ایسنا نوشت:

وزیر کشور در سی و نهمین همایش افق رسانه نقش مؤثر رسانه ملی را در حوزه تأمین امنیت و وحدت ملی تشریح کرد.

عبدالرضا رحمانی فضلی در همایش افق رسانه با موضوع عملکرد ۱۰ ساله سازمان صدا و سیما، با بیان این‌که در حوزه‌های کل کشور در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با نبود توازن روبه‌رو هستیم، افزود: ما در پی آنیم که برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات رویکرد عدالت‌محورانه داشته باشد و در چارچوب عدالت‌محوری برنامه‌ریزی کنیم چون بی‌عدالتی، در عرصه‌های مختلف اجتماع، شکاف و تنش ایجاد می‌کند.

رحمانی فضلی آلودگی‌های زیست محیطی، آلودگی‌های ترافیکی و بیکاری را از دیگر آثار نداشتن توازن برشمرد و گفت: توزیع عادلانه منابع در کشور و نگاه دقیق به مسائل اجتماعی و نظام برنامه ریزی از جمله راهکارهای غلبه بر این مشکلات است.

وی با تأکید بر فعال کردن ظرفیت‌های استان‌های کمتر توسعه یافته گفت: به عنوان نمونه بندر چابهار اکنون سالانه دو و نیم میلیون تن ظرفیت فعالیت دارد در حالی که در مدت ۴ تا ۵ سال می‌توان این ظرفیت را به ۸۵ میلیون تن افزایش داد.

رحمانی فضلی گفت: اگر این هدف محقق شود که امکان سرمایه‌گذاری آسان در این منطقه وجود دارد، تحولات شگرفی می‌توان ایجاد کرد منتها این مسئله به علل مختلف مغفول مانده است.

وزیر کشور همچنین با اشاره به موضوع امنیت داخلی و منطقه‌ای با وجود دشمنی‌های استکبار علیه ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران با اقتدار و توانمندی کامل در ۳۶ سال پس از انقلاب در این حوزه عمل کرده است و همه دنیا فهمیده‌اند که حکومت ایران، نظامی مبتنی بر اراده جمعی با اعتقادات دینی و رهبری ولی فقیه است که اراده‌های ملی در حفظ منافع ملی آن وجود دارد.

رحمانی فضلی در ادامه با تأکید بر این‌که رسانه ملی و وزارت کشور باید تلاش مضاعفی برای حفظ اعتقادات دینی و تقویت آن انجام دهند، گفت: نباید در این باره ذره‌ای تردید کنیم و کسانی که برخلاف این مسئله حرکت کنند و اعتقادات دینی مردم را مورد سؤال قرار دهند باید بدانند که در حوزه امنیت ملی راه اشتباهی را طی می‌کنند.

وزیر کشور با اشاره به نقش مؤثر رسانه ملی در ایجاد افزایش اعتماد عمومی و پیوند مردم به حاکمیت و حکومت گفت: همه باید در رفع مشکلات تلاش کنیم و همه توانمان را برای حل مشکلات اقتصادی و به حداقل رساندن مشکلات از جمله بیکاری به کار گیریم.

وی افزود: هر چیزی که نشاط و امید، مشارکت مردم و اعتماد مردم را به حاکمیت و حکومت کم کند خلاف این مسیر است.

رحمانی فضلی از رسانه ملی به عنوان قوی ترین راه ارتباطی مردم با حاکمیت یاد کرد و افزود: رسانه ملی با اعتمادی که مردم به آن دارند می‌تواند در بخش‌های مختلف باعث تقویت وحدت ملی و پیشبرد بسیاری از اهداف نظام باشد.

 

23503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 382205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۳
    0 2
    فكر كنم بهترين كانديد براي صدا و سيما ايشون باشن
  • بی نام GB ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۳
    1 2
    واقعا خجالت ندارد که هر کس هر کاری دلش میخواد میکنه بعد از 36 سال یکی اختلاس میکنه یکی اسید تو صورت ناموس مردم میپاشه وموارد منفی دیگر بخاطر اینکه قانون واحدی نیست و اگر هم هست در مورد همه اجرا نمیشهبعد هم در 8 سالی که دولت قبل بود فرهنگ مثبت در ایران متاسفانه منفی شد قبح خیلی چیزها با ادب و طرز صحبت احمدی نژاد و بعضی از وزرایش که انگار از نظام و مردم طلبکارن از بین رفت وخیل راحت بخودش اجازه داد به مسئولین تهمت بزنند و رفتارهای ناشایست داشته باشند اگر همانموقع جلوی این رفتارها گرفته شده بود که ایشان هم بعنوان ریاست جمهور متاسفانه روی جوانان رفتار منفی اش اثر گذاشت و قبح خیلی چیزها ریخت اگر جلوی این آقا را گرفته بودند الان دچار خیلی از گرفتار که این آقا و دولتش نبودیم .ضمنا ایشان را چرا به