ایسنا نوشت:

اپل پاییز امسال سیستم عامل IOS 8 را عرضه می‌کند که در هفت سال گذشته به یکی از پیشروترین پلت‌فرم‌های موبایل در جهان تبدیل شده است.

اگرچه این سیستم عامل در دوران اولیه عرضه چندان با واکنش‌های مثبت کاربران مواجه نشد اما رویکرد استیو جابز ایجاد سیستم عاملی بود که قابلیت‌های اصلی مورد نیاز در یک اسمارت فون را ارائه دهد.

امروزه IOS بهتر از هر زمان دیگری کار می‌کند و پس از طراحی مجدد که سال گذشته در IOS 7 ایجاد شد سیستم عامل IOS 8 روی قابلیت‌هایی که آن را حتی به یک سیستم عامل بهتر تبدیل می‌کند تمرکز دارد.

در زیر به هشت قابلیت‌ ویژه‌ای که IOS 8 ارائه خواهد داد می‌پردازیم:

۱- ویجت‌ها و نوتیفیکیشن‌های تعاملی: در سیستم عامل IOS 8 کاربر می‌تواند به صورت مستقیم و بدون نیاز به باز کردن اپلیکیشن‌ها با پیام‌های خود در ارتباط باشد. برای مثال زمانی که برنامه‌ای روی گوشی باز است و یک پیام دریافت می‌کنید می‌توانید به طور مستقیم و از طریق بنری که روی نمایشگر ظاهر می‌شود به آن پاسخ دهید و به کاری که مشغول بودید ادامه دهید.

به علاوه IOS 8 در نهایت از ویجت‌ها پشتیبانی می‌کند اما برخلاف اندروید که شما می‌توانید به طور آزادانه ویجت‌ها را در صفحه اصلی گوشی قرار دهید، ویجت‌ها در IOS 8 محدود به یک مرکز نوتیفیکیشن‌ها هستند.

۲- پیوستگی

اگر چند دستگاه مبتنی بر IOS و یک کامپیوتر مک در اختیار داشته باشید، قابلیت پیوستگی یک مزیت بزرگ برای شما خواهد بود. این قابلیت از این قرار است که شما می‌توانید فعالیتی را روی یکی از دستگاه‌های خود آغاز و سپس آن فعالیت را در دستگاه دیگری و درست از همان جا که متوقف کرده‌اید ادامه دهید.

به علاوه IOS 8 و سیستم عامل ایکس مک این امکان را به کاربر می‌دهد که به تماس‌های دریافتی روی تلفن همراه یا کامپیوتر خود پاسخ دهد. همچنین این امکان درمورد پیام‌ها نیز وجود دارد. شما می‌توانید نه تنها پیام‌ها بلکه پیام‌های اس‌ام‌اس را مادامی که دستگاه‌ها با یک شبکه وای‌فای به هم مرتبط هستند، با این قابلیت مشاهده کنید.

۳- تصاویر

تصاویر شما به طور مستقیم و آنلاین از طریق آی‌کلاود ثبت و به طور اتوماتیک روی تمام دستگاه‌هایی که از حساب کاربری آی‌کلاود برخوردار هستند قابل مشاهده است. کاربر همچنین پنج گیگابایت حافظه رایگان در اختیار خواهد داشت اما افزایش این ظرفیت با پرداخت ۹۹ سنت در ماه قابل دریافت است. ابزارهای ویرایش موجود در آی‌فوتو اکنون در اپلیکیشن فوتو وجود خواهد داشت. به علاوه از زمانی که تمام تصاویر روی تمام دستگاه‌ها سینک می‌شوند هرگونه ویرایشی که شما انجام دهید در روی تمام دستگاه‌های مرتبط دیده می‌شود.

۴- پیام‌ها

پیام‌ها نیز تحول قابل توجهی یافته‌اند. ابزارهای بیشتری شامل قابلیت ارسال پیام‌های صوتی ایجاد شده و کاربر می‌تواند حتی پیام‌های گروهی ایجاد و ارسال کند که آن را به یک رقیب جدی‌تر برای نرم‌افزارهای پیامرسان نظیر واتس اپ و حتی منسجر بلکبری تبدیل می‌کند.

۵- ارتباط اپلیکیشن‌ها

یکی از مشکلات کوچکی که در IOS وجود دارد قابلیت عدم ارتباط اپلیکیشن‌ها با یکدیگر است. برای مثال اگر دوربین فعال باشد و بخواهید یک تصویر را از طریق واتس اپ به اشتراک بگذارید، باید اپلیکیشن را فعال و سپس تصویر را پیدا کرده و ارسال کنید. این قابلیت به این معنی است که شما می‌توانید صرفا با کلیک «گزینه‌های تصویر» به طور مستقیم آن را از قسمت دوربین ارسال کنید که روش بسیار ساده‌تری است.

۶- تایپ سریع/ پشتیبانی از صفحه کلید ثالث

سیستم عامل اندروید به دلیل گزینه‌های فراوان برای شخصی‌سازی به ویژه در زمینه پشتیبانی از صفحه کلیدهای ثالث بسیار محبوب است. کاربر می‌تواند هر صفحه کلیدی را که بخواهد روی اندروید نصب کند و این عالی است که اکنون IOS 8 نیز این امکان را به کاربر می‌دهد. به علاوه صفحه کلید تایپ سریع شامل گزینه‌هایی برای پیش‌بینی تایپ کلمه بعدی است که تجربه ساده‌تری از تایپ را در اختیار کاربر می گذارد.

۷- سلامت

یک اپلیکیشن مخصوص سلامتی اکنون در IOS 8 تعبیه شده است. از این طریق کاربر می‌تواند اطلاعاتی نظیر قد، وزن و حتی آلرژی‌ها را به نرم افزار بدهد. قابلیت ارتباط اپلیکیشن همچنین به این معنی است که دیگر اپلیکیشن‌های سلامتی قادر به سینک شدن با این نرم افزار هستند و این نرم افزار اطلاعات اجمالی از سلامتی را به کاربر ارائه می‌دهند.

۸- درایو آی‌کلاود

همانند دراپ‌باکس و گوگل‌درایو، آی‌کلاود درایو یک ورژن توسعه یافته از آی‌کلاود است که کاربر به طور رایگان مطالب خود را ذخیره و هرگونه مطلب را که بخواهد به اشتراک می‌گذارد. جای نگرانی نیست، زیرا این قابلیت با کامپیوترهای شخصی سازگار است.

 

IOS8 قرار است پاییز امسال عرضه شود و با نسل پنجم آی‌پادها، ‌آیفون 4S به بعد و آی‌پد ۲ به بعد سازگار است.

 

503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 367521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۰:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۷
    10 34
    اینها ابتدایی ترین قابلیتهای اندروید هستند و چیزه جدیدی نیستن...
  • من GB ۱۸:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۴
    3 7
    من پلتفرمی می خواهم که بتوانم برای ان برنامه بنویسم و داده ها را در ان راحت جابه جا کنم و با اکثر پلتفرم ها هماهنگ باشد مسلما انتخاب من اپل نیست به نظر من اندروید فعلا پیشرو خواهد بود مگر اینکه مایکروسافت فکری به حال این سیستم عامل مزخرف 8 و ویژوال استدیو سنگین 2013 بکند من از ویژوال استدیو 2012 و 2010 خیلی راضی بودم ولی این 2013 مثل فیل سیستم را به هم می ریزه خیلی خوشحال بودم چون می توانستم به عنوان یک دولوپر ار اکلیپس به وینفون بروم ولی بعد پشیمان شدم فعلا اندروید تنها گزینه روی میز است
  • netcharkhi A1 ۱۲:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    1 8
    فقط جاوا کم حجم و بدون ویروس