۰ نفر
۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۵:۴۳
چرا پولدار نیستیم؟

اقتصادنیوزنوشت:ثروتمندان به خوبی می‌دانند که پول و سرمایه آنها ماهیت گردشی دارد. بنابراین آنها شیفته یک روش سرمایه‌گذاری نمی‌شوند.

شاید شما هم جزو آن دسته از افرادی باشید که سودای غلتیدن در پول را دارید، اما باید بدانید که این رویا مادامی که با پول‌تان گام‌های هوشمندانه‌ای برندارید، محقق نخواهد شد.؛ پس نخست باید بدانید که ثروتمندان چه چیزی راجع به پول می‌دانند که شما نمی‌دانید.

بنابر اعلام موسسه Capgemini و موسسه مدیریت ثروت RBC، در سال 2013 میلادی، تعداد افراد میلیاردر جهان (دارندگان ثروت خالص بالغ بر یک میلیون دلار)، به یک میلیون و 760 هزار نفر افزایش یافت. آیا تابه‌حال به این فکر کرده‌اید که ثروتمندان جهان چه چیزی راجع به پول می‌دانند که شما نمی‌دانید؟ حقیقت این است که آنها نه‌تنها خیلی چیزها راجع به پول می‌دانند، بلکه با مدیران مالی معتمد و مشاوران بسیاری کار می‌کنند که به آنها در مدیریت سرمایه‌هایشان کمک می‌کنند.

شاید شما هم جزو آن دسته از افرادی باشید که سودای غلتیدن در پول را دارید، اما باید بدانید که این رویا مادامی که با پولتان گام‌های هوشمندانه‌ای برندارید، محقق نخواهد شد. در این راه، بسیاری از مشاوران مالی همیشه آماده کمک کردن به شما هستند. در این گزارش، به نقل از پایگاه اینترنتی چیت‌شیت، به چهار ماده‌اولیه لازم برای تولید ثروت، ثروتمند ماندن و به ارث گذاشتن ثروت برای چندین نسل، اشاره می‌کنیم.

ثروتمندان به‌طور دایم به دنبال استراتژی‌های جایگزین مدیریت پولی هستند
افراد ثروتمند، اطلاعات جدیدی از شیوه‌های کمتر شناخته شده برای رشد پولشان دارند. آنها وقتی سرمایه‌گذاری می‌کنند، به دنبال شیوه‌های جایگزینی هستند که بهترین کارایی را برای آنها دارد. یکی از این شیوه‌ها، بیمه عمر خصوصی است. 

«دیوید باکوالد»، مدیرعامل و شریک گروه مشاوره‌ای اطلس می‌گوید: در شرایط امروز که مالیات‌ها رو به افزایش است، یکی از محبوب‌ترین شیوه‌ها برای رشد و حفظ ثروت در بین ثروتمندان، استفاده تلفیقی از برخی سرمایه‌گذاری‌های خصوصی نظیر بیمه عمر و مقرری است که سود آن‌گونه سرمایه‌گذاری‌ها اغلب به صدها تا هزاران و حتی میلیون‌ها دلار می‌رسد. همچنین، صرفه‌جویی مالیاتی اینگونه سرمایه گذاری‌ها، طی چندسال به اصل سرمایه افزوده می‌شود.

ثروتمندان، اهمیت تنوع سرمایه‌گذاری را به‌خوبی می‌دانند
ثروتمندان، سعی می‌کنند از گسترش سرمایه‌های خود مطمئن شوند. آنها روی یک سرمایه‌گذاری تمرکز نمی‌کنند. این مساله به آنها اطمینان می‌دهد که اگر یکی از سرمایه‌گذاری‌های آنها با شکست مواجه شد، سرمایه گذاری‌های دیگر به‌عنوان یک سنگر امن عمل کنند. «جوزف دبلیو.مالکا»، مدیر مالی و وکیل رسمی می‌گوید: ثروتمندان به خوبی می‌دانند که پول و سرمایه آنها ماهیت گردشی دارد. بنابراین آنها شیفته یک روش سرمایه‌گذاری نمی‌شوند و تمام پولهای خود را یکجا سرمایه‌گذاری نمی‌کنند. آنها همچنین خوب می‌دانند که چگونه احساسات خود را از سرمایه‌گذاری دور کنند.

ثروتمندان خوب می‌دانند چگونه از پول خود مراقبت کنند
شاید از شنیدن این مساله تعجب کنید که ثروتمندان درباره پولشان بسیار هوشمندانه عمل می‌کنند و به‌جای یافتن راه‌های خرج کردن بی‌ملاحظه پولشان، به دنبال یافتن راه‌هایی برای افزایش پس‌اندازشان هستند. گرچه افراد زیادی هستند که طوری پول خرج می‌کنند که انگار فقط تا فردا زنده هستند، اما برخی نیز هستند که خوب می‌دانند پولشان چه کارآیی دارد و چه‌اندازه باید پس‌انداز کنند. در این بین می‌توان به بسیاری از ثروتمندان مشهوری مانند «دانیل نوریس» بازیکن تیم بیس‌بال Blue Jays و «وارن بافت» میلیاردر مشهور اشاره کرد که اولی به‌جای زندگی در یک خانه لوکس، در یک ون زندگی می‌کند و دومی نیز خانه‌ای محقرانه خریداری کرده و در آن زندگی می‌کند. «لاری ایتکین»، مشاور مالی گروه سرمایه‌گذاری Coastwise می‌گوید: زندگی با قناعت، بهترین نصیحت تاریخ است. اگر می‌خواهید با قرض و وام زندگی خود را سرو سامان دهید، تا آخر عمرتان بدهکار خواهید ماند. 

ثروتمندان برای پول خود برنامه دارند
چیزی که مهم است، این است آرزوی ثروتمند شدن به تنهایی کافی نیست؛ بلکه باید برای رسیدن به اهداف و برنامه‌های مالی خود برنامه داشته باشید. باید مشخص کنید که می‌خواهید پولتان برای شما چکار کند؟ «مارتین هارلبرت»، مشاور رسمی سرمایه گذاری و بانی موسسه مدیریت ثروت «تی‌ام» می‌گوید: نخستین کاری که برای افراد ثروتمند می‌کنم این است که کشف کنم که می‌خواهند پولشان برای خود و خانواده‌شان چکار کند. فرقی نمی‌کند که آنها به دنبال یک میلیون یا 100 میلیون دلار باشند، بلکه همه چیز از یک سوال ساده شروع می‌شود. بنابراین اگر نتوانیم به مشتریان خود کمک کنیم تا به اهداف مالی خود دست یابند، حتی بهترین استراتژی‌ها نیز بی ارزش و بلا استفاده خواهند بود. آنچه که ما اغلب کشف می‌کنیم، فقط درباره پول نیست بلکه درباره سایر تاثیرات پول بر مردم است که باعث می‌شود تا به پول تا این اندازه اهمیت دهند.

بنابراین، اگر می‌خواهید ثروتمند شوید، حتی نباید تا فردا هم صبر کنید، بلکه کوچکترین قدمی هم که امروز بردارید، باعث پس‌انداز پول شما می‌شود حتی اگر روزی پنج دلار باشد؛ اما «قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود»؛ روزی از خواب برمیخیزید و مشاهده می‌کنید که باید هرآنچه که کاشته‌اید را درو کنید و آنوقت می‌بینید که چه سرمایه عظیمی را در اختیار دارید.

 

3535

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 451829

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیر A1 ۰۶:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    29 3
    چون بی پول هستیم
  • بازنشسته از تهران IR ۰۶:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    35 4
    من باز نشسته هستم .کل ماحصل پس انداز 30 ساله عمرم شد 100 میلیون تومان .دختر دم بخت وپس دانشجو .هر چه فکر کردم دیدم دیگه جون ندارم .به توصیه دوستان پولم رو گذاشتم بانک 22 درصد سود گرفتم .واسه تامین مخارج .با ویقه سپرده وام 32 در صد گرفتم .الان اقساط وام من 2500000 تومانه تا 5 سال ثابته .ولی با کاهش سود بانکی امسال 2 میلیون ضرر پول منه . بغیر کاهش ارزش تورمی ان اگه همینطور سال دیگه هم 2 درصد کم بشه مجبورم که تحمل کنم .یعنی سال دوم 2 میلیون دیگه .طی 5 سال اگربا همین روند جلو بره ضرر من می شه 10 میلیون .100 تا گذاشتم .80 تا گرفتم . 120 تا 2.5 پس دادم .10 تا سود نگرفتم .ارزش پولم هم شده 50 تا . از این دگتر متخصص ر واز من احمق تر پیدا میشه تو رو به خدا منتشر کن تا ببینم نظر همشهری ام چیه
    • بی نام A1 ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
      0 1
      اگر وامی که با سود 32 درصد گرفته اید درست سرمایه گذاری کرده باشید شاید بتونه ضرری که میفرمایید را جبران کنه. درسته که ملک چند سالی است در رکوده ولی قطعا با تورم رشد خواهد داشت . امیدوارم موفق باشید.
    • بی نام IR ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
      0 0
      خب شما روی سپرده 22 درصد وام 32 درصد گرفتی انتظار داشتی چه اتفاقی بیفته؟ سرمایه ات زیاد بشه؟ اگه 2 درصد هم کم نمی شد که باز شما ضرر کرده بودی.
  • سارا A1 ۰۶:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    42 1
    سیاستهای اقتصادی دولت بر سرمایه ی مردم و رفاه شون تاثیر زیادی میذاره.و تا زمانی که این سیاستها روی اصول نباشه ،بدون رانت و دزدی و از راه درست نمیشه ثروتمند شد.
    • بی نام A1 ۱۰:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
      0 0
      احسنت.واقعا نظرات مردم عین حقیقته و اونها بهتر همه چیز رو میدونند تا یک مقاله
  • باز نشسته از تهران IR ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    0 0
    عذر می خواهم 60 تا 2.5 میلیون اشتباه تایپی شد..خبر انلاین سپاس گذارم .
  • بی نام IR ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    0 0
    وقتی در هر دولتی در ایران یک عده وابسته به قدرت بی دلیل و با رانت و جابجایی پولهای مردم از بانک در موقعی که اطلاع داده شده میلیاردر می شوند دیگر مردم نمی توانند پولدار بشوند پول مردم را یکسال بلوکه می کنید و وام می دهید به کسی که می داند مثلا قراراست چای گران شود چای می خرد و می فروشد و قرضش را هم نمی پردازد کسی هم دستگیر نمی شود ولی مردم پولشان خیلی کم می شود زیرا اگر سر یک سال برندارند 3 ملیون کم میکنند و چیزی که به دست نیاورده از دست هم میدهد این بازی تاکی ادامه دارد ؟؟؟35 سال کم وقتی است که مردم به حکومت دادند تازه دستور آمده اگر 100 نفر در کاری شراکت کرده اند همه را باهم دستگیر نکنید یک موقع می ترسند؟؟؟
  • همين IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    0 0
    پولدار نيستيم چون پارتي نداريم كار خوب پيدا كنيم پول دار نيستيم چون قراره بعضي ها پول دار بشن بقيه هم كارمند و كارگر اونا اون وقت كه همه پول دار بشن كي پس كار كنه پول دار نيستيم چون ايني كه هست ميخواي بخواه نميخواي نخواه همين و بس
  • مهدی IR ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    0 0
    این روشها تو ایران جواب نمیده
  • حسین A1 ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    0 0
    چون اختلاس زیاده چون ربا خوری زیاد شده چون بیکاریییم چون یه عده خاص هستن که ثروتمند میشن نه من کارشناس مدیریت دولتی با 2بیکاری پس از فراغت تحصیل
  • مدیر A1 ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    0 0
    خرید وفروش ملک وزمین سود آوری بهتری داره
  • بیزار از بانک مرکزی IR ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    0 0
    این قوانین مال کشوری هست که تورمش نزدیک به صفره و دخل و خرجشون یکیه