تسنیم نوشت:

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تأکید بر مواضع پیشین دولت واشنگتن در عدم صدوی ویزای نماینده دائم ایران در سازمان ملل بار دیگر تصریح کرد که امکان صدور ویزا برای وی وجود ندارد.
جین ساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در کنفرانس خبری روزانه خود و در پاسخ به سؤالی درباره نامه ارسالی ایران به کمیته روابط با کشور میزبان سازمان ملل گفت: "همانگونه که گفتیم می‌توان اقداماتی را انجام داد و ایرانی‌ها نیز اشاره کرده‌اند که نامه‌ای به کمیته روابط با کشور میزبان ارسال کرده‌اند.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه گفت: "اما ما به سازمان ملل و دولت ایران اعلام کرده‌ایم که این ویزا را صادر نخواهیم کرد. این امر تغییری نیافته است. ما به صورت علنی و خصوصی اعلام کرده‌ایم که این انتخاب قابل پذیرش نیست."
جین ساکی در اشاره به نقش ابوطالبی در جریان تسخیر سفارت آمریکا در تهران گفت: "نمی‌خواهم در مورد اینکه ما درباره نقش وی در بحران گروگان‌گیری چه می‌اندیشیم وارد جزئیات شوم، وی خود اعلام کرده که در این قضیه دست داشته است. و با توجه به نقشی که در رویدادهای سال 1979 داشته، که به وضوح برای مردم آمریکا اهمیت بسیاری دارد، اعطای ویزای آمریکا به وی غیرقابل پذیرش است. و این پیامی است که ما با وضوح تمام به سازمان ملل و همچنین دولت ایران منتقل کرده‌ایم."
در پی عدم اعطای ویزا به حمید ابوطالبی، نماینده پیشنهادی ایران در سازمان ملل، توسط آمریکا، مقامات کشورمان با تأکید بر اینکه جایگزینی برای وی وجود ندارد نامه‌ای را به کمیته روابط با کشور میزبان سازمان ملل ارسال کرده و خواهان تشکیل جلسه این کمیته برای بررسی موضوع شدند.
استفان دوجاریک، سخنگوی دبیر کل سازمان ملل متحد ضمن تأیید دریافت نامه‌ ایران توسط کمیته روابط با کشور میزبان اعلام کرد که این کمیته روز 2 اردیبهشت نشستی را برای بررسی موضوع عدم ارائه ویزا به نماینده ایران در سازمان ملل، برگزار خواهد کرد.


45231

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 349690

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • م.خ IR ۰۶:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    15 63
    از آمریکا بیش از این انتظار نیست
  • ... A1 ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    8 2
    خوب آمریکا حق داره این کار رو بکنه چرا که بحث گروگانگیری سال 1979 برای مردم آمریکا خیلی مهم بوده اینو میشه از حرف های گرونگان گرفته شده ها و خانوادشون فهمید. اون موقع حتی از اون جایی که رویه ی اصلی اسکاره بهترین فیلم بر اساس فیلم های جدی و تاریخی هستش فیلم آرگو هم به همین دلیل صاحب اسکار شد که خیلی ها بر اساس تخیلات خودشون اون رو اسکاری سیاسی قلمداد کردن که باعث خنده ی خیلی از مردم جهان شد مخصوصا ابتکار بعضی ها تو دادن جایزه ی باروت خیس به سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران که هیچکدوم از دعوت شده ها اونجا شرکت نکردند که خیلی هم طبیعی بود.
    • بی نام US ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
      0 4
      وقتی آمریکا موضوع گروگانگیری رو فراموش نمیکنه چطور از ایران انتظار میره که موضوع سرنگونی هواپیمای مسافربریش توسط آمریکا رو فراموش کنه؟ کشته شدن بیش از 200 مسافر بیگناه رو چطور باید فراموش کرد؟