منکر طولانی شدن روند جذب هیئت علمی نیستیم/ راه اندازی سامانه جذب برای نظارت بیشتر

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم درباره روند کند جذب هیئت علمی توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش خبرآنلاین، یکی از مشکلات مطرح شده در سرویس مشکلات مردم در خصوص روند کند جذب اعضای هیئت علمی بود.

یکی از کاربران نوشته بود: جذب هیئت علمی دانشگاه ها روند کندی دارد و گاهی پارتی بازی در آن دیده می شودو در خیلی از دانشگاه ها، کسانی که قرار است جذب شوند از قبل تعیین شده اند. ایا وزارت علوم نظارتی بر این ماجرا دارد؟

در همین رابطه خبرآنلاین گفتگویی با کتر محمدرضا رضوان طلب، رییس مزکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم ترتیب داده است.
این مقام مسئول در وزارت علوم در این باره به خبرانلاین می گوید: در پروسه جذب اعضای هیئت علمی، نود درصد کار را دانشگاه ها انجام می دهند و وظیفه مرکز جذب وزارت علوم نظارت بر رده هاییست که به عنوان هیئت های اجرایی جذب در دانشگاه ها مطرح است.

دکتر رضوان طلب در پاسخ به این سوال که آیا روند کند و طولانی شدن پروسه جذب اعضای هیئت علمی را قبول دارید؟ گفت: تا حد زیادی این اعتراض مورد قبول است و ما هم در همه رده ها وقتی کار رسیدگی طولانی می شود از دانشگاه توضیح می خواهیم و حتی خواسته ایم که اگر هنوز پرونده بررسی شده ای دارند، در فراخوان های جدید شرکت نکنند تا پرونده های قدیمی تمام شوند. البته این کار باعث می شد که حقوق یک سری افراد جدید نادیده گرفته شود چرا که آن ها هم می خواستند تا شانس خودشان را امتحان کنند و در مسیر قرار گیرند.


او ادامه داد: ما به دلیل همین طولانی شدن، سامانه ای را در دست راه اندازی داریم که کمتر از یک ماه دیگر به بهره برداری کامل می رسد. الان به صورت آزمایشی در حال اجراست و اگر کامل راه بیفتد، تمامی مراحل به صورت الکترونیکی مانیتور می شود و هم خود فرد و هم مسئولین روند را مشاهده می کنند.
رییس هیئت جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم گفت: ما برای پروسه جذب، جدول زمان بندی تعیین کرده ایم که این سامانه جدید هر جا بدون دلیل توقف انجام شود و فرایندی خارج از جدول زمانبندی شده انجام گیرد، هشدار می دهد و ما موظف به پیگیری هستیم.


دکتر رضوان طلب افزود: در سال های گذشته در مرکز جذب پرونده ها دوره رسیدگی طولانی تری داشتند که در حال حاضر این پروسه کوتاه تر شده. ما برای هر پرونده 45 روز را پیش بینی می کنیم اما طبق امار در سال 93، بیشترین زمان رسیدگی 28 روز بوده است.
این مقام مسئول بیان این که جلسه های بررسی به طور منظم هر 15 روز یکبار انجام می شود در ادامه گفت: ما ضمانت می کنیم که اگر پرونده کامل باشد و مشکلی از نظر مدارک نداشته باشد، پیگری کمتر از یک ماه طول بکشد و کمتر از سی روز به متقاضیان جواب را بدهیم.


رییس هیئت جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم در پاسخ به این سوال که قبول دارید که برخی دانشگاه ها در جذب اعضای هیئت علمی اعمال نظر شخصی می کنند گفت: بخشی از این اتفاق غیرقابل کنترل است و ممکن است دانشگاهی بر روی فردی نظر خاصی داشته باشد و یا بخواهد از فارغ التحصیلان خودش جذب کند اما بخشی از آن که قابل کنترل است به بهترین شکل دارد پیگیری و نظارت می شود.
17304

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 443000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۵:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۳
    4 0
    متاسفانه بيشتر دانشگاهها براساس ميل و سليقه خود عمل مي كنند و از فرايند جذب به عنوان نمايشي براي مشروع جلوه دادن انتخاب از پيش تعيين شده خود سوء استفاده مي كنند.وضعيت با دوران قبلي هيچ فرقي نكرده كه شايد بدترهم شده است. ملاك پارتي و آشنايي است و نه ملاكهاي علمي. وضعيت در حد فاجعه است. خودم بخاطر مشكلاتي كه در يكي از دانشگاههاي آذربايجان شرقي بخاطر خودخواهي و تماميت طلبي مسئولانشان برايم پيش آمده 2 سال از عمرم تباه شده و چندين فرصت را بخاطر اين دانشگاه از دست دادم. در اين زمينه حدود يك سال قبل نامه اي هم براي آقاي رضوان طلب نوشتم اما دريغ از حتي يك جواب ساده. البته آنچه كه به جايي نرسد فرياد است...
    • بی نام A1 ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۴
      2 0
      با ایشان موافقم. خود من در چندین استان برای مصاحبه دعوت شدم ولی در همه آنها بدون استثنا این جمله را شنیدم که این یک فرایند فرمالیته است چون وزارت علوم تعیین کرده. بعدها هم شاهد بودم که هیچکس جذب نشد. ولی جلوی چشمان خود ما یک نفر بدون هیچ ضابطه ای به عضویت هیأت علمی دانشگاه علامه تهران پذیرفته شد.