که مورد ظلم هستند مانند بحرین از مسئولان کشور بحرین می خواهیم که امور کشورهای دیگر دخالت نکنند و امیدواریم مردم مسلمان که انقلاب کردند به پیروزی برسند.
/2727
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 202474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۶
    83 47
    كاملا" درست فرموده اند في المثل بنده از اقدامات دولت و نظارت بر امور جاري مملكت راضي نيستم اما اميدم هنوز به اصلاح امور باقي است و با حضور در انتخابات حجت را بر مسئولان در همه زمينه ها تمام كرده ام ، حالا ببينيم آنها به وظائف شان عمل ميكنند .
    • حامد IR ۱۵:۵۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۶
      3 0
      کاربران محترمی که با این نظر دوست عزیزمون مخالفن , علت مخالفتشون چیه؟ میشه بگن؟ واقعا درست نوشتن
  • بدون نام IR ۱۰:۴۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۶
    آقای مهدوی واقعا متشکرم که حرف ملت را زدید. با اینکه انتقاداتی به شما دارم ولی این سخن شما باید آویزه گوش مسئولان شود. همه پای صندوق آمدن مردم را به حساب خودشان نوشته اند. از بخشدار و فرماندار تا سطوح بالاتر
  • بدون نام IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۶
    94 13
    حرفی حقی زده
  • بدون نام IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۶
    خدا را شکر یک نفر پیدا شد حرف دل مردم را بزنه
  • علی CH ۱۳:۴۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۶
    28 5
    آفرین به رئیس مجلس خبرگان گل گفتی
  • ایرانی IR ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۶
    9 2
    حرف ایشان کاملا"صحیح و جااست.ضمن آنکه عرض میکنم بسیاری ازافرادی هم که درانتخابات شرکت نکردندعدم شرکتشان هرگزبه معنای ضدیت باکشورواسلام ونظام نیست.برای بسیاری ازاین افرادکه وابسته ویاطرفدارتشکیلات خاصی هم نیستندعلت عدم شرکت درانتخابات به لحاظ دیدگاه های شخصی خودشان است وبه خداوندبزرگ شاهدم که زمانی که دیگری ازاو وامثال او سئوال میکردبه نظرتان درانتخابات شرکت کنم یاخیرهرگزخط عدم شرکت رانداده ومیگفتندخودت بایدتصمیم بگیری.ایکاش اقدامی بتواندصورت بگیردکه این افراداگردراشتباه هستند(تاکیدمیشوداگر)پی به اشتباه خودببرند.بدیهی است حساب دسته ای که اصولا"دشمنی دارندبااین عده جدامیباشد.آقایان مطمئن باشندچنانچه توفیقی دراین موردحاصل کنند دوستان بسیارقابل اطمینانی راخواهندداشت.
  • بدون نام IR ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۶
    9 18
    وضع صداسيما رضايت بخش نيست - بي حجابي - تجمل گرايي و غيره