ایلنا نوشت: نماینده مردم تهران در یادداشتی نسبت به موضوع فیش‌های حقوقی چندین میلیونی مجددا واکنش نشان داد و از معاون اول رییس جمهور درخواست کرد که در این مسئله درنگ نکند.

متن یادداشت علیرضا محجوب نماینده مردم تهران به این شرح است:

همانطور که انتظار می‌رفت آقای دکتر روحانی بلافاصله پس از تذکرات و رهنمودهای مقام معظم رهبری بصراحت اعلام کردند که دولت ایشان اگر اشتباه کند برای عذرخواهی از مردم لکنت زبان نخواهد داشت. البته این حجم از تحلیل‌ها درخصوص فیش‌های مدیران ارشد اجرائی که بعضاً به انتقام‌های سیاسی نیز آلوده شده است، نشان می‌دهد که در دنیای امروزی همگان باید بدانند که رفتار‌هایشان در «اتاق شیشه‌ای کار» با سرعتی شگرف منعکس خواهد شد.

توضیح واضحات است مزدبگیرانی که ناگزیرند با حداقل‌ها و حتی کمتر از آن گذران امور کنند با شنیدن این ارقام دریافتی نجومی حق خواهند داشت کمبود بودجه درکشور را «طنز» تلقی کنند.

حقیقتاً این پرداخت‌های هنگفت از خزانه ملت ولو به تعداد محدود اثرات مخرب و گاهی اوقات جبران‌ناپذیری به «سرمایه اجتماعی» مدیران وارد می‌کند و شعارهای مسئولان در تلاش برای برقراری عدالت را نیز به سخره خواهد گرفت، اما آنچه در این میان مهم است تحقق عملی و سریع دستور رئیس جمهور است.

بیش از یک هفته است که معاون اول رئیس جمهور خبر از برخورد با مدیرانی داده است که دریافتی غیر متعارف داشته‌اند. در این میان مدیران بیمه مرکزی و بانک رفاه و بیمه ایران برکنار شدند یا در شرف برکناری هستند، اما درخصوص برخی دیگر که فیش‌هایشان منتشرشده تا این لحظه هیچ‌گونه اطلاع رسانی نشده است.

وقتی رئیس جمهور مدبّر ما برخلاف فرد قبلی هیچ مدیری را «خط قرمز دولت» نمی‌داند و با قاطعیت از برخورد با دست‌اندازان به «مال و باورهای مردم» سخن می‌گوید؛ درنگ سمّ مهلکی است که اجازه می‌دهد خنّاسان فضاسازی‌ها را تشدید کنند.

به نظر می‌رسد هرچند در مقام حرف «قبیله ‌رایی» را نفی کرده‌ایم اما در عمل دچار «رودربایستی با رفقا» هستیم.

شاید برخی مدیران قربانی دسیسه رقبای سیاسی یا شغلی خود شده باشند، اما باید دانست که هیچ برهانی نمی‌تواند برداشت حقوق‌های چند ده میلیون تومانی را توجیه کند حتی اگر پیشینیان مبدع این رویه باطل بوده باشند. باور دارم آنهایی که دل در گرو اقدامات این دولت بسته‌اند بیش از هرچیزی به صداقت و امانتداری صاحب‌منصبان امید داشته‌اند.

از این منظر اینک هیچ معروفی بالا‌تر از بازگرداندن اعتماد قاطبه مردم به دستگاه اجرائی کشور نیست. البته نقش کم فروغ و فاقد اثر برخی دستگاههای نظارتی بحث مستوفایی می‌طلبد که در آینده باید به آن پرداخت.

اما اکنون از جناب دکتر جهانگیری که ریاست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی را عهده دار است، انتظار می‌رود که اگر در اندیشه «برخورد عبرت‌آموز» است که با‌شناختی که از ایشان داریم قطعاً اینگونه است لازم است تحقیقاً به هر مصداقی که رسیدند به فوریت روال قانونی برکناری را طی کنند که مصلحت نظام و دولت در این است.
2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 550249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا IR ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۶
    8 1
    جناب آقای محجوب به نحوی صحبت میفرمائید که حقوق کلان و چند شغله مدیران و پاداش های آنچنانی و و....را تازه مردم فهمیده اند؟ خیر قربان آنکه نمیدانست خواجه حافظ شیرازی بود فرق مسئله در حال حاضر اینست که یکی جرات کرد فیش حقوقی را رسانه ای کند که البته مجازات هم خواهد شد سری به انواع شرکت های دولتی و مادر تخصصی بزنید که چگونه شیر این مادر را مدیران نوش جان میکنند و قانونی هم هست یکی از معاونین وزارت بهداشت گفت نوش جانشان، ما هم میگوئیم نوش جان چون اگر آدم شیر مادر را نخورد در آینده مقاوم و مصون در مقابل پیگیری های ملت نخواهد شد نوش همه آنها که حالا خودشان دوباره پیگیر مسئله و حل مسئله شده اند؟ سرمایه اجتماعی سالهاست که دیگر از دست رفته و نمونه آن تعداد دواطلبان انصراف از یارانه اعطائی است.
  • بی نام IR ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۶
    9 1
    فیش حقوقی دولت را هم انتشار دهید
  • بی نام IR ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۶
    10 0
    رفاقت سرجاش. کار سرجاش. اگر کسی با کسی برای کسب درآمد غیر قانونی رفاقت کرده مسلما رفیق نیست و دشمن است چون فقط منفعت خودش را دیده.
  • بی نام IR ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۶
    2 0
    این دغل دوستان که می بینی/ مگسانند دور شیرینی. اینها رفیق نیستند بلکه دشمنند.
  • بدون نام ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۶
    2 0
    يه سوال: اينايي كه هنوز فيشاشون رو نشده و فرضا دولتي هم نيستند، ايا اونا دريافتيشون ميزانه?
  • حسین IR ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۶
    6 0
    گیرم که همین فیش های رو شده را به بیت المال برگردانند . اونوقت فیش های سال های گذشته را که قبلا یا همین ها گرفته اند و یا آنها که از پست خارج شده اند چه می شود . اخه فقط یک ماه و دو ماه نیست که اینها این فیش ها را گرفته اند . باید بررسی شود از کی این مجوز ها را داشته اند . و پرداخت ها انجام شده است اگر محدود به همین دوره کوتاه شود ظلم دیگری است که به آگاهی مردم می شود . در خبر ها بود که رئیس بیمه و بانک رفاه بر کنار شد و فیش ها بحسلب هزانه عودت شد . این همین فیش ها یا ماقیل هم برگشت شد . کسی در مورد گذشته صحبت نمیکنه , انگار گذشته نداشته است . اگر ایطور باشد . قرار است سر ملت شیره بمالند.
  • بی نام IR ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۶
    4 0
    استانداران و فرمانداران و بخشداران که حتما بررسی می شود اما شهرداران و اعضای شورای شهر را نیز یادتان نرود.
  • میم IR ۱۱:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۶
    8 0
    محجوب پیگیری کن نگذارید این داستان را بپیچانند. با عناوینی مانند فیش صورتحساب و....... مجموع دریافتی های هر فرد با هر شیوه ای جمع دریافتی اش است. وزارتخانه های مشکل دار مانند وزارت بهداشت را با دقت بررسی کنید.
  • شاکی IR ۱۴:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۶
    5 0
    وای اسفا . فساد بطور سیستمی ریشه دوانده .هر روز شکلی از مفسده رو میشود . اگه نظام اسلامی اینطور باشه وای بحال نظام های بی در و پیکر
  • س A1 ۰۵:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۷
    0 0
    من فقط یه مسئله ذهنم رو درگیر کرده اگه اون ارتشی که فیش حقوقیش رو منتشر کرده وبعداز ده سال خدمت هفتصدهزار تومان میگیره و بقیه همرزمای محترمش فیش حقوقیشونو با این فیشهای نجومی مقایسه کنن و پیش خودشون بگن هرکس پولش رو میگیره بیاد از کشور هم محافظت کنه اونوقت تکلیف مملکت با این همه دشمن چی میشه؟؟؟به نظر من اگه همچین فکر بکنن حق دارن خوب یه مدیر بانکی بره توی مرزها و توی اون بیابونهای دم مرز توی وسایل نظامی ارتشی با کمترین امکانات با تجهیزات کامل بشینه و پوتین هاش رو هم داغ داغ پاش کنه بعدش هم حقوق هفتصد هزاری بگیره تا بفهمه اون ارتشی چه فکری باید در زمان دیدن فیش های حقوقی نجومی با خودش بکنه.انسانیت داشته باشین و نظر من رو منعکس کنید