ایسنا نوشت: مشاور عالی کانون صنایع غذایی درباره وضعیت تولید آبلیموهای صنعتی که در آنها اصلا از لیموترش استفاده نمی‌شوند، گفت: در حال حاظر دو نوع آبلیموی صنعتی تولید می‌شود؛ یکی آبلیموهای 100 درصد طبیعی که با روش‌های استاندارد و بهداشتی به صورت صنعتی تولید می‌شوند و دیگری آبلیموهایی با فرمول‌های استاندارد است که در تولید آنها از لیموی طبیعی استفاده نمی‌شود.

علی شریعتی درباره وضعیت آبلیموهای صنعتی و گفته رییس سازمان تعزیرات حکومتی مبنی بر اینکه "در بازرسی از 17 کارخانه‌ آبلیموسازی، یک قطره آبلیموی طبیعی یافت نشد" اظهار کرد: نظارت های سنگینی که در صنایع تولید آبلیمو و روی برندهای تولیدی وجود دارد اجازه تخلف را به آنها نمی‌هد؛ لذا ما از این نظارت ها و رسوایی متخلفین انگشت‌شمار حمایت می‌کنیم.

وی اظهار کرد: به علت تفاوت قوانین و تکثر واحدهای صنفی، این نظارت با آن شدتی که باید، اعمال نمی شود و همین عدم توازن در نظارت‌ها روی صنایع و صنوف غذایی باعث می‌شود برخی ‌واحدهای صنفی به حیاط خلوت متخلفین تبدیل شوند.

این فعال صنایع غذایی با اشاره به تولید خانگی و سنتی آبلیموها در سطح بازار افزود: قوانین کیفری جریم‌ های سنگینی برای برخورد با واحدهای صنعتی متخلف در نظر گرفته است؛ مثلا برندهای صنعتی که برخی از آنها ملی هستند و اکثرا دهها میلیارد ارزش دارند اگر یک روز با توقف مواجه شوند با خسارت‌های سنگینی روبرو می‌شوند. در حالی که می بینیم که با مطرح شدن برخی مسائل مانند پالم در لبنیات صنعتی، شاهد رشد قارچ‌گونه مغازه های تولید لبنیات سنتی با نظارت‌هایی نامتوازن نسبت به واحدهای مشابه صنعتی هستیم.

شریعتی گفت: امروز هم شاهد هستیم واحدهای صنفی مانند میوه فروشی ها به علت حاشیه سود بالا و نظارت حداقلی، آبلیمو و آبغوره‌های خانگی و غیر پاستوریزه ارائه می‌کنند.
22535

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 465498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۵
    28 0
    ما ترجيع ميديم خودمون اب ليمو به روش سنتى و جلوى چشم خودمان جلوى مغاز ها بگيريم تا اب ليمو شركت ها بخريم ديگه اعتمادتون از دست دادين
  • بی نام IR ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۵
    3 0
    خیلب وقته از این آبلیموهای صنعتی که با مواد اسیدی غیر مفید ساخته میشه استفاده نمیکنیم....لیمو طبیعی بهترین جایگزینه
  • هادی A1 ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۸
    0 0
    وقتی کارخانه ها از مواد شیمیایی موادنگه دارند شیمیای در تولید استفاده می نمایند که حتی باکترها ی وحشرات و انگل ها هم به ان نزدیک نمی گردند وعموال اصلی سر طان وبیماری های جدید می باشد استفاده می نمایند در رب حبوبات و مواد غذای بسته بندی وجود دارد فقط مردم باید از مواد غذای فله ای باز که می توانند از لبنیاتی ها و اجیل فروسی و عطاری ها و.... تهیه کنند اگر می خواهند از از این سموم در امان بمانندوسلام
  • بی نام A1 ۱۹:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
    0 0
    با سلام خدمت مسولین محتر م . مردم کشور منتظر برخورد با کوتاهی موسسه استاندارد هستند باسپاس