۰ نفر
۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۳:۳۱

مهر نوشت:

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به لایحه کاهش ساعت کاری بانوان گفت: برای تضمین امنیت شغلی زنان، باید حمایت های لازم از کارفرمایان صورت گیرد.

شهیندخت مولاوردی درباره لایحه کاهش ساعت کار بانوان که قرار است هفته آینده در صحن مجلس بررسی شود، گفت: عنوان این لایحه کاهش ساعات کاری زنان دارای شرایط خاص است و در دولت قبل مطرح شده بود و ما نیز به دلیل اینکه موافق آن بودیم، پیگیری کردیم.

وی افزود: براساس این لایحه زنان دارای کودک زیر ۷ سال معلول و یا زنانی که همسر صعب العلاج دارند می توانند از ۳۶ ساعت کار هفتگی به جای ۴۴ ساعت با حقوق و مزایا برخوردار شوند. البته پیشنهاد ما در دولت جدید این بود که این امر تنها شامل زنان شاغل نباشد و مردان شاغل نیز که همسر معلول یا بیمار صعب العلاج دارند بتوانند از این موقعیت استفاده کنند و نقش پدری خود را در خانواده داشته باشند.

مولاوردی گفت: این طرح در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شده و منتظر طرح در صحن علنی مجلس هستیم که تاکنون به عقب افتاده است.

وی درباره حاشیه ناامنی که چنین طرح هایی برای اشتغال زنان ایجاد می کنند، گفت: ما این موضوع را بارها مطرح کرده ایم که باید حمایت ها جامع و همه جانبه باشد و ضمن آنکه تسهیلاتی برای زنان فراهم می شود امنیت شغلی آنها نیز تضمین شود.

مولاوردی در پاسخ به این سئوال که چگونه می توان امنیت شغلی را تضمین کرد، اظهار داشت: خانم ها نباید در شرایطی قرار گیرند که بعد از استفاده از این قوانین برای بازگشت به محل کار دچار مشکل شوند، باید این موضوعات به ویژه در بخش خصوصی که هزینه بر است نهادینه شود چراکه آنها با چنین قوانینی ترجیح می دهند از کارمندان مرد استفاده کنند.

معاون رئیس جمهوری گفت: بر این اساس باید حمایت های لازم از کارفرمایان صورت گیرد، نگاه یک جانبه قطعا پاسخگو نخواهد بود.

وی در این باره که آیا می توان در لوایح یا قوانین اجباری برای کارفرماها در چنین شرایطی در نظر گرفت، گفت: شرایط مالی دولت به ویژه در دو سال گذشته اصلا مناسب نبوده و این موضوعات در اولویت دولت نبوده است، اما تلاش می کنیم در لوایح جدید، حمایت کنیم.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 442606

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناشناس A1 ۰۴:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۲
    3 0
    تکلیف آن تعداد از خانم هایی که خود دارای بیماری خاص و صعب العلاج هستند چه میشود آیا وقت ان نشده است که مجلس و دولت حمایت جدی از کارمندان شاغل که بیماری صعب العلاج دارند صورت گیرد؟
  • آزاده A1 ۰۴:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۳
    11 0
    سلام خیلی جالبه قبلا میگفتن مادران دارای فرزند زیر هفت سال ولی الان شده مادران دارای فرزند معلول زیر هفت سال خدا نصیب کسی نکنه ولی مادری که فرزند معلول داره زیر 7سال یا بالای 7سال فرقی نداره و باید کلا ساعت کاریش کم بشه. باید مادران دارای فرزند معلول و مادران دارای فرزند زیر 7سال مشمول این قانون بشن
  • بی نام IR ۱۰:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۰
    4 0
    واقعا شرم اور ه هردفعه یک گروه از واجین شرایط دو حذف میکنید مسخره ها میدونید چند ساله ما منتظریم
  • بی نام A1 ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۹
    2 0
    اي خدا پس كي تصويب ميشه ؟؟؟ بخدا تو كلان شهر هايي مثل تنهران كه ساعت برگشت مخصوصا تو روزهاي كوتاه پاييز و زمستون خيلي ترافيك زياده واقعا به همچين مساعدتي نيازه
  • بی نام IR ۰۵:۳۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    0 0
    فقط حرف حرف حرف تا تصویبش کنن بچه های ما بزرگ شدند و ما هم پیر و شکسته ... تازه رییس روسا هم زیر بار نمیرن . با وجود مصوبه هیئت وزیران برای تعطیلی مادران دارای شرایط در روز پنجشنبه تازه با حفظ ساعت کاری در شهرستانها تازه آقایان به فکر بررسی آن در شورا افتادند لااقل تهرانیها وضع بهتری دارند خدا هدایتشون کنه...
  • زهرا IR ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    0 0
    من کارمن بانکم روزی حداقل 9 ساعت کار سخت دارم تقریبا جنازه ام برای بچه ام میره خونه اونوقت تازه اول بدبختیهامه خونه داری بچه داری شوهر داری خدا پدرشونو بیامرزه فقط امیدوارم بانکها هم بپذیرن اما ی سوال دارم از اون آقایون همکارم ک ب این لایحه معترضن چرا من ب عنوان ی زن باید پا ب پای اونها کار کنم ولی فقط خودم بیمه بانکم اونم بانک دولتی ولی اونها میتونن خودشون همسرشون بچه هاشون پدر و مادرشون همه بیمه درمانی داشته باشن آیا این تبعیض نیست علاوه بر این حق عایله مندی و اولاد هم دارن که ما نداریم