اگر امشب قورمه‌سبزی‌ات خوب جا افتاد، لایک کن! / نگاهی به حضور بانوان خانه‌دار در فضای مجازی‌

همه‌گیر شدن اینترنت و قابل دسترس بودن آن در خانه‌ها، موجب شد مهمانان جدیدی به این دنیا وارد شوند که بیش از پیش جهان واقعی را به رقیب مجازی‌اش پیوند دهند. این مهمانان جدید و قدرتمند «خانم‌های خانه‌دار» هستند.

زهرا مهاجری: یکی از بزرگ‌ترین ویژگی‌های دنیای مجازی این است که برای ورود به آن، هیچ شرطی لازم نیست و از هر قوم و جنس و رنگ و سنی که باشی، می‌توانی با کمترین امکانات به بزرگ‌ترین دنیا بعد از دنیایی که در آن زندگی می‌کنی وارد شوی.

به گزارش روزنامه خبر؛ با پیشرفت علم و مدرن شدن و توسعه‌یافتن کشورها، رفته‌رفته سبک زندگی دچار تغییراتی شد. یکی از بزرگ‌ترین عوامل این تغییر را می‌توان ورود اینترنت و به دنبال آن زندگی مجازی به خانه‌ها و خانواده‌ها دانست. این نفوذ اول دامن تحصیلکرده‌ترها، دانشجوها و شاغلان را گرفت و به مرور در بین اقشار دیگر جا باز کرد. این موج اینترنت‌گرایی سبب شد تا بانوان هم وارد عرصه شوند و شهر آنقدر شلوغ شد تا خانم‌های خانه‌دار هم به صرافت بیفتند که در این میدان مسابقه حاضر شوند و شانسشان را امتحان کنند. این تصمیم تا آنجا پیش رفت که در حال حاضر در کشور تعداد قابل ملاحظه‌ای وبلاگ‌نویس، مدیر سایت و عضوِ فعال شبکه اجتماعی از این قشر زحمتکش جامعه باشند!

 

دیر رسیده‌هایی که پیشتاز شدند

از روز پیدایش اینترنت تا چندسال بعد از آن، اینترنت در تسلط مردان بود و زنان علاقه چندانی به ورود به این دنیای غیرواقعی نشان نمی‌دادند. این امر نه تنها در کشور خودمان که در اکثر کشورهای دنیا وجود داشت اما از آنجا که زنان هیچ‌وقت در هیچ عرصه‌ای نباید از جنس مخالف خود کم بیاورند، کمر همت بستند تا وارد شوند و ببینند چیست این فضای مجازی که مردهایشان را این قدر درگیر کرده! همین تصمیم باعث شد تا در سال 2000 تعداد کاربران زن و مرد اینترنت در کشورهای پیشرفته تقریباً با هم برابر شود و حتی در برخی موارد زنان گوی رقابت را بربایند.

در ایران نیز این رقم به طرز قابل ملاحظه‌ای افزایش یافت تا جایی که طبق آمار مرکز آمار ایران از مجموع 11 میلیون و 2هزار و 248 کاربر اینترنت در شهرها، بیش از 4 میلیون و 600 نفر زن هستند و این رقم قطعاً در حال افزایش است.

 

مهمانان جدید اما فعال دنیای مجازی

طبیعتاً اینترنت ابتدا در بین زنان شاغل رواج یافت. استفاده‌های کاری و شغلی که مجبورشان می‌کرد با این دنیا آشنا شوند سبب می‌شد تا علاقه‌مندی‌هایی نیز به این فضا پیدا کنند و در کنار کار، به حواشی آن هم برسند. همه‌گیر شدن اینترنت و قابل دسترس بودن آن در خانه‌ها، موجب شد مهمانان جدیدی به این دنیا وارد شوند که بیش از پیش جهان واقعی را به رقیب مجازی‌اش پیوند دهند. این مهمانان جدید و قدرتمند «خانم‌های خانه‌دار» هستند.

هیچ‌کس نمی‌داند استفاده خانم‌های خانه‌دار که صرفاً از اینترنت برای مطالعه آزاد و تفریح استفاده می‌کنند و اجباری به استفاده از آن ندارند، از چه زمانی آغاز شد ولی حتماً کاربران اینترنت با نویسنده این نوشتار موافقند که از یک زمانی به بعد، حضور این بانوان در سایت‌ها، وبلاگ‌ها و شبکه‌های اجتماعی به طرز چشمگیری پررنگ شد.

نسل جدید خانم‌های خانه‌دار که سنی بین 25 تا 35 سال دارند، مستعدانه به تسخیر و استفاده از فضای مجازی پرداختند و قدرت خودشان را با راه‌اندازی سایت‌های رنگارنگ و نوشتن در وبلاگ‌های گوناگون به رخ سایر استفاده‌کنندگان از اینترنت کشیدند تا جایی که در برخی موارد حس می‌شود همان دورهمی‌های خانم‌های خانه‌دار قدیمی‌تر که به بهانه پاک کردن برنج و بار و بنشن و سبزی اتفاق می‌افتاد، الان در شبکه‌های اجتماعی و چت‌روم‌ها برگزار می‌شود با ماهیتی مشابه و شکلی مدرن‌تر!

زنان خانه‌دار که از وقت بیشتری نسبت به همنوعان شاغلشان برخوردارند و دغدغه ذهنی کمتری نسبت به آنها دارند، اقدام به تأسیس سایت‌ها و وبلاگ‌های تربیتی- آموزشی کردند و با شناختی که از علایق و سلایق مخاطبان همفکرشان داشتند، مطالب به دردبخور برای این قشر را نشر دادند. همچنین حضور خانه‌دارها در شبکه‌های اجتماعی و چت‌روم‌ها به شکل گسترده، سبب شد تا همکارهای خانه‌دارشان هم سر ذوق بیایند تا آنها هم تجربه‌های شخصی خانه‌داری، بچه‌داری و شوهرداریشان را به اشتراک بگذارند و همین مباحث جذاب سبب شد تا گوشه‌ای از این سرزمین پهناور مجازی، رنگ و بوی زندگی بگیرد.

 

قورمه‌سبزی اینترنتی، ترشی لیته صفر و یکی

با یک جست‌وجوی کوچک در موتورهای جست‌وجو می‌توان به این نتیجه رسید که کم نیستند کسانی که دغدغه‌های خانه‌داریشان را به دنیای اینترنتی کشانده‌اند و البته با مخاطبان پرتعداد و پروپا قرصی هم مواجه شده‌اند.

اگر در قدیم دو سه نمونه کتاب و مجله آشپزی، شیرینی‌پزی، بافتنی و خیاطی وجود داشت، الان صدها هزار صفحه اینترنتی به این امر اختصاص دارد که تنوعشان باعث می‌شود بازار کتاب‌ها و مجله‌های قدیمی که جزو پرفروش‌های بازار کتاب بودند، کساد شود.

در شبکه‌های اجتماعی و چت‌روم‌ها نیز این اتفاق به طور گسترده افتاده است. افزایش قارچ‌گونه وبلاگ‌ها و صفحاتِ پردازنده به این موضوعات در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد فعالان این عرصه وقت بیشتری برای اشتراک نظرات و تجربیاتشان می‌گذارند و هر روز این کارشان برای خودشان جذاب‌تر هم می‌شود‌ چراکه به گسترش آن فکر می‌کنند و تلاش دارند تا همه هنرهایی که از هر انگشتشان بیرون می‌ریزد را یکجا به دوستان مخاطب یاد دهند!

این اتفاق آنقدر در سطح گسترده در حال انجام است که دیگر برای هیچ کاربر اینترنتی عجیب نیست که در وبگردی‌های روزانه‌‌اش بوی قورمه‌سبزی و ترشی لیته از سایت یا وبلاگی به مشامش بخورد!

 

تأثیر نامحسوس اما پررنگ اینترنت در خانه‌ها

تکنولوژی همواره در کنار آسودگی‌هایی که برای زندگی می‌آورد، آسیب‌هایی به همراه دارد. اینترنت نیز که بزرگ‌ترین تکنولوژی ارتباطی قرن اخیر است از این قاعده مستثنی نیست.

تأثیر این تکنولوژی ارتباطی بر سبک زندگی در سال‌های اخیر مورد مطالعه بسیاری از جامعه‌شناسان و برنامه‌ریزان اجتماعی بوده است. پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد اینترنت به میزان بالایی در نوع ادبیات افراد جامعه، نوع پوشش و رفتار و تغییر هنجارها تأثیرگذار بوده است.

عدم‌محدودیت و جهانی بودن این وسیله ارتباطی سبب شده تا هر‌فرد در کمترین زمان ممکن به دوردست‌ها سفر کند و با چیزهایی آشنا شود که تا به حال از آنها خبر نداشته است، این امر در بین کسانی که وقت بیشتری برای جست‌وجو و کندوکاو دارند شایع‌تر است و موجب تغییر در سبک زندگی و به طور جزئی‌تر تغییر در شیوه‌تغذیه، نوع پوشاک و پیروی از مد، شیوه تعیین دکوراسیون و چیدمان و نحوه گذراندن اوقات فراغت و نوع تفریح می‌شود. این نفوذ و تغییراتی که در پی می‌آورد می‌تواند هم میمون و مبارک باشد و هم نگرانی‌هایی ایجاد کند.

 

می‌بافم پس هستم

برکسی پوشیده نیست که اوقات بیکاری و فراغت بانوان خانه‌دار نسبت به شاغلان بیشتر است و این فرصت بیشتر به آنها امکان تصمیم‌گیری برای چطور گذراندن این وقت را می‌دهد.

استفاده از اینترنت به عنوان یک وسیله ارتباطی مفید تا حد زیادی خانه‌دارهای شهرهای بزرگ‌تر و پیشرفته‌تر را سرگرم کرده است. این سرگرمی اگر جهت‌دار و هدفمند باشد، حتی می‌تواند موجب تعالی آنها شود. هزاران صفحه از سایت‌های گوناگون به مسائل تربیتی فرزندان، آداب زندگی، شیوه‌های برخورد با خانواده و همسرداری و خلاصه هرچه که برای یک زن خصوصاً زن خانه‌دار مفید است، اختصاص دارد.

از آن طرف هم آموزش‌های هنری موجب شده تا این قشر بدون صرف هزینه با هنرهای جدید که هر روز آپدیت و بروز می‌شوند، استفاده کنند و نه تنها موجب شود اوقات فراغتشان به بهترین نحو بگذرد که به گرمتر شدن زندگی و نزدیک‌تر شدن اعضای خانواده به هم کمک کند.

استفاده از اینترنت توسط خانم‌های خانه‌دار، مزایای دیگری هم دارد. از آنجا که علاقه‌مندی زنان به خواندن روزنامه و گوش کردن اخبار از آقایان کمتر است و معمولاً در جریان خیلی از اتفاقات قرار نمی‌گیرند، اینترنت می‌تواند در این رابطه نیز به کمکشان بیاید و دیگر خبر و اتفاقی نباشد که از آن بی‌اطلاع بمانند!

بالارفتن اعتماد‌به‌نفس، کارآفرینی و پرشدن اوقات فراغت و آشنایی با هنرهای جدید و به‌روز از مزیت‌های استفاده خانه‌دارها از اینترنت است.

 

شورش را درنیاورید لطفاً!

وقتِ زیاد و تکنولوژی در دسترس موجب شده تا رنگ و بوی خاله‌زنکی فضای مجازی بیش از قبل به چشم بیاید. اگر تا پیش از این کدبانوهای هنرمند هنرشان را به اشتراک می‌گذاشتند و با آموزش آن به دیگران وجه مثبتی از استفاده زنان خانه‌دار از اینترنت را به نمایش می‌گذاشتند، امروز در لایه‌های زیرین شاهد اتفاقات جالبی هستیم؛ چشم و هم چشمی‌هایی که در ذات این کارها وجود دارد به فضای مجازی نیز سرایت کرده است و صحنه‌های بانمکی را پدید می‌آورد. رقابت دو صاحب وبلاگ برای اثبات خود و جذب مخاطب بیشتر و تخریب رقیب نشان می‌دهد که خانم‌های وقت آزادِ خانه‌دار؛ کاری که می‌کنند را زیادی جدی گرفته‌اند و قرار نیست حالا‌حالاها کم بیاورند!

علاوه بر آن، گسترش قارچ‌گونه فعالیت خانه‌دارها در فضاهای اینترنتی موجب شده تا خیلی‌ها به این نتیجه برسند که دیگر شورش درآمده! فیس‌بوک، توئیتر، پلاس، اینستاگرام، شبکه‌های اجتماعی داخلی و خلاصه هرجا که سرک می‌کشی، عکس و اطلاعات مربوط به یک فعالیت خانه‌داری را می‌بینی‌؛ غذایی که دیشب پخته‌اند، شالی که دیروز بافته‌اند، لباسی که پریروز دوخته‌اند... چیزهایی که انگار فقط با هدف به اشتراک گذاشتنش انجام شده و از آن هدف اصلی و اولیه فاصله گرفته است.

اگر تا پیش از این اینترنت وسیله‌ای بود برای بهبود وضع خانه‌داری یک کدبانوی ایرانی، الان خانه‌داری‌‌اش شده وسیله‌ای برای پز دادن و خودنمایی در عرصه اینترنت!

ساعت‌ها وقت گذراندن و گشت‌و‌گذار در این دنیای پهناور و جذاب مجازی سبب شده تا این قشر از دنیای واقعی فاصله بگیرند و مسئولیت‌ها و نقش‌های جدی خودشان در خانواده را فراموش کنند. تغییر شیوه برخورد، تکیه‌کلام‌ها، نوع پوشش، مصرف‌گرایی و کم شدن فعالیت‌های جسمی از معایب ورود و ماندگاری زنان در فضای مجازی است، البته اینکه خواسته‌ها، تقاضا‌ها و توقعات تا چه حد دستخوش تغییر می‌شود و چه عواقبی را می‌تواند در پی داشته باشد نیز از آن دست نگرانی‌هایی است که همواره وجود داشته است.

در هر حال هیچ‌کس نمی‌تواند منکر و مانع حضور مادران و زنان خانه‌دار در دنیای مجازی شود، همچنین نمی‌توان انکار کرد که ورود این قشر به این فضا و به اشتراک گذاشتن تجربیات و اطلاعات در زمینه خانه داری، همسرداری، اطلاعات بهداشتی و سلامت، آموزش‌های مربوط به دوران بارداری و تربیت فرزند و ... تا چه حد برای مخاطبان و علاقه‌مندان می‌تواند مفید باشد، به شرطی که چشم و هم‌چشمی، حسادت و رقابت‌های مخرب که در دنیای واقعی بین خانم‌ها خصوصاً آنها که وقت آزادشان بیشتر است، شایع است به دنیای مجازی کشیده نشود و تأثیرات مثبت بیشتر از تخریب‌های آن باشد‌؛ چیزی که به نظر می‌رسد تاکنون تحقق نیافته است.

4747

کد خبر 331944

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 75
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IN ۰۵:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    به نظرم تیترتون نوعی توهین هست به خانمهای خانه دار! "اگر امشب قورمه‌سبزی‌ات خوب جا افتاد، لایک کن! "
    • سهیلا A1 ۰۵:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      موافقم. متاسفانه نویسنده هم خانم هست!
    • زهره A1 ۰۵:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      كلا اين مقاله با اينكه موضوع خوبي دارد خيلي ديد با ديد منفي به اين موضوع نوشته شده است
    • بی نام IR ۰۶:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      يعني چي که تا يک تيتر مي بينيد اون رو توهين مي دونيد. فرار از واقعيت چرا؟
    • بی نام A1 ۰۷:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      این از احساس حقارت شما سرچشمه میگیره که فکر میکنید داره توهین میکنه
    • بی نام IR ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      منم موافقم. بعضی از این خانومای شاغل با یه لیسانس از دانشگاه آزاد طوری حرف میزنن که انگار خانه دارا بی سوادن. من و خیلی ها مثل من با مدرک فوق لیسانس از دانشگاه های خیلی خوب و معتبر خونه داریم ، با این وضعیت کاری خراب و بچه ی کوچیک ترجیح میدیم تو خونه باشیم و عجیب هم نیست که با اینترنت کار کنیم و حرفمون هم راجع به قرمه سبزی نیست.
    • بی نام IR ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      48 3
      دیگه نمیشه با این گرونیا و قیمتا همیشه دور هم بود و صله رحم داشت و مهمونی گرفت. هر دور هم بودنی دست کم 100 تا 200 تومن خرج ورمیداره بعلاوه ی ایاب و ذهاب و ترافیک و زوج و فرد و اعصاب داغون! پس اکثر خانمومای خانه دار چه جوون و چه مسن و همچنین آقایون به ناچار روی آوردن به فضای مجازی. بعد که وارد فضا شد و «وارد» شد دیگه نمیشه کاریش کرد
    • دومان IR ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      56 5
      خطاب به دست اندرکاران خبر آنلاین:با تمام احترامی که به سایت شما قائلم ولی مدتی است که مسائل بسیار پیش پا افتاده را مطرح می کنید و به عنوان بحث داغ روز انتخاب می کنید ،از موضوعات بی اهمیت ورزشی گرفته تا موضوع قورمه سبزی پزی خانمها!این نوعی توهین به کاربران زیاد این سایت است و واقعا متاسفم بجای طرح کردن موضوعات و مشکلات روز کشور و مردم از قبیل تورم و گرانی و یارانه ها و عدم افزایش متناسب حقوق و افزایش بهای قبوض مختلف و آلودگی و سرمای شدید هوا و بیکاری و سایر مشکلات اجتماعی و اقتصادی و مشکلاتی که برخی قوانین و تصمیمات نهادهای دولتی برای مردم ایجاد می کند مثل حذف نام چندین بانک و موسسه از فهرست بانک مرکزی بطور ناگهانی و ایجاد استرس و اضطراب مضاعف در مردم،به موضوعات مضحک می پردازید!
    • بی نام A1 ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      32 76
      چرا زنهای ایرانی اینطوری شدن ؟ چرا بچه به دنیا اوردن و بچه بزرگ کردن و آشپزی رو بی کلاسی میدونن ؟ خوبه مردها هم بیرون کار کردن رو بی کلاسی بدونن و خونه بمونن و این کارها رو بکنن و شما برید کار کنین ؟؟؟ متاسفانه دخترها و زنهای ایرانی دیگه ویژگی ها و خواصیتهای زن بودن و مادر بودن رو از دست دادن و بدتر این که انتظاراتشون از مردها هزار برابر شده و غیر معقول . مشکل نه تهاجم فرهنگیه نه این چیزها . مگه دخترهای خارجی نیستن هم زیبا هستن هم آدم هم واقعآ زن هستن ولی زنهای ایرانی واقعآ شورش رو در اوردن . بعدش میگن چرا پسرهای ایرانی دیگه زن ایرانی نمیگیرن . همین کارها رو میکنین که پسرها دیگه تمایلی بهتون ندارن .
    • سارا A1 ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      24 38
      به نظر من تیتر جالبیه! اصلا هم توهین آمیز نیست.
    • بی نام US ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      41 1
      خانم برو سایت های انگلیسی ببین چقدر مساله آشپزی براشون مهمه و چقدر به بانوان خانه دار و کارشون احترام میزارن.
    • زیبا A1 ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      8 27
      تعصب نداشته باش .کمی توفیس بوک نگاه کن تمام عکس های خانوادگی خصوصی ووووومی گذارند تو فیسبوک راست میگه زن ها بیشتر شورش را در اوردن
    • حسین.ا IR ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      2 11
      متاسفم که هیچکدوم از شما اصلا مسئله رو خوب درک نکردید و چسبیدین به قورمه سبزی... قورمه سبزی میتونه اخبار مذاکرات ایران باشه ، قورمه سبزی میتونه کتاب خوب برای خودت و یا بچه هات باشه... قورمه سبزی یه مثاله عزیزان.
    • یه نفر A1 ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      5 13
      بی نام 11:16:40 من نمی دانم شما با کدام مستندات به این نتیجه رسیده اید که فارغ التحصیلان این دانشگاه خوبند و ان دانشگاه بد !!! من 12 سال است که کار می کنم . کارایی و توانایی در محیط کار به عوامل مختلفی از جمله تحصیلات مر بوط است . توانایی تعامل با سیستم و قدرت بیان و تفکر گروهی و عدم تعصب و.... در ضمن کلا حضور در اجتماع نیاز به هوش دارد و تعریف هوش توانایی تعامل و انطباق با محیط است و همچنین به کار بستن دانش تئوری فرا گرفته شده در دانشگاه هم یک طرف ماجراست که خیلی به نام دانشگاه مربوط نمی شود . بنابر این بدون مطالعه و دانش نظر ندهید .
  • بی نام IR ۰۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    74 13
    اقاى نويسنده براى طرز تفكر تون متاسفم شما هنوز در قرن دهم زندگي ميكنند !!!!!
    • بی نام IR ۰۷:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      25 3
      نويسنده خانمه ها
  • کمانگر IR ۰۵:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    75 11
    کاملا توهینه تیترت ! نه عزیزم فقط بحث قورمه سبزی نیست زنها دارن روشن می شن از این واهمه داری آقای نویسنده مقاله!!!!!!!!
  • العبد IR ۰۵:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    بسم الله الرحمن الرحيم من تحصيل كرده ي خارج هستم و بايد بگم انقدر كه اين نويسنده اين مقاله از اينترنت تعريف كرد، حتي در خارج از كشور هم به اين شكل نيست. نويسنده محترم ، به هزاران مشكلي كه از إيجاد اينترنت و شبكه هاي اجتماعي به وجود آمده ، يا بي خبرند و يا خود را به بي خبري زده اند. خانم هاي خانه دار را به فضاي كثيف شبكه هاي اجتماعي مثل فيس بوك كشاندن، غير از پاشيدن خانواده در دراز مدت و آلبته كوتاه مدت، چه سودي دارد؟ از رابطه با نامحرم بگيريد تا انتقال عادات زشت و گسترش روحيه تجمل در جامعه. اين آتش دودي هست كه از نويسنده اين مقاله تا تك تك ما رو در دنيا و آخرت خواهد سوزاند.
    • مهشيد A1 ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      62 7
      الان فقط خواستيد بگيد شما تحصيل كرده خارج هستيد؟!
  • بی نام IR ۰۵:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    31 16
    واقعا facebook همه گیر شده خاله ام با موبایلش نمیتونه یه پیامک بده با این احوال یه نوت بوک فقط برای facebook گرفته که از قافله عقب نیوفته ... جدیدا دعواهای خانوادگی و تیکه پراکنی ها و غیبت کردن بعد facebook ای گرفته هاهاهاها...
  • sara IR ۰۵:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    89 2
    خوب مشکلش چیه؟ تا قبل از ورود خانمهای خانه دار یا حتی همین الان که هنوز هم آقایان و خانمهای شاغل در اکثریت هستند بیشترین واژه های سرچ شده توسط جماعت مذکور چی بوده؟
    • بی نام A1 ۰۸:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      31 0
      ايول! دندان شكن بود.
    • مرتضی A1 ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      31 1
      خانم نویسنده پاسخ از این کوبنده تر؟؟؟؟ مطمئنا قورمه سبزی خیلی بهتر از چیزهای دیگه ست!!!
  • بی نام A1 ۰۵:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    72 19
    همه ی هم و غم دولت یازدهم هم شده فیسبوک و وی چت !!!
  • مینا IR ۰۵:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    خوبه نویسنده مطلب «خانم » هستش... خودم شاغلم و روزنامه نگار اما این توهین مسلم به بانوان خانه داره...
    • بی نام EU ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      22 3
      مقاله به شدت مغرضانه ست اول اینکه نسبت خانم هایی که از مطالبی به غیر از فعالیت های خانه داری صحبت میکنن به شدت بیشتره بعدم اینکه خود نفس اینترنت باعث اگاهی بیشتر زن ها میشه و این نه تنها بد نیست که اتفاقا خیلی هم خوبه.
    • بهار DE ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      14 2
      چرا این تصور که هر صفت و فعل زنانه خوب نیست و خانمها هم باید مثل آقایان رفتار کنند در جامعه ما جا افتاده؟ خانمها چه شاغل باشند چه خانه دار حق دارند علایق خود را دنبال کنند و حتی به اشتراک بگذارند. اصطلاح خاله زنکی که به علایق بانوان عنوان میشد توهین به همه زنان است. ارتباط خانمها با یکدیگر یکی از نقاط قوت آنهاست که باعث آرامش درونی آنها میشود و روانشناسان این کار را به آقایون هم توصیه میکنند. نویسنده محترم لطفا برای جذب مخاطب با آهنگ مردسالارانه جامعه همراه نشوید.
  • بی نام A1 ۰۵:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    106 2
    خانم مهاجری عزیز نمی دونم چرا زنان جامعه ما اینقدر علاقه به خود زنی دارند ؟ اینترنت یعنی شما دغدغه ها و علایقتون رو بدون نگرانی از سرکوب و محدودیت ارائه بدین وآدمها فارغ از مرد بودن و زن بودن علایق و نظرات منحصر به فرد دارند .این فرهنگ ما که هر چیزی که مورد توجه زنان هست خاله زنکیه اشتباهه. مثلا وقتی یه مرد در مورد ماشین مورد علاقه اش یا رشته شغلییش تو وبلاگ می ذاره کسی نمیگه به قول شاملو((عمو مردکی))!!!!!!
  • بی نام A1 ۰۶:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    من یه خانه داره مفتخرم چون با مسوئلیت دارم بچه ام رو بزرگ می کنم . بچه ام رو ننداختتم این و راون ور برای خودم کار پیدا کنم. در ضمن تحصیلات مهندسی هم دارم
    • احمد IR ۰۶:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      23 21
      احسنت
    • بی نام IR ۰۷:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      48 18
      خانم های شاغل هم می تونن به راحتی به شما توهین کنن. لطفا مودب باش.
    • بی نام IR ۰۷:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      50 18
      جدیدا اسم راحت طلبی و تنبلی شده مسئولیت!!!!!.خانم عزیز مادر من با داشتن سه فرزند سر کار میرفت هیچ خللی هم نه در تربیتش وجود داشت نه در مراقبت از فرزندانش.هیچ چیز برای ما کم نگذاشت.مردانه کنار پدرم چرخ زندگی را چرخاند.معلم بود .تمام خریدهای خانه هم بر دوش خودش بود.دستش را میبوسم که میدان را با راحت طلبی و خودخواهی خالی نکرد.
    • بی نام A1 ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      37 19
      به این میگن هوش سرشار... خوب شما تحصیلات مهندسی میخواستی چیکار ؟!
    • بی نام A1 ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      25 89
      تحصیلات مهندسی خیلی هم به دردم خورد چون 10 سال کار کردم .بچه داری تنبلی نیست بچه داری یه کار 24 ساعته هست خانمی که میره سر کار . کار بچه داریش رو میده به یه نفر دیگه ! توی اداره ببخشید مگه چی کار می کنند من خودم دیدم دیگه اداره های دولتی 7 برابر نیازشون نیرو دارند و بیشتر شاغل ها می شینند دور هم حرف می زنند ناهارشون رو آماده می خورند استراحتشون رو که کردن میرن خونه! من ترجیح دادم به جای این کارها بمونم خونه . و از هوش و تحصیلاتم برای پرورش یه بچه با آرامش روانی و خلاق استفاده کنم. بچه ام مدرسه بره باز در ساعت بیکاری حتما به کار مرتبط با رشته ام خواهم پرداخت! درضمن توجه کنید این خانوم شاغل در یک مقاله بلند به تمام خانوم های خانه دار توهین کردند بعد من جوابش رو نوشتم
    • سایه A1 ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      18 8
      اگر هم خودت رو مینداختی این ور و امون ور با تحصیلات مهندسی کاری پیدا نمیکردی . . . زیاد جوگیر نشید لطفا
    • بی نام A1 ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      7 1
      بنده با تحصیلات مهندسی 4 سال است که بیکارم و دارم دلالی خودرو میکنم. ایران کشوری صنعتی نیست و فکر میکنم شما هم اگر مثل من پارتی نداشتید نمیتوانستید کار مرتبط با رشته خود را بیابید پس زیاد ناراحت نباشید چون وضعیت اشتغال در صنعت به طرز جنون آمیزی اسفناک است.
    • سجاد A1 ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      10 2
      من خودم کارمندم ولی خداییش آنچه که این خانم در مورد کارمندای دولتی گفت حداقل در مورد 80 درصدشون صدق میکنه. تعداد کارمندای بیکار دولت از تعداد منفی هایی که به کامنت این خانم دادن کاملا مشخصه. همش در حال وب گردی ان کامنتا رو هم میخونن و جواب میدن. بینی و بین الله این خانم ناحق میگه؟
    • بی نام A1 ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      4 1
      من دلم ميخواست مادرم شاغل باشه
    • بی نام A1 ۱۲:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      5 2
      هربچه اي از 4-5سالگي بايد بره مهدكودك و پيش دبستاني و بعدش هم مدرسه پس فقط 4-5سال نداشتن ِ شغل براي يه خانوم طبيعي به نظر ميرسه. شايد تلويزوين زياد نگاه ميكنيد(صداوسيما) و فكرميكنيد اگه سركار بريد داريد به بچه تون ظلم ميكنيد ولي من هميشه دلم ميخواست يه مادر باسواد و مستقل(ازنظر مالي) داشته باشم
  • بی نام IR ۰۶:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    واقعا خانم های خانه دار فضای مجازی رو به گند کشیدن. آفرین
  • بی نام MY ۰۶:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    14 39
    تیترش خیلی خنده داره
  • بی نام IR ۰۶:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    54 3
    يعني اگه اونجوري كه شما فكر ميكنيد از اينترنت استفاده نشه اونوقت استفاده نادرسته؟ فكر نميكنيد شايد خودتون اشتباه استفاده ميكنيد؟
  • بی نام IR ۰۶:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    84 2
    جالب اینجاست که گروه بسیار زیادی از این خانومهایی که مثل ین خانم نویسنده خودشون رو به واسطه شاغل بودن خیلی برتر و مهم میدونن از هزارتای خانوم خانه دار بی کار ترن و توی محل کار جز غیبت کردن و خوردن و حرف زدن کار دیگه ای نمیکنن اینو چندین سال کار بیرون به من ثابت کرده ....
    • سجاد IR ۰۷:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      31 6
      احسنت اونوقت بچه های خردسال بیچاره شون باید ساعت 6 صبح با گریه و زاری بیدار بشن هر روز خونه یکی سرباز یا تو مهد کودک که خانم میخواد بره محل کار وقت تلف کنه
    • یک خانم کارمند A1 ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      14 5
      این چه جور قضاوت کردن در مورد عملکرد دیگران است ؟ هر کس با توجه به محیط و امکاناتش یک روش زندگی را برای خودش انتخاب می کند . همانطور که خانم های شاغل توانا و مدیر و مدبر کم نیستند خانم های خانه دار توانا هم زیادند . من خانم های شاغلی را می شناسم که با تمام مشغله و گرفتاریشان ، نظم و ترتیب و نحوه تربیت فرزندشان بی نظیر است . لطفا همه را به یک چوب نرانید
  • حمید PL ۰۶:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    23 4
    اصلن عبارت «دنیای مجازی» عنوان مسأله داری است. چرا مثلا بخش عمده ای از زنگی را که سالیان سال است با ارتباطات تلفنی گره خورده اسمش را زندگی تلفنی یا دنیای تلفنی نگذاشته ایم و حالا پیوسته دنیای مجازی یا زندگی مجازی می گوییم. اینترنت هم توعی فناوری ارتباطی است که هر روز بیشتر از پیش در تار و پود زندگی آدمی ریشه می دواند و دیگر تبدیل به بخشی از زندگی شده است که اتفاقا با آدمهای حقیقی و واقعی مفهوم می یابد اگرپه در جاهایی با هویت ساختگی ظاهر شوند. کلا این عبارت «دنیای مجازی» که ورد زبان بسیاری بویژه رسانه ای ها شده است برایم دلچسب نیست و منطقی به نظر نمی رسد.
    • بی نام IR ۰۷:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      11 0
      دنياي واقعي تحت تسلط دنياي مجازي !!! واقعا که دنياي مجازي هم برا خودش واقعيتيه ؛ اونم واقعيتي به مراتب واقعي تر از واقعي
  • مسعود A1 ۰۶:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    14 48
    احسنت! گل گفتی خانوم. اتفاقا این حرفا رو اگر یه خانوم بزنه بهتره. واقع بینیش بیشتره.
  • بی نام A1 ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    27 2
    من خودم شاغلم و معتقدم که کار خانم های خانه دار به مراتب راحت تر از من به عنوان یه زن شاغله ولی با تمام اینا نویسنده خیلی سعی کرده که خانم های خانه دار رو بیکار جلوه بده و در مجموع یه جورایی لحنش توهین آمیزه.
  • بی نام IR ۰۷:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    9 16
    هوس قرمه سبزي ميكنه آدم با خوندن متنتون!
  • دختر ایران IR ۰۷:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    47 6
    من شاغلم. اما از نوشته های خانم های خانه دار هم خیلی استفاده می کنم. کلی تجربه ی زندگی توی نوشته هاشون هست. برای بالا بردن خودت سعی نکن دیگران رو پایین ببری.
  • زهرا IR ۰۷:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    39 6
    سرکار خانم نویسنده. بسیار خوش حال میشم اگر بتونم با شما چند کلمه ای در "فضای مجازی" یا در "فضای تلفنی" صحبت کنم ببینم دقیقا کی چی کار کرده که با این بغض این مطلب رو نوشتی؟ با خودت چی فکر کردی که این مطلب رو نوشتی؟ فکر کردی خیلی فرهیخته ای؟ یا خیلی قشنگه که چوب بکن نکن بگیری دستت و کاربران مجازی رو ادب کنی؟ کاش به دو تا مقاله به دو تا آمار درست و درمون توی متنت اشاره می کردی یا ریفرنس میدادی.... من حتی با خبر آنلاین هم تماس گرفتم اما نتونستم باهات حرف بزنم. برات خیلی متاسفم. تا زن هایی مثل تو توی جامعه ی ما هستن تلاش هرچی برابری خواهه باد هواست.......
  • فرنوش A1 ۰۷:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    31 6
    این یعنی توهین آشکار به زنان خانه دار. واقعا از خانه دار بودن متنفر شدم زیرا به راحتی میتوان دید بینش جامعه نسبت به یک زن قرمه سبزی پس(خانه دار) چیست
  • شاهین IR ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    63 6
    براتون متأسفم که خانم های خانه داره دار رو به مسخره گرفتین. مثلا خانم های شاغل خیلی فهیم تر و عاقل ترن و اینجور جاها رو مفید تر استفاده میکنن؟
  • شهروند IR ۰۸:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    29 2
    این نویسنده در فضایی پر از مرد سالاری بزرگ شده اما تاسف باره اینه که وقتی کسی تورو تحقیر میکنه تونه تنها ساکت بمونی خودت هم باهاش همراهی کنی.(خیلی از خانم های ما برای این که بتونن تو این جامعه ضد زن رشد کاری پیدا کنن ناخود اگاه به همین جو پیوستن و جنس زن رو تحقیر می کنن این بنده خدا .ادم خوشحال و خوشبختی نیست به نظرم . چون وقتی کسی با تحقیر از دیگری حرف می زنه داره در اصل درون اشفته خودش رو نشون می ده
  • حسام IR ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    17 8
    همه چی توو این مملکت تهاجمه! میدونید چرا؟ چون ما هیچی برای عرضه در مقابلش ندرایم. فرهنگ غالب غربه و مغلوب ما. این یادداشتا هم بی فایدس...
  • خانم IR ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    31 1
    من خانه دار نیستم. نگرشتون رو نسبت به خانم های خانه دار اصلا نپسندیدم. خصوصا الان که با توجه به شرایط بیکاری در جامعه اکثر خاندارها فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند. به جای اینکه مساله رو از دید اونها نگاه کنید اومدید ورود این قشر از جامعه رو نقد کردید. من شخصا نکات بسیاری رو از وبلاگها و سایتهای به قول شما قرمه سبزی یاد گرفتم.از آشپزی و مهمون داری گرفته تا از بین بردن لکه لباس و از پوشک گرفتن بچه!صفاتی چون خاله زنکی و غیبت و چشم و هم چشمی می تونه در هر قشری به چشم بخوره حتی آقایون. اینکه خانومهای خاندار علاوه بر مسولیت های خونه وارد دنیای اینترنت بشن و آموزش های جدید ببینن و از اخبار مطلع بشن و تجربه هاشون رو در اختیار دیگران قرار بدن خیلی خوبه . ارزشها نادرست تعریف شده تقصیر نویسنده نیست.
  • مریم IR ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    36 8
    نویسنده محترم لطفا از بانوان خانه دار ایرانی به دلیل این مطلب توهین آمیز عذرخواهی کنید. // خبر یا چاپ کن یا برسون بهش که ما خیلی از این نوشته ی سرار توهین به ساحت مقدس مادران و زنان خانه دار ناراحت شدیم.
  • بی نام A1 ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    11 2
    متأسفانه توقع آقايون ميره بالا وقتى زن شاغله ،همون خانه دار باشى خيلى بهتره ،من ازتيتر ناراحت نشدم اما تمام استفاده خانم ها هم اين نيستا....
  • محبوبه IR ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    17 0
    " زنان خانه‌دار که از وقت بیشتری نسبت به همنوعان شاغلشان برخوردارند و دغدغه ذهنی کمتری نسبت به آنها دارند، اقدام به تأسیس سایت‌ها و وبلاگ‌های تربیتی- آموزشی کردند ... " این جملات واقعا مسخرس... کار خونه اصلنم راحت نیست. شما خانوم نویسنده خیلی پز روشنفکری برندار. یه مدت کار خونه بکن تا بفهمی کار خونه یعنی چی؟ جالبه که فرمودین وقت بیشتر و دغدغه ی بیشتر... متأسفم... همین.
  • بی نام US ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    15 1
    قورمه سبزی یکی از بهترین غذاهای دنیاست. اینو خارجی هایی هم که خوردن میگن. نمیدونم چرا احترام داشته های خودمون رو نگه نمیداریم و از اون ها برای توهین و تحقیر دیگران استفاده میکنیم.
  • mehrsa IR ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    12 0
    این بسیار موجب امید واری است که خانمهای محترم و.هنرمند خانه دار با استفاده از تکنولوژی دانسته ها وتجربیات خود را در زمینه خانه داری به اشتراک می گذارند وموجب میشوند که دیگران در کوتاهترین زمان به ان اطلاعات مورد لزوم دسترسی یابند خواهشا چند مورد منفی را بزرگ نمای نفرمایید وبه این ورود مبارک خوش امد بگویید.
    • بی نام IR ۱۹:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      9 0
      خود من شاغل و تحصیلکرده هستم ولی هروقت می خواهم غذای متفاوت یا بهتری برای خانواده درست کنم، از سایت های زنانه اینترنت استفاده می کنم. همسرو فرزندانم هم بسیار راضی تر هستند. وقتی می خواهم خرید خاصی با قیمت مناسب با بودجه خانواده بکنم، وارد تالار گفتگوی خانمها می شوم تا مرکز خرید خوبی پیدا کنم. و صدها اطلاعات مفید دیگر که خانم هایی که اغلب خانه دار هستند، می نویسند.
  • بی نام IR ۰۹:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    11 8
    خیلی هم خوبه. مگه چه اشکالی داره که در دنیای مجازی به قول نویسنده خاله زنک بازی کنن؟ همه ش که نباید حرف جدی زد!!
  • سارا افضلی IR ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    8 13
    اگه درست متنو خونده باشید می بینید از خوبیای ورود خانم های خانه دار هم گفته شده. من به عنوان یه خانه دار موافقم
    • العبد IR ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
      1 13
      بسم الله الرحمن الرحيم. شما به عنوان خانم خانه دار وقتي ضربه هاي اينترنت به زندگي شخصيتان ضربه وارد كرد، بعدا متوجه خواهيد شد. نگاه كنيد دادگاهها و جامعه رو كه پر از زوج هاي شكست خورده شده
  • حبیب GB ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    12 1
    ترس ما از فیس بوک نشر اخباری است که شاید به نفع بعضی ها نیست واقعا متاسفم برای نویسنده این مطلب که سعی داره با دو تا شوخی بیمزه که کلی توهین قاطی داره یک دعوای لفظی بین زن و مرد راه بندازه.مردم عاقل تر از اینن که به همچین حرفای بیخودی گوش کنن.با همین فیس بوک که از دید شما استفاده از اون عین کفره میشه خیلی کارای مثبتی انجام داد فقط فکرها را شستشویی لازم است
  • آرش A1 ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    8 2
    متاسفانه حساسیتهای منفی نسبت به موضوعات زنان زیاد شده.اینکه زنان تمایل به فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی دارند و نوع نگاهشون به زندگی تغییر کرده اقتضای زمانه هستش.یک روزگاری درکشور ما مدرسه رفتن دخترها یک گناه کبیره بود همانطور که دربرخی کشورهای همسایه همچنان هست.این تغییرات به هیچ عنوان جنبه منفی نداشته وندارد.شما موقعیت اجتماعی ، سطح فکر و دانش و تحصیلات زنان ایرانی را با همتایانشان در سایرکشورهای اسلامی مقایسه کنید.اصلا" قابل مقایسه هست؟در بسیاری بلاد اسلامی زنان شخصیت مستقلی ندارند که بخواهند تحصیل و کار داشته باشند.اگر درایران تحصیل برای دختران اجباری نشده بود و حق رای بدست نمی آورند امروز هیچ تفاوتی با زنان در کشورهایی همچون افغانستان وعربستان نمیداشتند.
  • بي نام IR ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    7 2
    متأسفم وقتي ما خانمها اينجوري و با أين الفاظ و نهايت بي فرهنكي خودمون رو نقد ميكنيم و به عبارت بهتر تمسخر ميكنيم و بسيار هم ادعاي باسوادي و كمالات داريم ديكه نبايد انتظاري از اقايون داشته باشيم كه حق و حقوق ما رو محترم بشمرن ..... خانم!!!!! نويسنده براي شما و خودم كه همجنس شما هستم متأسفم
  • بابک A1 ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    7 4
    من که واقعا قلبم گرفت تصمیم گرفتم از این به بعد به جای قرمه سبزی ، قیمه بخورم .
  • شیپوری A1 ۱۱:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    7 2
    پیشنهاد میدم مردها دوباره برن سراغ دامداری وکشاورزی و با زن ها هم مثل عصر برده داری رفتار بشه !!! نمیدونم در عصر ارتباطات که تکنولوژی و تبادل اطلاعات هست بعضی ها دنبال این میگردن بگن ما مخالفیم تا 1- عقب ماندگی اجتماعی خودشون رو نسبت به دیگران پوشش بدن 2- خود نمایی کردن چون همیشه مخالف بو دن آدم رو مهم جلوه میده. واقعا جای تاسفه یه لحظه فکر کنید توی اروپا همچین چیزی نوشته بشه . چه واکنشی داره جز خنده وقتی دنیا به یک سمت داره حرکت میکنه شما دور بزنی برعکس بری .
  • یک خانم خانه دار قرمه سبزی پز A1 ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    17 1
    راستش من سه بار این متن رو خوندم متوجه نشدم منظور شما چی بود اگه منظورتون بررسی یک بد اخلاقی اجتماعیست که گریبان همه جنسیتها و طبقات اجتماعی را گرفته و همه درگیرش هستن اگه منظورتون استفاده ساده و غیر گزینشی از فضای مجازیه که باید حتما و سریعا به مسئولین اطلاع دادیک آیین نامه چند ین بندی بزارن جهت استفاده عوام آشپز به این عرصه که دیگه روشون اینقد زیاد نشه و در حیطه شاغلین عرضه اندام نکنند اگ مشکلتون استفاده از خانه دار هاست که باید گفت با توجه به شرایط کار در مملکت فکر نمیکنم بانوان خانه داری که موقعیت شغلی افرادی مثل شما ها رو ندارند از شما کم سواد تر باشند که تحلیل هایی به این جامعیت را دریک متن مملو از توهین و سخیف انگارانه ایی از قشر گسترده ایی از جامعه ارایه داده اید .
  • خانم خانه دار قورمه سبزی پز 2 A1 ۱۲:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    8 3
    ادامه نظر : زمانی می گفتند (احتمالا سلف شما ) که سواد برای بانوان بی فایده است و آنان تنها باید در آشپزخانه باشند و به امور خانه داری بپردازند شخص فرزانه ایی این قبیل نظرات را رد می کرد و می گفت یک ماد باسواد هزار بار بر یک مادر بی سواد و بی اطلاع ارجح است چرا که با دانایی و چشم باز امورات خانه را اداره می کند اما با خواندن این متن من نا خودآگاه به یاد این شعر سعدی بزرگ افتادم آنجا که می گوید : کل عمرت ای نحوی فناست زانکه کشتی غرق در گردایهاست .... با اجازه باید برم به قرمه سبزیم سر بزنم یه وقت نسوزه ........
  • اکبر A1 ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    4 13
    خیلی خوب بود خانم نویسنده. باز هم بنویس.
  • رادیکال منفی2 IR ۰۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۸
    2 0
    شاید بهتر بود این مساله رو با عنوان خانم ها خانه دار مطرح نمیکردید... متاسفانه استفاده نابجا از اینترنت و فضای مجازی، نه تنها دامن شیرزنان خانه رو تهدید میکنه، بلکه میشه اونو به کل جامعه هم تعمیم داد. قطعا دغدغه شما تهدیدات و سوخت شدن اینده درخشان فرزندانیه که در دامان مادران امروزی رشد میکنند. که در این صورت نه تنها مثل اکثر کامنت های دوستان، جای ملامت نیست، بلکه جای تشکر و قدردانی هم داره. از دوستان گلم هم تقاضا دارم بجای زوم شدن روی یک تیتر، به بطن گزارش توجه کنند. میدونم که اکثر دوستان حتی زحمت خوندن کل مطلب رو بخودشون ندادن و فقط روی یک تیتر که کمی غلط اندازه، بی محاکمه، قصاص میکنند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین