۰ نفر
۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۴

نسیم آنلاین نوشت:

جمشید مغازه‌ای، دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت ، شیرینی و شکلات گفت: بازار تولیدکنندگان محصولی مانند آدامس به دلیل قاچاق بی رویه این کالا راکد شده است. آدامس بدون هیچ نظارتی و به صورت بی رویه به شکل قاچاق وارد کشور می‌شود و رقم آن نیز بسیار بالا و حدود 1700 میلیارد تومان است.

وی تأکید کرد: این کالا به صورت قاچاق چمدانی وارد کشور نمی‌شود بلکه ورودش به بازار داخلی با کامیون و تریلی و توسط کارتل‌های بزرگی صورت می‌گیرد که وارد جزئیاتش نمی‌شوم. در مورد اظهارنامه‌هایی هم که در گمرک می‌کنند کم اظهاری می‌شود.

دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت ، شیرینی و شکلات ادامه داد: قیمت آدامس‌های قاچاقی بسیار ارزان است و با قیمت واقعی آن تفاوت دارد، طبیعتا با این قیمت‌ها سلامت آن نیز مورد اطمینان نیست و بسیاری از این آدامس‌ها معیوب و ناسالم خواهند بود.

وی نقدینگی و سرمایه در گردش و رکود بازار را از معضلات اصلی صنعت تولید بیسکوئیت و شکلات دانست و گفت: یکی دیگر از مشکلات عمده ما نیز تأمین مواد اولیه بود که امیدواریم با رفع تحریم‌ها این معضل حل شود، و این موضوع نیز بتواند باعث بالاتر رفتن کیفیت کالاها شود.

مغازه‌ای عنوان کرد: بعد از لغو تحریم‌ها آن چیزی که از دولت توقع می‌رود این است که جلوی واردات بی رویه محصولات نهایی را بگیرد زیرا قرار نیست دروازه ها که باز می‌شود کنترلی نیز بر روی واردات نباشد و نظارت نداشتن بر روی این موضوع یک تهدید برای کل صنایع است.

وی افزود: مسلما هیچ کشوری دوست ندارد مواد خام به دیگر کشورها صادر کند، به طور مثال در رابطه با صنعت شکلات و بیسکوئیت کشورهای خارجی تمایل دارند تا محصول نهایی را به کشور ما بفرستند این دولت است که باید در این زمینه دقت لازم و کنترل کافی را داشته باشد.

وی گفت: دولت ابزارهایی از جمله بازی با تعرفه و مسائل دیگر در دست دارد که به کمک آن‌ها می تواند تجارت را در حمایت از صنعت کنترل کند.

رئیس اتحادیه صنعت شکلات و شیرینی تصریح کرد: ما به اندازه کافی تولید انبوه و صادرات کافی برای محصولات خود داریم، محصولاتمان هم قابل رقابت با محصولات دیگر کشورها است، بنابراین نیازی به ورود محصولات خارجی به داخل کشور نیست، بلکه اگر قرار است که وارداتی هم صورت بگیرد باید در جهت تأمین مواد اولیه باشد.

وی اضافه داشت: در ده سال گذشته صنعت شکلات و بیسکوئیت رشد بسیار زیادی از جهت کیفیت، ماندگاری و بسته بندی داشته و صادراتش نیز روند بسیار مطلوبی را طی می‌کند به طوری که محصولاتمان به 60 کشور دنیا صادر می‌شود.

مغازه‌ای در پایان خاطرنشان کرد: حتی تولیدات داخلی به کشورهایی مانند روسیه، اروپا و امریکا نیز صادر می‌شود.
22539

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 443100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۴
    0 3
    کشور ما را ترکیه استعمار کرده همه جا پر است از کالاهای ترکیه ای
  • مشکل A1 ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۵
    2 0
    جنسی را وارد می‌کنم، اما برای فروش آن قوی نبودم به یکی از همسن‌سالان خود که بیکار بود، و یک پراید داشت گفتم بیاید همین جنس را از من بخرد و کار پخش را شروع کند... او در زیرپله‌ی انبار خانه‌شان یک انباری زد و با همان پراید می‌آمد از من جنس می‌خرید... من با کلی مطالعه و کار بسیار الآن بعد از ۱۰ سال اوضاع‌ام زیاد تفاوتی نکرده... با وجود آنکه سرمایه زیادی به کار آوردم... سرمایه‌ای که بهتر بود سپرده‌گزاری می‌کردم راحت ... با توجه به اینکه اون دوستم نه شرکتی ثبت کرد و نه هزینه‌های قانونی از این دست انجام داد هم اکنون حداقل ۳ خودرو خودش دارد ... ماشین خودش به بهترین ماشین تغییر پیدا کرده و هنوز هم شرکت ندارد...