هفته‌نامه سلامت نوشت:

طبق تحقیقی که مشروح نتایج آن در کنفرانس انجمن میکروبیولوژی عمومی ارائه شد، روغن نارگیل می‌تواند از پوسیدگی دندان جلوگیری کند.

به گفته پژوهشگران، روغن نارگیل بعد از هضم شدن به شدت بر رشد بسیاری از گونه‌های باکتری استرپتوکوکوس از جمله استرپتوکوکوس موتانس که با تولید اسید باعث پوسیدگی دندان می‌شود تاثیر منفی می‌گذارد. محققان می‌گویند با به‌کارگیری ترکیب طبیعی روغن نارگیل در محصولات بهداشت دهان و دندان و جایگزین کردن آن به جای ترکیبات شیمیایی نگهدارنده و پیشگیری‌کننده از پوسیدگی می‌توان امید داشت میزان ابتلا به این مشکل کاهش یابد. از سوی دیگر، با‌توجه به افزایش مقاومت باکتری‌ها در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها، این ترکیب جدید و طبیعی، می‌تواند درمانی موثر تلقی شود.

منبع: sante.canoe.ca

 

45503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 386572

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =