ایرنا نوشت:

 وزیر دادگستری گفت: اگر بخواهیم جامعه خوب و پیشرفت مناسب و آینده قابل اعتماد و اتکایی داشته باشیم باید به مسایل کودک و نوجوان توجه ویژه داشته باشیم.

 حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در دوازدهمین نشست شورای هماهنگی مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک با تشکر از اهتمام همه بخش ها و دستگاه ها نسبت به بحث مهم حقوق کودک، نوجوان و جوان، جامعه 22 میلیون نفری افراد زیر 18 سال کشور را جامعه ای بزرگ و قابل توجه دانست و گفت: در برابر ما جامعه هدف 22 میلیون نفری که در ابتدای دوران نشاط ، بالندگی و رشد خود است، قرار دارد.

وی تلاشهای انجام شده در قبال این کودکان را ناچیز شمرد و گفت: طبیعی است باید وقت و انرژی بیشتری در این حوزه صرف شود.

بحث کودک و نوجوان باید کانون توجه قرار گیرد

وزیر دادگستری به حساسیت های اجتماعی و التهاب ناشی از واگذاری باشگاه های فوتبال و توجه جامعه به آن، این موضوع را قابل احترام ارزیابی کرد و گفت: نباید از مسایل مهمتر غفلت کنیم، بحث کودک و نوجوان و موضوعات حاد آنها باید در کانون توجه ما قرار بگیرد.

وی افزود: اگر بخواهیم جامعه خوب و پیشرفت مناسب و آینده قابل اعتماد و اتکایی داشته باشیم باید به مسایل کودک و نوجوان توجه ویژه داشته باشیم.

 سمن ها ظرفیت فوق العاده برای کشور

وزیر دادگستری با قدردانی از تلاش ها و دستاوردهای حوزه کودک و نوجوان، به فعالیت های آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی در تحت پوشش قرار دادن بخش بزرگی از جامعه هدف اشاره کرد.

پورمحمدی سمن ها را ظرفیتی فوق العاده در کشور بر شمرد و گفت: این سازمان های مردم نهاد، جامعه ای بزرگ، وظیفه شناس و هوشمند با تحصیلات و انگیزه خوب و تلاش مناسب هستند که و وظیفه ما حمایت و پشتیبانی از آنها است.

 کودک، بستر اصلی تشکیل اجتماع

وزیر دادگستری حفاظت، ارتقا و کمال تک تک جامعه انسانی را وظیفه انسانی و اسلامی بر شمرد و گفت: کودک بستر اصلی تشکیل اجتماع بوده و از نظر ظرفیت و موقعیت، جامعه کودکان و نوجوانان اهمیت بسیار بیشتری دارد.

به گفته وی، اگر جامعه ای می خواهد به آینده خودش خوشبین باشد باید به فرزندان و نوجوانانش توجه کند.

پورمحمدی تهیه سند ملی حقوق کودک را موضوع مهمی دانست که باید از ابعاد مختلف مورد توجه قرار بگیرد و اظهار امیدواری کرد، در آینده نزدیک، مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک نظر خود را در این مورد کامل کند.

رسیدن به سامانه حداقلی گنج تا پایان شهریور

وزیر دادگستری ضمن انتقاد از روند کند و نامناسب واگذاری اطلاعات و بانکهای اطلاعاتی، در مورد سامانه اطلاع رسانی گنج انسان گفت: نیازمند جمع آوری و تکمیل اطلاعات هستیم و تا پایان شهریورماه باید به سامانه حداقلی برسیم.

وی افزود: مهم بانک های اطلاعاتی است که باید تجمیع شود، با اینکه بانکهای اطلاعاتی خوبی در کشور وجود دارد اما روند واگذاری اطلاعات و بانکهای اطلاعاتی از سوی مراجع ذیربط علیرغم هماهنگی های انجام شده کند و نامناسب است.

پورمحمدی با ابراز امیدواری از جامع و قابل اعتماد بودن این بانک برای استناد و استنتاج اطلاعات، تاکید کرد، با انجام این کار نیازهای زیادی مرتفع می شود.

 اولویت برنامه های آموزش کودکان باید مشخص شود

پورمحمدی، تعیین آموزش به عنوان شعار سال مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک را اقدام و ابداعی خوب و ارزشمند بر شمرد و گفت: با توجه به گزارشات ارایه شده اعضای مرجع، این یک انتخابی هوشمندانه و دقیق و نیاز جدی و واقعی صحنه است و در این خصوص باید نظرات دقیق اخذ و اولویت برنامه ها مشخص شود و نباید صرفا به شعار اکتفا کرد.

وزیر دادگستری با مثبت ارزیابی کردن فعالیت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص کودکان بازمانده از تحصیل و تاکید بر فعال شدن نظارت و دقت در اجرای این طرح، به موضوع کودکان و نوجوانان مصرف کننده مواد مخدر اشاره کرد و گفت: با در نظر گرفتن آمار موجود و شناسایی، دسته بندی، تعیین مسایل و مشکلات و جذب کمک نهادها و دستگاه های ذیربط در خصوص آنها و نیز در نظر گرفتن استعداد درمان و اصلاح بیشتر در این جامعه می توان با کمکهای حداقلی به بهبود وضعیت این کودکان کمک کرد.

پورمحمدی با تاکید بر فعالیتهای هدفدار و هماهنگی بیشتر و کنترل خروجی ها و پایش و برآورد برنامه ها در سازمان صدا و سیما در حوزه کودکان و نوجوانان، اظهار امیدواری کرد آیین نامه سمن ها در این دولت تکمیل شود و سمن هایی که مجوز وزارت کشور را گرفته اند معتبر شناخته شوند و بحث تخصصی آن نیز توسط نهادها مشخص شود.

وزیر دادگستری با اشاره به حدود سه برابر شدن حضور توریستهای خارجی در کشور و بازخورد فوق العاده مثبت آن گفت: وضعیت کشور از حیث نظری و اقدامات عملی، دین و فرهنگ و قانون اساسی و تمدن مردم ایران ارزشمند و افتخار آمیز است.

 ایران بزرگترین کشور مهاجر پذیر دنیا

وی مشکلات اقتصادی را بستر بسیاری از نواقص و چالشها دانست و با اشاره به اینکه علیرغم وجود قانون، مدیریت و تلاش، مشکل فقر بسیاری از خانواده ها را رنج می دهد که واقعیتی غیرقابل انکار است گفت: ما بزرگترین کشور مهاجر پذیر دنیا هستیم و این موضوع در دنیا کمتر مورد توجه قرار می گیرد و در حالی که در کشوری مثل استرالیا مانند دوران توحش با مهاجران برخورد می شود، کشور ما علیرغم مشکلات عدیده کشور از جمله خشکسالی، تحصیل و کار، پذیرای مهاجران زیادی است.

وزیر دادگستری با اشاره به اینکه ما در کنار بزرگترین کشور تولید کننده مواد مخدر هستیم و هزاران مشکل برای ما ایجاد کرده است، گفت: بحث مواد مخدر بسیاری از محاسبات و مناسبات ما را تخریب کرده است و در محاسبات و برنامه ها باید این مسایل را مد نظر قرار داد و واقع بینانه تحلیل و برنامه ریزی کرد، یکی از مشکلات ما هماهنگی در اجرا و فعالیتهاست که باید مد نظر قرار گیرد و لازم است این همت بزرگ که در کشور آغاز شده را به نتیجه مطلوب برسانیم.

 

46232

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 414127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۶
    13 7
    مهاجران را اخراج کنید حداقل نصف بیکاری مردم ایران حل میشه.