۰ نفر
۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۳

ایسنا نوشت:

مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف منظم پای مرغ سبب کنترل و کاهش فشار خون می‌شود.

نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف پای مرغ برای افراد مبتلا به پوکی استخوان، کمر درد یا دیسک کمر‌ یا افرادی که دچار شکستگی استخوان هستند، توصیه می‌شود.

وی افزود: پای مرغ جایگزین مناسبی برای داروهای غضروف‌ساز است و به رشد کودکان و نوجوانان کمک بسیاری می‌کند.

علیزاده نسبت به مصرف این ماده پرخاصیت برای بیماران قلبی عروقی هشدار داد و عنوان کرد: افراد دارای چربی خون بالا و بیماران قلبی و عروقی باید از مصرف آن خودداری کنند.

وی تاکید کرد : با جدا کردن لایه روغنی جمع شده در سطح قابلمه بعد از پخت پای مرغ، سالمندان و افراد دارای اختلال قلبی عروقی و غیره نیز می‌توانند از مزایای آن بهره مند شوند.

 

47503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 386577

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۸:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
    13 7
    پس چرا بعضی ها ناراحت بودند که مردم پای مرغ می خورن ؟ ما که مثل کباب ماهی یه بار می خوریم ‌
  • احد IR ۱۸:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
    13 27
    من عاشق خورش پای مرغم. در ضمن اگر با ناخنهاش طبخ بشه بوی زخم گرفته میشه وطعمش بهتر میشه
  • بی نام IR ۰۵:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۲
    11 2
    خیلی خوشمزست ولی حال بهم زنه
    • بی نام IR ۰۶:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۲
      4 1
      حالم بهم خورد
  • بی نام IR ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۳
    9 0
    کجای این خبر درمورد کاهش فشار خون توسط پای مرغ مطلبی آمده؟