ایسنا نوشت:

یک فیزیوتراپ، توالت ایرانی و نشستن روی زمین را دو عامل موثر در شیوع آرتروز زانو در کشورهای شرقی عنوان کرد.

دکتر محمدباقر شمسی با اشاره به شیوع آرتروز زانو در کشورهای شرقی، علت این مساله را استفاده از توالت ایرانی و نشستن روی زمین در این کشورها عنوان کرد.

وی با اشاره به شیوع بیشتر این بیماری در زنان اظهار کرد: بطور معمول علائم آرتروز زانو از سن 50 سالگی به بعد خود را نشان می‌دهد.

شمسی، آرتروز زانو را بیماری تخریب غضروف مفصل عنوان کرد و افزود: غضروف مفصل نقش توزیع‌کننده نیرو داشته و فشار بر سطح مفصل را در هنگام انجام فعالیت‌های مختلف کم می‌کند و قطعا با از بین رفتن آن فشار بسیاری به استخوان‌های زانو وارد شده و این امر موجب احساس درد و مشکل در ناحیه زانو می‌شود.

وی تخریب غضروف مفصل زانو را روندی طبیعی دانست و عنوان کرد: این مسئله روندی طبیعی است که در همه افراد حادث می‌شود، اما با انجام برخی اعمال و رعایت برخی نکات می‌توان این روند را به تاخیر انداخت یا موجب کند شدن آن شد.

این دکترای تخصصی فیزیوتراپی معتقد است: انجام ورزش‌های ملایم بطوری که فشار ملایمی به غضروف زانو وارد شود، یکی از نکاتی است که می‌تواند به تاخیر در بروز آرتروز زانو کمک کند.

وی اظهار کرد: انجام حرکات ورزشی ملایم موجب نفوذ مایع مفصلی به داخل غضروف و بهبود تغذیه غضروف و تقویت آن می‌شود که این امر عامل موثری در تاخیر روند تخریب غضروف به شمار می‌رود.

این فیزیوتراپ تاکید کرد: به طور حتم افرادی که در طول زندگی خود همواره انجام حرکات ورزشی مناسب را به طور منظم و روزانه در برنامه خود داشته‌اند، در طول عمر حتی 100 ساله خود هرگز مبتلا به آرتروز زانو نخواهند شد.

شمسی همچنین مصرف آب زیاد، پیشگیری از خم‌شدن و فشار بر روی مفصل زانو، استفاده از مبل و صندلی و انجام پیاده‌روی را از جمله راهکارهای موثر دیگر در تاخیر در بروز آرتروز زانو عنوان کرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اساس درمان در آتروز زانو را کاهش فشار بر زانو و انجام حرکات فیزیوتراپی عنوان کرد و افزود: افرادی که اضافه وزن دارند، جهت کاهش فشار بر زانو باید وزن خود را کاهش دهند. همچنین استفاده از مبل و صندلی و نیز توالت فرنگی در بیماران مبتلا به آرتروز زانو باید بطور جدی رعایت شود.

وی افزود: همچنین این بیماران باید در جهت تقویت عضلات اطراف مفصل زانوی خود، انجام حرکات فیزیوتراپی را در برنامه خود داشته باشند.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 418103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۳:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    27 25
    عاشقشم توالت ایرانی را نمیدانید که چه زجری آدم میکشه وقتی میره فرنگستان اونوقتس که قدر آفتابه و مستراح دستتون میاد. واقعا اسمش مبنی بر محل استراحت برازنده است.
  • بی نام IR ۰۳:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    3 1
    توال وطنی هم باعث زانو درد میشن هم الودگی فضاخود توالت حالا شما 10 تا فن بذار.
  • ماووزه A1 ۰۴:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    6 1
    البته این توالت " ایرانی " نیست بلکه در اصل " مستراح مغولی " است که چاله ای گنده و روی آن می نشستند و بعد از اتمام کار، رویش خاک میریختند
  • بی نام IR ۰۴:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    8 5
    باچنددقیقه کوتاه نشستن روی مستراح چیزی نمیشه.. بیشترمربوط به دغدغه فکری وبدبختی که داریم میشینیم رومستراح یه ربع فکرمیکنیم بعدبه کل بدن فشارمیادمثل زانو
  • بی نام A1 ۰۴:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    8 1
    قابل توجه همه.... این توالتی که به غلط به توالت ایرانی معروف شده در واقع توالت مغولیه و توالت فرنگی در واقع توالت ایرانیه...آثارش تو تخت جمشید هست.. ایرانیا اونزمانها هم به سلامت خودشون اهمیت میدادن. به همین دلیل سکو هایی میساختن و روی اون باری قضای حاجت مینشستن. اما مغولها به خاطر عادت بیابانگردی توی زمین چاله میکندن و قضای حاجت میکردن...چرا ما فکر میکنیم هرچی بد و مضره ساخت ایرانه؟؟؟ یه کم تاریخ بخونین و ایرانی اصیل فکر کنیم....
  • آبادان GB ۰۵:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    9 1
    درتمام كشورهاي اسلامي خصوصا مكه عربستان ازتوالت فرنگي استفاده ميشودمخصوصاامارات عربي ازسيستم خودشور اتوماتيك كه هم ميشورد وهم خشك ميكند هم تميزاسكراپ ميكندامادرمملكت ماهنوزازروش صفر ده بر يك قديمي استفاده ميكنند.
  • بی نام IR ۰۵:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    2 1
    پس چرا هتل که میریم اتاقای مجهز به نوع ایرانی همیشه پره؟ ی علتش اینه که نوع فرنگی "تماسی" هست و اکثر مردم هم وسواس دارن
  • بنده خدا A1 ۰۵:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    6 2
    اين نوع توالت ها در اصل مغولي است و گرنه قبل از حمله مغول توالت در ايران شبيه همين توالت هاي فرنگي بوده و مغولها بر روي زمين حفره اي ايجاد مي كردند كه اين موضوع با گذشت زمان تبديل به توالت امروزي شده است.