هیچ سال افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی متناسب با تورم نبوده است.بازنشستگان این‌بار اعلام کردند که چنانچه میزان افزایش حقوقشان کمتر از نرخ رسمی تورم کشور که بانک مرکزی آن را13.5 درصد اعلام کرده باشد، کار را به دیوان عدالت اداری می‌سپارند.

زهرا تالانی:بازنشستگان تامین اجتماعی از سال 88 منتظرند که قانون همانند سازی حقوقشان اجرا شود اما به گفته علی اکبر خبازها رییس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی می گوید که اول آذرماه، رئیس‌جمهور به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور داد تا نظر کانون بازنشستگان در این رابطه تامین کند، بنابراین بازنشستگان تامین اجتماعی این توقع را دارند که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرچه سریع‌تر دستور رئیس‌جمهور را اجرایی کند.برای همین چهار مرتبه به رئیس جمهور نامه نوشتیم اما این قانون به طور کامل اجرایی نشده و بازنشستگان همچنان در انتظار سهم همسان سازی حقوق خود هستند.او مهمان کافه خبر شد تا به مسائل مربوط به بازنشستگان پاسخ دهد:


قرار بود قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان سال 88 اجرا شود.اما هنوز بازنشستگان منتظر این موضوع هستند و هیچ اتفاقی نیفتاده است.مشکل کار کجاست؟
بله .هر روز بر میزان حقوق و مزایای بازنشستگان لشکری و کشوری افزوده می شود اما بازنشستگان تامین اجتماعی از این موارد بهره مند نیستند. برای همسان سازی حقوق بازنشستگان مطابق قانون بودجه سال 88 قرار بود دو هزار و 500 میلیارد تومان در قالب سهام به آنان ارائه شود درصورتیکه این اتفاق رخ نداده است.
اول آذرماه، رئیس‌جمهور به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور داد تا نظر کانون بازنشستگان در این رابطه تامین کند، بنابراین بازنشستگان تامین اجتماعی این توقع را دارند که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرچه سریع‌تر دستور رئیس‌جمهور را اجرایی کند.برای همین چهار مرتبه به رئیس جمهور نامه نوشتیم اما این قانون به طور کامل اجرایی نشده و بازنشستگان همچنان در انتظار سهم همسان سازی حقوق خود هستند.
هم اکنون این قشر از افراد جامعه دارای مشکلات زیادی هستند که با توجه به حقوق و مستمری کم آنان نمی توانند از عهده آنها برآیند به همین دلیل بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان در انتظار همسان سازی حقوق خود بسر می برند.
به نظرم مجلس همسان‌سازی‌ مستمری بازنشستگان را فراموش کرده‌است و کمیته پیگیری همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در مجلس به دست فراموشی سپرده شده‌است.انتظار داشتیم هیات رئیسه مجلس به وعده خود در تشکیل کمیته پیگیری همسان‌سازی‌ حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی عمل کند اما تاکنون با وجود پیگیری‌های مکرر هنوز پاسخی دریافت نکرده‌ایم.باید به این موضوع رسیدگی شود چون صاحبان اصلی سازمان تأمین اجتماعی بازنشستگان هستند لذا انتظار می‌رفت معاونان رفاه و وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی نیز در این مراسم حضور داشته باشند.


حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان چقدر است؟
حداقل حقوق 80 درصد بازنشستگان 353 هزار تومان است و باید اذعان داشت تمامی این بازنشستگان زیر خط فقر محسوب می شوند.سازمان تامین اجتماعی بیش از یک میلیون و 400 هزار بازنشسته دارد که اغلب این قشر حداقل بگیر بوده و با مشکلات عدیده مالی مواجه هستند.
حداکثر حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را یک میلیون و 700 هزار تومان است که تنها درصد محدودی از بازنشستگان حداکثر حقوق را دریافت می کنند و اغلب بازنشستگان تامین اجتماعی حداقل بگیر هستند.
در جامعه امروز و با توجه به نرخ تورم کسانی که دریافتی کمتر از 800 هزار تومان دارند جزء جمعیت زیر خط فقر محسوب می شوند. انتظار می رود دولت و مسئولان سازمان تامین اجتماعی عنایت بیشتری نسبت به بازنشستگان تامین اجتماعی به خصوص حداقل بگیرها داشته باشند.
 

 با وجود تورم بالا امسال حقوق بازنشستگان چقدر افزایش یافت؟
حکایت سال گذشته از هنگامی آغاز شد که دولت لایحه بودجه سال1389 را برای بررسی به مجلس سپرد. در این لایحه از سوی دولت پیش‌بینی شده بود که افزایش مستمری 6 درصدی برای تمامی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق تأمین اجتماعی در نظر گرفته شود. پس از تصویب این قانون، مسئولان صندوق تأمین اجتماعی اعلام کردند که از قوانین مصوب دولت نمی‌توانند سرپیچی کنند و ناچارند همان 6 درصد تعیین‌شده از سوی دولت را برای افزایش مستمری بازنشستگان در نظر بگیرند. اعتراض بازنشستگان راه‌به‌جایی نبرد و آنها نتوانستند حتی با پیگیری‌ای که از طریق نمایندگان مجلس انجام دادند، تغییری در تصمیم دولت ایجاد کنند، ‌اما آنان همچنان این تصمیم دولت را خلاف قوانین دانستند و به آن معترض بودند.
تجربه سال گذشته باعث شد تا امسال بازنشستگان صندوق تأمین اجتماعی پیگیری‌هایشان را زودتر شروع کنند و مراقب باشند تا دولت در لایحه بودجه خوابی برایشان ندیده باشد. آنها این‌بار اعلام کردند که چنانچه میزان افزایش حقوقشان کمتر از نرخ رسمی تورم کشور که بانک مرکزی آن را13.5 درصد اعلام کرده باشد، کار را به دیوان عدالت اداری می‌سپارند.
پس صحت دارد بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام کردند که چنانچه میزان افزایش حقوقشان امسال کمتر از نرخ رسمی تورم در کشور باشد، به دیوان عدالت اداری شکایت می‌کنند.؟
آنها خواستار افزایش حقوق بازنشستگان صندوق تأمین اجتماعی براساس ماده 96 قوانین این صندوق هستند که با در نظر گرفتن نرخ رسمی تورم کشور است.ماده 96 قانون تأمین اجتماعی، این صندوق را مکلف کرده تا در طول هر سال حداقل یک‌بار میزان مستمری بازنشستگان و مستمری‌بگیران عضو این صندوق را حداقل به میزان نرخ تورم رسمی کشور افزایش دهد. صندوق تأمین اجتماعی نیز مطابق همین ماده قانونی همه‌ساله میزان افزایش مستمری‌ها را تعیین می‌کرد، اما از سال گذشته ورق برگشت و میزان افزایش مستمری مطابق ماده 96 نبود.

 


هر سال عیدی بازنشستگان در بهمن ماه داده می شد اما چرا امسال قرار است یک ماه به تعویق بیفتد؟
با انجام مکاتبات با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای افزایش میزان عیدی بازنشستگان پیشنهاد داده‌ایم عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی معادل دو ماه حقوقشان محاسبه شود.
با مکاتباتی که با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شده است پیشنهاد داده ایم که حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی همانند عیدی کارگران شاغل یعنی معادل دو ماه حقوق برای آنان محاسبه شود.تا این لحظه پاسخی برای این نامه از سوی وزارت رفاه به ما اعلام نشده است و با توجه به مشکلاتی که بازنشستگان با آن رو به رو هستند همچنان در انتظار موافقت وزیر با پیشنهاد افزایش میزان عیدی این افراد هستیم. سال گذشته نیز از وزیر رفاه درخواست افزایش میزان عیدی بازنشستگان را داشتیم که مورد موافقت قرار نگرفت.
امیدوارم برای رفع مشکلات و نیازهای اولیه بازنشستگان و خانواده های آنان امسال افزایش عیدی این افراد مورد موافقت قرار گیرد.
اما در پاسخ شما باید بگویم که هر ساله در بهمن ماه معادل دو ماه حقوق به بازنشستگان پرداخت می شد اما امسال با توجه به تغییر مدیریت در سازمان تامین اجتماعی در بهمن یک ماه حقوق به این افراد ارائه شد به همین دلیل به احتمال زیاد عیدی بازنشستگان همزمان با حقوق اسفند ماه آنان پرداخت می شود.


قرار بود که با فوت مستمری‌بگیر، حقوق پرداختی به بازماندگان کامل باشد. آیا این قانون الان اجرا می شود؟
در گذشته با فوت بیمه گذار سهم همسر 50 درصد و 50 درصد باقیمانده نیز در صورت داشتن فرزند به تعداد فرزندان آنها تعلق می‌گرفت.اما این پایان ماجرا نبود چرا که اگر بازنشسته مستمری‌بگیر هنگام فوت فرزندی نداشت یا فرزندان وی تحت تکفل وی نبودند به این ترتیب 50 درصد مستمری، خود به خود حذف و همسر متوفی تنها 50 درصد مستمری را دریافت می‌کرد.
این موضوع موجب نارضایتی و گلایه بازنشستگان مستمری‌بگیر و بخصوص همسران آنها شده بود، زیرا معتقد بودند با این شیوه نصف شدن مستمری برای گذران زندگی و تامین مخارج و هزینه‌ها با مشکلات جدی مواجه خواهند شد.
آنچه موجب نارضایتی بیشتر بازماندگان بازنشستگان متوفی تامین اجتماعی شده بود، این بود که این وضعیت در مورد سایر گروه‌های بازنشستگی از جمله بازنشستگان کشوری و لشکری مصداق پیدا نمی‌کرد و مستمری بازماندگان این گروه‌ها پس از فوت بیمه شده به صورت کامل پرداخت می‌شد.
وجود این نقص در قانون تامین اجتماعی آنچنان برای خانواده‌های مستمری‌بگیر تامین اجتماعی دغدغه شده بود که بسیاری از مردان مستمری‌بگیر حتی هنگامی که در قید حیات بودند نیز از بابت این ‌که پس از مرگشان مستمری پرداختی به همسرشان نصف خواهد شد و این وضعیت بازماندگان را در تنگنای مالی قرار خواهد داد، ابراز نگرانی می‌‌کردند.
نگرانی‌ها و دغدغه‌های بازنشستگان و همسران آنها از بابت نصف شدن مستمری پرداختی به آنها و نگرانی‌هایی که از بابت تامین معاش بازماندگان در این زمینه وجود داشت، موجب شد مسوولان سازمان تامین اجتماعی در تیرماه امسال ماده 83 قانون تامین اجتماعی را مورد بازنگری قرار دهند.
به این ترتیب با اصلاح ماده 83 قانون تامین اجتماعی مبنی بر پرداخت تنها‌ 50‌ درصد مستمری ‌استحقاقی‌ به همسران مردان متوفی تحت‌پوشش این سازمان که فرزند تحت تکفلی ندارند، این دسته از زنان حقوق کامل و به عبارتی صددرصد حقوق همسران خود را دریافت می‌کنند.
بی‌تردید تصمیم اخیر در جهت اصلاح ماده 83 قانون تامین اجتماعی مبنی بر پرداخت صددرصد مستمری به بازماندگان متوفی تامین اجتماعی بدون در نظر گرفتن تعداد نفرات بازمانده یا سهم هر یک از آنها، اقدام مهمی است که می‌تواند قشر بازنشسته و بخصوص خانواده‌های آنها را به حمایت هر چه بیشتر سازمان‌های بیمه‌گر تامین اجتماعی و کاستن از دغدغه‌های این قشر امیدوار کند.
 

 

برخی از بازنشستگان که مثلا تحت پوشش یک بیمه تکمیلی دیگری هستند از اینکه به اجبار پولی از آنها کم می شود و باید بیمه تکلمیلی شوند گلایه دارند.چرا شما این بیمه را اجباری کردید؟
ما ابتدا اعلام کردیم که 25 آذرماه آخرین مهلت انصراف بازنشستگان از بیمه تکمیلی است اما بعدا دو ماه دیگر تمدید کردیم تا هر کس که بخواهد انصراف دهد. پس از اعلام انصراف، مبلغی که طی این سه ماه از حقوق بازنشستگان کسر شده به آنها پرداخت خواهد شد.
برای استفاده از خدمات بیمه تکمیلی از حقوق تمامی یک میلیون و 500 هزار بازنشسته ماهیانه 6 هزار و 700 تومان کسر می‌شود .بنابراین بازنشستگان در هنگام مراجعه به بیمارستانهای دولتی طرف قرارداد نیازی نیست که هزینه ای پرداخت کنند اما در مراجعه به بیمارستانی خصوصی هر مبلغی که پرداخت می کنند بیمه دی بخشی از آن هزینه ها را تقبل می کند.


این بیمه تنها برای بازنشستگان است یا فرزندان آنها هم می توانند بیمه شوند؟
بازنشسته تامین اجتماعی باید به یکی از کانونها مراجعه کند و درخواست کند.


شما یکی از مخالفان قانونی هستید که افرادی که کمتر از 10 سال حق بیمه پرداخت کرده‌اند، با پرداخت مابه‌التفاوت حق بیمه اعم از حق کارگر و کارفرما تا 10 سال، به نرخ سال جاری از امتیاز بازنشستگی برخوردار شوند.چرا؟
بازنشسته شدن با چنین شرایطی نه به نفع مردم و نه به نفع سازمان تامین اجتماعی است. ین قانون بر مبنای بیمه‌پردازی است یعنی فرد بر اساس مقدار حق بیمه‌ای که پرداخته است مستمری می‌گیرد و بر این اساس افرادی که کمتر از 10 سال حق بیمه پرداخته‌اند مستمری حدود 110 تا 115 هزار تومان می‌گیرند که به هیچ وجه برای گذارن زندگی کافی نیست!
پرداخت 10 سال حق بیمه شرط زمانی ندارد و لزوما پرداخت حق بیمه نباید قبل از سال‌های بازنشستگی باشد. در نتیجه بازنشستگان تامین اجتماعی، نمی‌توانند پس از بازنشستگی در شغل‌های دیگر مشغول به کار شوند و اگر چنین اقدامی کنند و بازرسی سازمان تامین اجتماعی از آن باخبر شود، مستمری بازنشستگی آنها قطع خواهد شد.البته ممکن است کسانی برای استفاده از مزایای بازنشستگی، با استفاده از این آیین‌نامه بازنشسته شوند و سپس به شکل غیر قانونی فرصت‌های شغلی دیگر را برای درآمد بیشتر اشغال کنند.
45232
 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 197524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 27
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    57 5
    تو رو خدا به وضعیت بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی توجه کنید در حال حاضر با حقوقی که آنها می گیرند بشتر به صدقه شباهت دارد آخر در این مملکت با حقوق حدود 400 هزار تومان چطوری میشود زندگی کرد؟ اگر ما فرزندان مستمری بگیران دست آنها را نگیریم واقعا زندگیشان به سختی و فقر می گذرد. انصاف نیست بعد از یک عمر کار و تلاش حالا که به دوران پیری و متاسفانه بیماری رسیده اند با فلاکت و با نگرانی و اضطراب مالی زندگی کنند.
    • بدون نام IR ۱۰:۰۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
      11 3
      ما که شاغلیم حقوقمان زیر 400 است!!!!
  • گرزیان IR ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    26 2
    کیا بالای خط فقرند؟؟!!
  • نرگس IR ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    30 1
    بیمه شدگان تامین اجتماعی متاسفانه وقتی کار میکنن کارفرما های بی انصاف ازحقشون میخورند وجرات اعتراض یا شکایتم ندارن چون باعث بیکارشدنشان میشه و فقط امیدشان بعدازخدا به همین حقوق بازنشستگی هست که اونم متاسفانه اینجوریه لطف کنید عدالت رو معنی کنید؟
  • علی سنجری IR ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    10 0
    مستمری خانواده هایی که بیمه گذار شان یک سال و نیم پیش فوت کرده اند هم با این قانون جدید آیا حقوق شان کامل پرداخت میشود؟؟
  • بدون نام IR ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    8 1
    دولت اول خودش حق بيمه شدگان تامين اجتماعي را رعايت كند بعد به وزيرش دستور احقاق حق را بدهد.!!! ما در سازمان تحقيقات كشاورزي به صورت قرار داد قانون كار مشغول به كار هستيم. با سوابق 10 سال به بالا. وقتي دولت محترم به كارمندان پيماني و رسمي مزايايي مي دهد ما قانون كاريم ولي وقتي موقع عيدي پايان سال مي رسد با اينكه بالاي حكم ما نوشته شده تابع قانون كار، در اينجا لطف مي كنن و براي ما كلاس گذاشته و ما را كارمند حساب مي كنند تا همانند كارمندان معمولي به ما عيدي پرداخت كنند. تو رو خدا قضاوت كنيد به چه كسي مي توان شكايت برد و انتظار احقاق حق را داشت؟؟؟
  • حدودی IR ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    15 3
    ازآقای علی اکبرخبازها بسهم خودم بعنوان یک بازنشسته تقدیروتشکرمی کنم .
  • لاله IR ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    26 0
    چرا اگر یک بازنشسته تامین اجتماعی برای امرار معاش مجبور باشد کار آبرومندانه دیگری داشته باشد مستمری اش قطع میشود اما بازنشستگان کشوری و لشکری آزادانه حتی بطور رسمی دعوت بکار هم میشوند ؟؟؟؟ تفاوت تا کجا ؟؟؟ آیا آبروداری هم جرم است ؟؟؟؟؟
  • حسین IR ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    14 1
    پدر من 32 سال حق بیمه پرداخت کرده اما فقط 450 هزارتومان حقوق میگیرد که 270 هزار تومانش را میدهد اجاره خانه. حالا شما عدالت و انصاف را پیدا کنید!!
  • بدون نام IR ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    7 0
    نمیدونم که قرار به وضعیت بیمه شدگان رسیدگی بسه هر روز اوضاع بدتر میشه
  • بدون نام IR ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    4 21
    اقا جان من بازنشسته ی صندوق کشوری هستم که کارمند رسمی دولت محترم و فخیمه بودم می خواهم زیر خط فقر رفته و حقوق مرا مثل تامین اجتماعی محاسبه و پرداخت کنند کسی اعتراضی دارد؟ نگهبان شرکتم که حقوق بازنشستگی او از من بیشتر است به من که مدیر بودم می خندد و میگوید شما طول عمر را زندگی می کنید ما عرض انرا. حالا جناب احمدی نژاد که هی دم از عدالت میزند بشنود و کاری بکند چون فردا که ریاست جمهوریش تمام شود دیگر دیر است و ما شکایت او را پیش خدا می بریم حالا اگر خبر انلاین هم سانسور نماید نام او هم در درگاه خدا بنام متشاکی ثبت و ضبط شده و مشمول ضمه ما خواهد شد.فمن مثقاله ذره خیر یره
  • بدون نام IR ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    9 0
    یه چیزایی از زندگی بازنشسته های تامین اجتماعی هست که نمیشه گفت و نمیتونم بگم! خدا شاهده "آه" همین مردم و فرزندانشون اونایی رو که پول مملکت رو جایی که نباید خرج کنن میکنند را خواهد گرفت! اگر به خداوندی خدا قائلید!
  • بازنشسته نا امید از دولت DE ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    9 0
    بدون نام عزیز ما چرا باید التماس کنیم و یخدا قسمشان دهیم؟ مگر ما سالها حق بیمه ی خود را پرداخت نکردیم که حالا التماس کنیم و حق خود را گدایی کنیم؟خودشان میدانند که حقوق های ما چقدر است و چطور گذران زندگی میکنیم اگر واقعاتابع اخلاقیات و تهعد هستند خودشان را جای ما بگذارند و آنوقت قضاوت کنند هر چند که تنها چیزی که برای این آقایان ارزش ندارد بازنشستگانند آقای احمدی نژاد با شعار عدالت محوری آمد ولی تاامروز برای ما چه کرده است ؟
  • هاشم سلامات IR ۱۹:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    9 1
    آقای خباز ها دستتونو میبوسیم...که بفکر ما بد بخت و بیچاره ها هستید...ممنون..بخدا دیگه توانایی نداریم شرمنده خانواده هستیم.....باز هم ممنون
  • بدون نام IR ۱۹:۵۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    10 0
    این آقا زمانی که کانونعالی بازنشستگان تامین اجتماعی تشکیل نشده بود و ایشان فقط رئیس کانون تهران بودند با چه حقی از طرف بازنشستگان کشور تفاهم نامه بیمه تکمیلی را با اقای محصولی وزیر رفاه امضا نمودند آیا به جز این است که بیمه تکمیلی برای کانون های بازنشستگی منبع درآمد است اصلا برای چی کسی که 30 سال حق بیمه پرداخت نموده باید امروز پول برای بیمه تکمیلی بدهد پس قانون الزام کجا رفت
  • ایرانی IR ۰۵:۳۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    7 0
    وقتی دولت مهروز فقط زورش به کارگر مستضعف و بی پناه میرسه وسازمانی رو که مال دولت نیست به هرنحوی که بخواد اداره میکنه و از منابع اون به جای استفاده برای کارگران وبازنشستگان در راه دیگری هزینه میکنه و نه تنها سهمی رو که قانون مشخص کرده به سازمان نمی پردازه و وقتی که به دلبخواه خودش میزان تورم رو اندازه میگیره و خلاف نص صریح قانون حقوق بازنشستگی رو طبق نظر خودش معین میکنه اوضاع همینه . گارگر از بدو تولد تا مرگ بدبخته. متاسفانه مجلس هم ریشو وقیچی رو داده دست دولت و هیچ کاری نمیکنه واصلا براش مهم نیست .
  • ایرانی IR ۰۵:۳۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    9 0
    وقتی دولت مهروز فقط زورش به کارگر مستضعف و بی پناه میرسه وسازمانی رو که مال دولت نیست به هرنحوی که بخواد اداره میکنه و از منابع اون به جای استفاده برای کارگران وبازنشستگان در راه دیگری هزینه میکنه و نه تنها سهمی رو که قانون مشخص کرده به سازمان نمی پردازه و وقتی که به دلبخواه خودش میزان تورم رو اندازه میگیره و خلاف نص صریح قانون حقوق بازنشستگی رو طبق نظر خودش معین میکنه اوضاع همینه . گارگر از بدو تولد تا مرگ بدبخته. متاسفانه مجلس هم ریشو وقیچی رو داده دست دولت و هیچ کاری نمیکنه واصلا براش مهم نیست .
  • سامان GB ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    7 0
    من 40 ساله هستم که دوسال پیش به علت بیماری سرطان باحقوق 370 تومان بازنشسته شده ام درعرض دوسال 5 بارجراحی وشیمی درمانی کردم کل زندگیم ودارائیم صرف این بیماری شده است آیا شما فکرمی کنید این حقوق کفاف هزینه زندگیم وبیماری من هست؟چرا ما ایرانی ها بایستی برای یک بیماری زندگی خود که هیچ نان وروزی فرزندانمان رانیز بابت پرداخت هزینه های بیماریمان بکنیم.هیچ کشوری دردنیا پیدا نمی شود که مردم یارانه ای به این مقدار ناچیز ازدولت بگیرند. استرس ونگرانی یک بیمار یک طرف وهزینه های آن اشک بیماروخانواد ه اش رادرمی آورد.واقعا سهم من اززندگی یک بیماری وحقوق 370 تومانی هست؟؟؟؟؟؟؟؟
  • سید علیرضا موسوی IR ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    7 0
    با سلام ، همه میدونند بازنشسته تامین اجتماعی یعنی کارگری که عمر خود را در محیطهای کارگاهی و بعضا" سخت و زیان آور گذرانده که توضیح آن در این مقال نمی گنجد ، حالا که مراجعه می کنم به بانک می بینم همه از جمله خود من پیر و فرتوت با انواع بیماریها و هزینه های سرسام آور دارو و درمان ، خود این مسوولان عزیز قضاوت کنند ، پیری ، مریضی ، عروس و داماد و بچه های دانشجو و حقوق اندک ، براستی چه باید کرد ، شما را به خدا نگذارید روزها و ماههای پایانی عمر این قشر شریف و زحمتکش در پیچ و خم تنگناهای مالی بگذرد و عرق شرم بر چهره تکیده این انسانهای بزرگوار بنشیند. اجرکم عندالله .
  • بدون نام IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    5 0
    این بیمه تکمیلی هزار جور بیمه دیگه را هم به ما بازنشستگان لشگری هم تحمیل کردند بدون این که فایده و نتیجه اش را ببینیم یعنی جالب این که خدمات دهی بهتر که نشده که بدتر هم شده است معلوم نیست منظورشان از بیمه تکمیلی چیه.؟ شاید منظورشان اینه که وقتی دم موت و رو به قبله شدید و معلوم و مشخص شد چند ساعت یا چند روز دیگر می میری آن وقت به نحو احسن از شما در بیمارستان پذیرایی می کنیم تا خانواده هاتون نگن چی شد رسیدگی نشد. وگرنه غیر از این هر وقت بری دکتر همینه که برای همه هست یک مشت قرص و داروی تکراری آن هم با عذاب جان وقت دکتر گرفتن و توی نوبت نشستن و ...
  • بدون نام IR ۰۰:۱۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    8 0
    آیا آقای احمدی نژاد و مسئولین دیگر این درد دل ها را میخوانند؟ اگر میخوانند چرا رئیس جمهوری که با شعار عدالت پروری آمد هیچ اقدامی نمی کند؟ اگر هم نمیخوانند که پس فایده چیه ما اینجا مینویسیم اما مطوئنا خداوند آه ما را بی اثر نمیگذارد آیا به ریش ما میخندید که هر طور میخواهید باآبروی ما بازنشستگان بازی میکنید شما هم پیری دارید شما هم بالاخره یک روزی در جایگاه ما قرار میگیرید اگر واقعا مردمی و اهل خدمت هستید با این درد دلها توجه کنید اگر هم نکردید که واگذار همهی شما بخدا و حتما خداوند به درد ما میرسد.تاسف برای شما که با این همه ثروتی که خداوند در خاک ایران نهاده و کشور مسلمان هستیم این حد مردم فقیر باشند بیت المال متعلق به همه هست نه عده ای خاص که دارند جولان میدهند.
  • بدون نام IR ۰۰:۱۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    10 0
    بخدا بابامو میبینم گریم میگیره . این انصاف نیست.خودمم بزور گلیم خدمو از اب بیرو ن میکشم. بابام 77 سالشه با این 400 تومن چیکار کنه؟ها. ای خدا کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بازنشسته IR ۰۰:۱۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۱
    31 0
    چرا حق اولاد و حق همسر در مورد کارمندان تامین اجتماعی که بازنشسته شده اند با شاغلین تفاوت دارد
  • بدون نام IR ۱۵:۵۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    5 0
    هرکس حق زحمتکشان را بخورد انشاالله آب خوش از گلویش پائین نرود آخر این انصاف است که سود جوانی هزاران نفر را آدم های تن پرور بخورنند والله که خوردن ندارد مگر نمی گوئید ما طرف کارگران هستیم پس ماچرا یک سال است که نتوانسته ایم یک کیلو گوشت بخریم .
  • فرید IR ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    6 0
    من الان بازنشسته ام و 4 فرزند دارم که 2 تا دانشجو دانشگاه آزادند و یک دبیرستانی و یک راهنمایی شما رو بخدا بفرمایید ما با این 400 هزار تومان مقرری بیکاری که میگیریم چکار کنیم . من بخدا هر ماه کلی از این ور و اون ور قرض میگیرم تا امورات منزلم رو بگذرونم . شهریه ثابت دانشگاه بچه ها هم نمیشه چه برسه به این که بتونم زندگی کنم من همیشه شرمنده اهل خانواده ام هستم و باید حرفهای ریزو درشت آن ها را تحمل کنم خوب حق هم دارند. تو رو خدا یه فکری به حال ما بازنشسته ها بکنین.
  • بدون نام IR ۰۰:۱۵ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۱
    14 7
    مسولان تامين اجتماعي لطفا مقرر فرماييد كه فرزند دختر مجرد حقوق بگير تامين اجتماعي پس از فوت والدين بتوانند از حقوق والدين استفاده كنند حتي اگر كارمند باشند چون با اين كرايه خانه ها يك دختر تنها چگونه مي تواند بدون سرپرست باحقوق كارمندي كرايه خانه را برساند كاري كنيد كه به انها فشار نيايد وبا ابرو زندگي كند
  • بی نام A1 ۱۳:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۵
    4 1
    سلام. نزدیک چهار ساله شوهرم ب رحمت خدا رفته ی دختر سه ماهه داشتم ک الان چهارسالشه. ولی تو این مدت مستمری دریافت کردم همش 75درصد. 50درصد خودم 25درصد دخترم. اون 25درصد ب حساب کی وازیز میشود ؟مادرشوهرمم دریافت نمیکند چون خودش مستمری بگیر پدرشوهرم است