ایسنا نوشت:

معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معتقد است: کاهش شأن است که استاد قندی را فقط به تیتر منحصر کنیم؛ ایشان کار آموزشی می‌کرد، کار تالیف هم داشت و حضورش با اتکا به آثارش جاویدان خواهد ماند.

حسین انتظامی درگذشت استاد حسین قندی را ضایعه‌ای برای اهالی رسانه دانست و گفت: استاد قندی در بسیاری از حوزه‌های حرفه‌ای رسانه سرآمد بودند‌، صاحب‌نظر بودند و شماری از شاگردان را ایشان تربیت کردند که اکنون در فضای رسانه‌ای کشور حضور دارند. کسانی که کار آموزشی می‌کنند و کار تالیف هم دارند به اتکا آثارشان، حضورشان جاویدان است.

وی در ادامه درباره‌ی ویژگی‌های حرفه‌ای مرحوم قندی، گفت: ایشان در بسیاری از حوزه‌های حرفه‌ای رسانه سرآمد بودند اما آن چیزی که برای خود من جالب توجه بود و افتخار همکاری با مرحوم قندی را داشتم، توجه ایشان به حوزه اخلاق حرفه‌ای رسانه بود که امروز یکی از گمگشته‌های ماست.

معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان در پاسخ به این پرسش که جامعه رسانه‌ای کشور برای تداوم تربیت چنین استادانی چه تدابیری باید بیاندیشد؟ گفت: این نسل‌ها باید تداوم پیدا کنند. این نگاه‌ها باید با حضور سایر استادانی که در فضای رسانه‌ای و مطبوعاتی کشور هستند، تداوم پیدا کنند. امیدواریم با تربیت شاگردان و استمرار آن،‌ این نگاه‌ها ادامه پیدا کند.

۵۷۲۴۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 411546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    1 0
    بله انصافا "اخلاق" گمشده جامعه ماست نه تنها اخلاق حرفه اي