۰ نفر
۱۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰
شکر جدید چاقی و ضرر شکر را نصف می‌کند!

ایسنا نوشت: محققان آمریکایی موفق به ارائه راهی برای تولید شکری شده‌اند که به اندازه نمونه واقعی، شیرین و خوشایند است اما خوردن آن مثل این است که نصف آن مقدار شکر واقعی خورده‌ باشید.‌

در تولید این شکر جدید، ذراتی که از نظر غذایی ایمن محسوب می‌شوند یعنی ذره‌هایی در اندازه نانو از جنس سلولز یا سیلیکا (که ترکیب اصلی شن‌های ساحلی و همچنین یک افزودنی غذایی متداول است)، تک تک با پوششی از شکر احاطه می‌شوند. این نانو ذرات آنقدر کوچک‌اند که زبان نمی‌تواند آنها را حس کند، اما احساس طعم شیرینی را به ذائقه کاربر منتقل می‌کنند. این محصول مثل شکر کامل است، اما وقتی بدن پوشش شکرین این ذرات را جذب می‌کند، باقی‌مانده آن‌ها توسط بدن جذب نمی‌شود. این ذرات در آب محلول نیستند و بنابراین حتی وقتی در نوشیدنی‌های شیرین به کار برده می‌شوند، کارایی خود را از دست نمی‌دهند.

نتیجه مصرف این محصول، کاهش 20 تا 25 درصد در مقدار شکری است که در حالت عادی برای تهیه غذاها استفاده می‌شود. این محصول در حال حاضر در مرحله آزمایش برای تجاری‌سازی و یافتن راهکارهای تولید کارخانه‌ای است.

۵۴۵۴ 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 453736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امین RO ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۳
    1 0
    5 سال قبل در یک برنامه تلویزیونی توسط جهادکشاورزی از گیاهی بنام استویا نام برده شد ومحقق مزبور اعلام کرد که این گیاه 300 برابر بله سیصد برابر قند معمولی شیرینی دارد وبهیچوجه اثرات مضر قند گلوکز را ندارد .برای خرید این نوع شکر تاکنون موفق نشده ام ومعلوم نیست که جهاد دنباله این کار را بکجابرده است. اگر چنین شکری تولید شود مشکل بیماران دیابتی وچاقی بسیاری از مردم حل میشود