آخرین قیمت گوشت، لبنیات و حبوبات در تهران / در یک سال گذشته کدام یک گران شدند؟

به گزارش بانک مرکزی از متوسط قیمت خرده فروشی برخی مواد خوراکی در تهران، نرخ 7 قلم کالا نسبت به هفته قبل از آن افزایش و قیمت تنها یک گروه کالا کاهش یافته است؛ البته نرخ سه گروه دیگر نیز ثابت ماند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نرخ لبنیات 0.1 درصد، تخم مرغ 9.4 درصد، حبوب 2 درصد، میوه های تازه 4.8 درصد، سبزی های تازه پنج درصد، گوشت قرمز 0.3 درصد و گوشت مرغ چهار درصد نسبت به هفته قبل افزایش اما قیمت برنج 0.3 درصد کاهش داشته است در همین حال نرخ قند و شکر، چای و روغن نباتی نیز تغییری نداشته است.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت پنیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 0.4 درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود. قیمت تخم مرغ معادل 9.4 درصد افزایش یافت و شانه ای 93 هزار تا 110 هزار ریال فروش می رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک معادل 0.5 درصد کاهش اما قیمت برنج داخله درجه دو 0.1 درصد افزایش داشت. بهای برنج وارداتی غیرتایلندی بدون تغییر بود. در گروه حبوب، قیمت لوبیاچیتی معادل 0.4 درصد و لوبیا قرمز 0.2 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.8 درصد تا 3.8 درصد افزایش یافت.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری هندوانه عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد. میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبز ی تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه قیمت هندوانه معادل 101.9 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.2 درصد تا 9.8 درصد کاهش داشت.

در گروه سبزی های تازه قیمت سبزی های برگی معادل 0.5 درصد و پیاز 0.2 درصد کاهش اما بهای سایر اقلام این گروه بین 1.5 درصد تا 14.3 درصد افزایش یافت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش، قیمت گوشت گوسفند معادل 0.4 درصد، گوشت تازه گاو و گوساله 0.2 درصد و گوشت مرغ 4درصد افزایش داشت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته بهای قند، شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.

تغییرات یک ساله

بانک مرکزی همچنین اعلام کرد، نرخ لبنیات 6.8 درصد، تخم مرغ 14.4 درصد؛ برنج 4.7درصد، حبوب 26.3 درصد، گوشت قرمز 6.8 درصد، گوشت مرغ 6.9 درصد ، قند و شکر 10.3 درصد و روغن نباتی در یک سال منتهی به 29 آبان ماه امسال افزایش یافت اما نرخ میوه های تازه 0.4 درصد، سبزی های تازه 14.7درصد و چای 1.5 درصد کاهش داشته است.

 

 

22339

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 482405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =