روحانی :ایران در فناوری فضایی باید به افق های جدید دست یابد

رییس جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه گفت: ایران در دانش فناوری فضایی نیز همچون فناوری اطلاعات، نانو و بیو تکنولوژی باید به افق های جدیدی دست یابد.

به گزارش ایرنا به نقل از سایت ریاست جمهوری،دکترحسن روحانی اجرایی شدن سیاست های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری را ضروری دانست و بااشاره به اینکه رشدِ مبتنی بر بهره وری در گرو ارتقای کارایی سازمان اداری کشور است،تاکیدکرد: ایران در دانش فناوری فضایی نیز همچون فناوری اطلاعات،نانو و بیوتکنولوژی باید به افق های جدیدی دست یابد.

بنابراین گزارش،درجلسه اصلاح ساختار اداری که صبح پنجشنبه و درحضور رییس جمهوری تشکیل شد،گزارشی از مطالعات انجام شده درجهت اجرای برنامه عملیاتی اصلاح نظام اداری در نهاد ریاست جمهوری ارائه و پیشنهادهای سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای چابک سازی، کارامد سازی و هماهنگی ساختارها مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر حسن روحانی در این جلسه با تاکید بر ضرورت اجرایی شدن سیاستهای کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری طبق برنامه مصوب شورای عالی اداری، اقدام هماهنگ در اصلاح تشکیلات دستگاهها با هدف خدمت رسانی بهتر به مردم و صرفه جویی در هزینه ها را لازم دانست و اولویت دادن به این کار در نهاد ریاست جمهوری را به عنوان الگویی برای دستگاههای اجرایی برشمرد.

دراین جلسه که گزارشی از مصوبات شورایعالی اداری در اصلاح ساختار سازمان فضایی کشور ارائه شد، دکتر روحانی بر ضرورت ارتقای فناوری فضایی در کشور تاکید کرد و تقویت نهادهای تخصصی در این حوزه را در راستای سیاستهای دولت در حمایت از اقتصاد دانش بنیان بر شمرد.

دکتر روحانی گفت: ایران در دانش فناوری فضایی نیز همچون فناوری اطلاعات، نانو و بیو تکنولوژی باید به افق های جدیدی دست یابد و به این منظور لازم است سازمان فضایی و پژوهشگاه فضایی با پشتیبانی جدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تلاشی بیشتر از گذشته، بر عمق و گستره دانش و توانایی خود بیفزایند و با بهره گیری از بهترین استعدادهای کشور، حضور علمی و تخصصی ایران را در این حوزه ارتقا بخشند.

رییس جمهوری تاکید کرد: ضروری است معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز ملی فضایی کشور هماهنگی لازم را برای سیاستگذاری و پیگیری اجرای مصوبات شورایعالی فضایی فراهم آورند.

دکتر روحانی همچنین یادآور شد: برای دستیابی به رشد مبتنی بر بهره وری باید کارایی سازمان اداری کشور را بالا ببریم.

4545

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 397726

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۸:۴۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۹
    3 0
    این بهترین راهکار است برای کسانی که به انحائ مختلف مالیات نداده و پول باد اورده بدست اوردند و خرجش ه برایشان ناراحت کننده نیست همسایه ا که اهل اذربایجان غربی است یک دوره دوماهه به هلند رفت برای گرفتن مدرک برنامه نویسی این خانم به خانم ما گفت الان دو روز امده در سرمای زستان یک خانه 100 متری با دوعدد رادیاتور کوچک گر می شود دمای اتاق 10 الی 15 درجه بیشتر نیست شبها ه سیستم گرایشی خاوش است و چونکه انها اعتقاد دارند سرما عامل بیماری نیست بلکه میکروب و ویروس عامل بیماری است لذا کشورشان بی نهایت تمیز می باشد و از رفتار اجتماعی در انجا بر عکس المان که ضد مهاجر هستند بسیار انسانی و احترا امیز می باشد بطوری که این خانم کالا عاشق اروپا شده و تنها هدفش زندگی دراونجاست که بر عکس ایران به سواد افراد احتر
  • محمد A1 ۲۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۹
    3 11
    درود بر روحانی مرد تدبیر و امید .
  • بی نام A1 ۰۴:۰۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۰
    10 3
    فناوری فضایی؟....البته بهتره فناوری های زمینیمون رونق پیدا کنه بعدش فضایی
  • بی نام IR ۰۴:۴۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۰
    10 11
    کارهای فضایی به چه درد ما می خورد ؟ بهترنیست اول در تولید گندم و ذرت و بقیه چیزها به جایی برسیم که حداقل سالانه میلیارد ها دلار خرج وارد کردن اینها نکنیم؟
  • سیاوش A1 ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۰
    8 4
    سلام علیکم با کمال احترام به رییس جمهور، به نظر می آید که آدم باید ابزار ها و نیز با منابعی که در دست دارد، توسعه و پیشرفت رو در پیش بگیرد. به طور مثال، ما کشوری هستیم که مساحت زیادی از آن را کویر فرا گرفته است. از خودمان سوال کنیم که چطور می توانیم از آن استفاده بکنیم. یا الآن یکی از مشکلات ما آب و کشاورزی است. چطوری می توانیم از منابع آبی اعم از طبیعی و فاضلاب استفاده نماییم به طوری که از سایر کشورها پیشی بگیریم. درست هست که صنعت فضایی و یا سایر صنایع می توانند مفید باشند ولی باید به فکر نسل آینده کشور نیز بود. باید به این فکر بود که آیا ما نیاز داریم که ماهواره های بیشتری داشته باشیم یا غذا.