تسنیم نوشت:

شیر موجب تقویت قلب می‌شود؛ چاق کننده بدن است و برای فراموشی، مالیخولیا، افسردگی، وسواس، خفقان(تپش قلب) و زخم عفونی ریه مفید است. جوشاندن شیر در طب سنتی آدابی دارد که رعایت آن برای حفظ سلامتی مفید است و ضررهای احتمالی شیر کم می‌شود.

شیر غذایی کامل است، یعنی به تنهایی برای تغذیه و مرمت اعضاء بدن مناسب است و غذای سریع الهضم بوده و امروزه در درمان بسیاری از بیماری‌ها به کار برده می‌شود.

خوردن شیر با برنج به صورت شیر برنج یا فرنی برای طول عمر، زیبایی پوست مفید بوده همچنین خوردن شیر با گردو و خرما برای چاق کردن بدن و تقویت نیروی جنسی مفید است.

هرشیری مرکب از سه جوهر مختلف است: مائیت (آبی) و جبنیت (پنیری) و دسومت (چربی)که هر یک مزاج مخصوصی دارد. طبیعت مطلق شیر، گرم در اول و تر در دوم است.

شیر خوب قوام معتدل دارد، به رنگ سفید و صاف بوده و طعم شیرین دارد و بوی بد نیز ندهد. شیر حافظ رطوبات اصلی بدن است و برای فراموشی، مالیخولیا، افسردگی، وسواس، خفقان(تپش قلب) و زخم عفونی ریه مفید است.

شیر موجب تقویت قلب می‌شود همچنین شیر سبب لینت شکم، افزایش تولید منی و نیروی جنسی شده همچنین چاق کننده بدن است.

مصرف همزمان شیر و غذاهای ترش، شور یا گوشت، تخم مرغ، ماهی، ترب، پیاز و میوه‌های تازه و سبزی‌ و برخی حبوبات زیان آور است. مصرف غذا بعد از شیر و خوابیدن به دنبال آن سبب فاسد شدن شیر می‌شود.

شیر حیوانات تازه زا غلیظ تر و بالعکس حیواناتی که علف خشک و خوشبو می‌خورند و در بیابان‌ها می‌چرند و در یک محل ثابت نمی‌مانند، شیرشان رقیق‌تر و لطیف‌تر از شیر حیواناتی است که در یک محل ثابت، آن‌ها را بسته‌اند و یا در منزل از آن‌ها نگهداری شده و آذوقه می‌دهند، مخصوصا اگر علوفه حیوانات از کنجاله‌های دانه‌های روغنی و پنبه دانه باشد که در این صورت شیر حیوان بسیار غلیظ و پر از فضولات شده و تولید درد معده می‌کند.

از خوردن چنین شیری، مستعدان به بیماری قولنج باید بطور جدی پرهیز کنند. اشخاصی که در بدن لکه‌های سفید دارند و یا از خوردن شیر دچار سردرد می‌شوند و یا دچار تب شده و نیز کسانی که بر اثر خوردن شیر دچار حالت استفراغ می‌شوند، باید از خوردن این چنین شیر پرهیز کنند.

روش جوشاندن شیر به این نحو است که به اندازه یک چهارم شیر، آب شیرین اضافه شود سپس در حرارت ملایم بجوشانند تا آبی که افزوده شده تبخیر شود.

 

45503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 390995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شانلی IR ۱۵:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۸
    شیرهای موجود در بازار که همینطوریشم 70درصدش آب اضافه شده؛ حالا ماهم یک چهارم آب شیرین اضافه کنیم... چه شود
    • بی نام A1 ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۸
      71 9
      منظورش شیرهای فله و غیر پاستوریزه است نه شیرهای بسته بندی و کارخونه ای
    • حمید IR ۱۶:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۸
      45 6
      دکتر ، اونا پاستوریزه اند نیاز به جوشیدن ندارند
  • سازمخالف A1 ۲۰:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۸
    7 4
    اخه خدایی اینم شد خبر؟ هر چند وقت یه بار یه خبر مثلا علمی میذارید. مثلا میتونید بذارین : خواص خوردن هویج از منظر طب سنتی: باعث افزایش بینایی می شود
  • حسن A1 ۰۴:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۹
    8 11
    30 سال پیش شیر از سبد غذایی اکثر مردم اروپا حذف شده است.اما به واسطه سود آوری هنگفت آن مثل سیگار همچنان تبلیغات غلطی مبنی بر مفید بودن آن رواج دارد .شیر مورد اشاره اسلام با طبع گرم و مفید شیر شتر است نه شیر گاو و گوسفند . لطفا بیشتر تحقیق کنید .
  • مدیریت آموزش الکترونیک IR ۱۳:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۹
    9 3
    خیلی مفید بود من خیلی از این مطالب رو نمی دونستم
  • بی نام IR ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۹
    6 2
    کی گفته به شیر فله تو بازار آب اضافه نمیکنن ؟؟
  • بی نام IR ۱۹:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
    0 0
    بعضی نظر دهنندگان در اینجا بهتر است به سایتهای طب سنتی مراجعه کنن.