رییس سازمان توسعه تجارت: محدودیت های صادراتی باید حذف شود

ولی‌الله افخمی‌راد، رییس سازمان توسعه تجارت اعتقاد دارد طبق سیاست‌های خروج از رکود و اصول منطقی علم اقتصادمحدودیت‌های صادراتی باید حذف شود.

رییس سازمان توسعه تجارت در دیدار با معاونان بازرگانی و مسئولان ثبت سفارش سازمان‌ صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، خط‌مشی سازمان توسعه تجارت را حذف محدویت‌ها و ممنوعیت‌ها از فرایندهای تجاری دانست و گفت: تمام هم و غم وزارت صنعت، معدن و تجارت بر تحقق این هدف قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین، «ولی‌الله افخمی‌راد»افزود: طبق سیاست‌های خروج از رکود و اصول منطقی علم اقتصاد، محدودیت‌های صادراتی باید حذف شود.

وی در خصوص عوارض صادراتی گفت: عوارض صادراتی تنها برای کالاهای خام در نظر گرفته شده است و پس از سه ماه از تاریخ تصویب، اجرایی می‌شود.

افخمی‌راد ادامه داد: حذف محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های صادراتی اولویت وزارت صنعت، معدن و تجارت است، اما یک شبه این کار محقق نمی‌شود و برای تحقق این امر به گذشت زمان احتیاج داریم.

وی با اشاره به بسته سیاستی دولت برای خروج غیرتورمی از رکود گفت: راه‌حل خروج از رکود از نظر دولت تحریک تقاضای خارجی و افزایش صادرات غیر نفتی است.

رییس سازمان توسعه تجارت در تشریح اقدامات دولت در این مسیر گفت: برای تحریک تقاضای خارجی باید بخش‌های تولید فعال شوند و آنچه که لازمه رفت‌وآمد و تعامل با کشورهای مختلف است، فراهم شود.

وی بر بهسازی راه‌های مواصلاتی و افزایش خطوط حمل‌ونقل دریایی، هوایی و ریلی اشاره کرد و گفت: بهبود راه‌ها و جاده‌ها در مبادی ورودی، افزایش کیفیت جاده‌ها برای تسهیل و افزایش سرعت حمل‌ونقل و اقداماتی از این قبیل از جمله برنامه‌‌های دولت برای تسهیل تجارت است.

افخمی‌راد در ادامه سخنانش با بیان اینکه نباید بر واردات مانع غیرتعرفه‌ای گذاشت، تاکید کرد: واردات زمینه‌ای برای صادرات بیشتر است و از واردات می‌توان در مسیر پردازش کالا و ایجاد ارزش افزوده بیشتر استفاده کرد.

وی خواستار کنترل بیشتر بر واردات و صادرات در مناطق مرزی شد و گفت: سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها می‌توانند با ارائه آمار صحیح و دقیق در این زمینه نقش موثری ایفا کنند.

22139

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 369861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
    1 0
    محدودیتها وارداتی چطور؟ یعنی خیلی چیزا به ایران درن هایت وارد میشه ولی تا به دست مصرف کننده برسه چندبرابر میشه