پاسخ ناظر گمرک سیستان و بلوچستان به درخواست مردم محلی میلک و گمشاد

ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان گفت: گمرک میلک و گمرک بازارچه میلک در زمینه واردات هیچ گونه عملکردی ندارند. در این گمرکات هیچ هزینه ای به استثنای هزینه برای تخلفات و خدمات فوق العاده از صاحبان کالا و کامیون های عبوری اخذ نمی شود. در واقع این مبالغ بسیار ناچیز، درآمد استانی محسوب می‌شود.

«طاهره هامون نورد» نخستین زن ناظر گمرکات کشور که ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان درمورد اعتراض مردم محلی میلک و گمشاد به میزان توقف بیش از اندازه کامیون‌ها در این دو مرز به خبرآنلاین گفت: در مرز میلک ساختار پایانه در محل احداث آن مشکلاتی را در روند خروج و ورود کامیون ها ایجاد می‌کند که باید این ساختار اصلاح شود.

وی همچنین در پاسخ به این خواسته مردم که عوارض گمرکی دریافتی در همان منطقه سیستان برای آبادانی منطقه استفاده توضیح داد: «درآمد استانی توسط خزانه استان و معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری هزینه می‌شود باید توجه داشته باشیم که درآمد گمرکی حاصل از مرز میلک بسیار ناچیز است اما توسط استانداری در حال هزینه شدن است.»

هامون نورد همچنین گفت: « گمرک میلک و گمرک بازارچه میلک در زمینه واردات هیچ گونه عملکردی ندارند. در این گمرکات هیچ هزینه ای به استثنای هزینه برای تخلفات و خدمات فوق العاده از صاحبان کالا و کامیون های عبوری اخذ نمی شود. در واقع این مبالغ بسیار ناچیز، درآمد استانی محسوب می‌شود. که همین مبالغ ناچیز به طور کلی توسط خزانه استان و معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری هزینه می‌شود.

او در ادامه به نقش مهم گمرک در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی اشاره کرد و گفت: «گمرک صرفا می‌تواند با ارائه تسهیلات مناسب، تسریع و تسهیل در خروج و ورود محمولات ترانزیتی زمینه اشتغال و رونق اقتصادی را فراهم کند. بیشترین نقش در تسهیل تجارت و بازرگانی در دنیا را گمرکات بر عهده دارند. در کشور ما هم گمرک از حیث وصول درآمد سومین منبع تامین درآمد دولت محسوب می‌شود.

این مقام مسئول موفقیت گمرک را در استفاده از فناوری نوین دانسته و گفت: « گمرکی موفق است که با به کارگیری فناوری نوین تجارت، ترانزیت و ترخیص کالا را ضمن رعایت دقت با سرعت لازم انجام دهد.»

او با اشاره به حمایت دولت و مسئولان برای تسهیل در تجارت و بازرگانی گفت: «خوشبختانه گمرک نقش بی بدیلی را در تسهیل تجارت و بازرگانی داشته است. زیرا در کشور جمهوری اسلامی ایران از حمایت دولت تدبیر و امید و پیگیری های دکتر کرباسیان ریاست کل محترم گمرک ایران برخوردار بودیم. و همچنین با استقرار پنجره واحد فرامرزی در اکثر گمرکات این حمایت قابل مشاهده است.»

او در ادامه گفت: «گمرک به نوبه خودش با سیستمی کردن کلیه فرآیندهای گمرکی و حذف دفاتر و اسناد کاغذی در مقایسه با گذشته سرعت ترخیص کالا را به وضعیت مطلوبی رسانده است.»

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 410090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =