شرق نوشت:

ممنوعیت آثار سامی یوسف در صداوسیما، واکنش این خواننده ایرانی‌تبار را به‌دنبال داشت. اوایل هفته جاری خبری مبنی‌بر ممنوعیت آثار سامی یوسف، خواننده ایرانی‌تبار ساکن انگلستان، در سایت «روز نو» منتشر شد و پس از آن هم سایت‌های دیگر به درج این خبر پرداختند.

هرچند این موضوع هنوز از سوی صداوسیما تکذیب یا تأیید نشده است اما سامی یوسف نیز به‌دور از این شنیده‌ها نبوده و در متنی که در اختیار روزنامه «شرق» نیز قرار داده، آورده است: «من از شنیدن خبر ممنوع‌شدن انتشار آثارم در تلویزیون و رادیو رسمی دولتی جمهوری اسلامی ایران به‌دلیل کنسرت اخیری که در شهر ناصره فلسطین داشته‌ام، بسیار شگفت‌زده شدم. نمی‌دانستم که آوردن لبخند به چهره برادران و خواهران عزیز فلسطینی‌ام موجبات رنجش و دلخوری به وجود می‌آورد».

او همچنین در ادامه این متن برای فلسطین چنین اظهار امیدواری کرده است: «من عذرخواهی می‌کنم از طرف‌داران باارزشم در ایران که مدتی آثار من را نخواهند شنید اما موسیقی نفوذپذیر است و هرگز در مرزها محدود نمی‌شود، نه مورد استفاده برای اهداف سیاسی بلکه انعکاس آزادانه در سراسر فضا و زمان معنی می‌شود. به امید روزی که فلسطین را آزاد خواهیم دید».

موضوع ممنوعیت آثار سامی یوسف در صداوسیما از آنجا شکل گرفت که در تیرماه سال‌جاری کنسرتی را در سرزمین‌های اشغالی برگزار کرد. بیشترین جمعیت این شهر را اعراب تشکیل می‌دهند و سامی یوسف درحالی ششم جولای به دعوت شهردار ناصره، کنسرتی را به مناسبت ماه رمضان اجرا کرد که گفته می‌شود جمعیت زیادی از بین عرب‌های ساکن این شهر که بیش از ٦٠ درصد جمعیت آن را تشکیل می‌دهند، حضور داشتند.

او در این کنسرت چفیه‌ای منتسب به فلسطینیان نیز بر شانه‌های خود انداخته بود. سامی یوسف فرزند یک موسیقی‌دان ایرانی به نام بابک رادمنش است و قبل از مهاجرت به انگلستان با نام سیامک برنجان (رادمنش) شناخته می‌شد. سامی یوسف به زبان‌های انگلیسی، ترکی استانبولی، ترکی آذربایجانی، فارسی، اردو، مالایی و عربی ترانه‌هایی خوانده است. از او به‌تازگی ویدئوکلیپ «نخستین سرود بین ادیان» پخش شده که در اردن و فلسطین تصویربرداری شده است.
۵۷۲۴۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 440888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۵:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۷
    واقعا خجالت آوره اصلا هر کجا کنسرت بذاره به ما چه ربطی داره
    • رضا نعمتی IR ۰۶:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۷
      کسی که در اسرائیل کنسرت میزاره باید هم بایکوت بشه دیگه.یادمان باشد که ناصره از فلسطین است اما از معدود شهرهای فلسطین است که کاملا با اسرائیل متحد هستند و از طرف اسرائیل هم هیچ فشاری بر این شهر نیست.
  • بی نام IR ۰۶:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۷
    برو بابا.همچین میگه انگار چقدر طرفدار داره
  • مجید IR ۰۶:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۷
    41 10
    اینکه رفته کنسرت گزاشته و اونجا در مورد صلح خونده خوبه چه ایرادی داره....چرا برخی نمی خوان قدرت رسانه و موسیقی رو درک کنن...برای درک بهتر این موضوع بهتره به وضعیت جامعه کنونی ما و تاثیر موسیقی بر مردم ما یک نگاهی بندازید... اما یک نکته که به اینجا ربطی نداره اینه که با این وضعی که ما پیش گرفتیم و همینطور کنسرت کنسل می کنیم یا به بهانه های مختلف کنسرت رو در شهرها مختلف ممنوع می کنیم هیچ بعید نیست که خواننده های خودمون رو در آنتالیا/دبی/ارمنستان و جاهای دیگه ببینیم و تبلیغاتشون هم در ماهواره....واقعا ما به عواقب کارهامون فکر کردیم یا می خوایم کوکورانه برخورد کنیم...
  • بی نام A1 ۰۷:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۷
    23 14
    بابا الکی نمی خواد بزرگش کنی صدای معروف تر از این آدم ممنوع تو ایران این که انگشت کوچیکشون هم نیست اجنبی
  • بی نام A1 ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۷
    30 8
    مملکت ما همینه دیگه.خنده داره.
  • بی نام IR ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۷
    28 15
    من که اصلا از صداش خوشم نمی یاد همین مسوولانی که الان اونو ممنوع الصدا کردن یه زمانی زور می زدند که اونو به عنوان الگوی یه جوان مسلمون امروزی به ما القا کنند