مهر نوشت:

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، صبح امروز در حاشیه بازدید از آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۴ این دانشگاه در واحد علوم و تحقیقات، از رقابت ۵۶۰ هزار داوطلب در ۷ گروه آزمایشی خبر داد.

دکتر حمید میرزاده گفت: این آزمون در ۶ نوبت طی روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه در ۳۱ استان کشور برگزار می شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی، از وجوه خاص برگزاری این آزمون را بومی گزینی دانست و این موضوع را اقدامی موثر در جهت افزایش آرامش خانواده ها و دارای آثار اجتماعی مثبت دانست.

وی افزود: در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۴، ۴۴ درصد شرکت کنندگان را بانوان و ۵۶ درصد را آقایان تشکیل می دهند.همچنین جوان ترین داوطلب شرکت کننده در این آزمون، فردی ۱۷ ساله و مسن ترین داوطلب، فردی ۸۰ ساله است.

میرزاده با بیان اینکه ظرفیت پذیرش در آزمون سال ۹۴ کمتر از سال گذشته نیست، گفت: نتایج این آزمون در نیمه دوم شهریور ماه سال جاری اعلام می شود و در تمامی رشته محل هایی که دارای کارشناسی ارشد هستند، آزمون مذکور برگزار شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با اشاره به بحث کیفی سازی در آموزش، گفت: خوشبختانه میانگین پذیرش به استاندارد آموزشی نزدیک شده است و یکنواختی پذیرش در سراسر استان ها توزیع شده به طوری که در همه استانها امکان ادامه تحصیل برای علاقمندان فراهم شده است.

وی خاطر نشان کرد: توزیع مناسب آموزش باعث افزایش تقاضا شده است و از آنجایی که خدمات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی به اکثر شهرها رفته، شاهد توزیع بهتر آموزش و افزایش علاقمندی به تحصیلات تکمیلی هستیم.

دکتر میرزاده گفت: بیشترین شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۴ در رشته حقوق با ۷۰ هزار متقاضی و سپس مدیریت و حسابداری است.

وی از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد این دانشگاه در نهایت دقت و صحت خبر داد.

وی همچنین از اعلام نتایج نهایی دکتری با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در نیمه دوم شهریور ماه و اعلام نتایج دکتری پژوهش محور در اواخر خرداد ماه سال جاری خبر داد.

دکتر مجتبی علوی فاضل، معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اشاره به اینکه میانگین سنی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد امسال ۲۲ سال است، گفت: این عدد نشان دهنده آن است که دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی موفق عمل کرده و سطح تحصیلات عالی در بین جوانان کشور افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه آزمون مذکور در ۱۲۵ مجموعه امتحانی و در ۶ نوبت برگزار می شود، گفت: در هر نوبت بین ۸۰ تا ۱۰۰ هزار داوطلب شرکت کننده در ۷ گروه آزمایشی علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، دامپزشکی و هنر با یکدیگر به رقابت می پردازند.

علوی فاضل، جوان ترین داوطلب را فردی ۱۷ ساله از شهر تبریز و متقاضی رشته تربیت بدنی و مسن ترین داوطلب را فردی ۸۰ ساله از همدان و متقاضی رشته روانشناسی معرفی کرد.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: حدود ۶۳ هزار نفر از داوطلبان از خانواده معظم شهدا، ایثارگران، بسیجیان فعال، آزادگان، شاهد و رزمندگان هستند.

وی با بیان اینکه هیچ محدویت سنی، جنسی و منطقه ای در پذیرش داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد نداریم، گفت: تنها ملاک انتخاب، نمره کسب شده است و هر داوطلب دارای ۱۰۰ انتخاب بوده که این موضوع نشان دهنده آن است که در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل یک تقاضای اجتماعی و ما آموزش را وظیفه دانشگاه می دانیم.

۴۷۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 420533

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • دلواپس IR ۰۷:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۷
    8 1
    63000نفر با سهمیه...؟؟؟ چرا آخه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام A1 ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۷
    2 7
    همه قبولن.
    • m IR ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۷
      6 0
      حداقل سه تا از دوستای نزدیک خودم پارسال قبول نشدن درسته کنکورش از سراسری ساده تره ولی دیگه هر کسی قبول نمیشه کمی باید خواند تا قبول شد
  • آرش A1 ۰۸:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۷
    8 0
    سیر تاریخ به ما میگه یک وقتی هرکسی سیکل داشت میتونست شغل پیدا کنه.اگر دیپلم داشت که ریاست میکرد و به لیسانس که میرسید دیگه صاحب همه چی بود.حالا دیگه حداقل معیار سواد شده لیسانس و این روزها بسیاری به دنبال فوق لیسانس و تحصیلات تکمیلی هستند به امید یافتن شغل و درآمد مناسبتری که ندارند.مهارتهای جانبی و تخصصی هم درسطح بسیار پائین بدلیل بیکاربودن اما توقعات بسیاربالا.آنچه که اتفاق افتاد ارتقای سطح تحصیلات آکادمیک و پاسخ چند ده برابری به نیاز جمعیت انبوه دهه های 50 و 60 وتا حدی 70 به داشتن تحصیلات عالیه به شکل گسترده بدون درنظر گرفتن نیازهای واقعی جامعه و ایجادبسترهای شغلی متناسب. راستی یادش بخیر یک وقتی انتخاب هفتم دانشگاه آزاد خودش یک موفقیت بود
  • لیلا EU ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
    4 1
    اتفاقا الان برعکس شده. مدرک داشته باشی کار نمیدن. الان دیپلما راحت کار بهشون میدن. مدرک بالا بردن فقط الافی و وقت تلف کردنه. الان خودمو میگم. سال قبل قبول شدم اما فکر کردم برم که آخرش چی؟وسلام.